Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Ultrasonda Çalışan Radyoloji Uzman Hekim Hk.

merhaba arkadaşlar hastanemizde 5434 tabi Radyoloji uzman hekimimiz fiili hizmet sürelerini her yıl 401101 kodundan bildirimini yaptık. kişi emekli olacam diye bu sürelerin hitapta yansıtılması diye dilekçe verdi. bizden önceki kurumlar hitap sistemine girişini yapmış. bizim bildirimlerimiz...
  2. Çözümlendi | Kilitli Fiili Hi̇zmet Zammı Tespi̇t Bi̇ldi̇ri̇m Belgesi Nasıl Düzenlenir?

Selam arkadaşlar 2018-2023 tarihler arasındaki fhz hitap bilgilerini nasıl işleyecem. 2008 öncesini yapabildim ancak 2008 sonrası için fiili hizmet süresi zammı tespit belgesi bildirim (1) nasıl yaparım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  3. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Yönetici Kalite Katsayısı

Merhaba arkadaşlar hastanemizdeki sözleşmeli yönetici ek ödemelerinde detay bilgilerinde kullanılan kalite katsayısına nerden ulaşırım. bu kalite katsayısını kim hesaplar ve bu katsayıdan bütün yöneticiler mi etkilenir mi. kalite katsayısı her yıl mı aylık mı değişiyor yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Çözümlendi | Kilitli Teşvik Ek Ödemede Bilimsel Puan

Merhabalar Hastanemiz 2. basamak ve doktorlarımızdan biri bilimsel bir makale yazmış ve dilekçeyle makaleyi tarafımıza verdi ve bilimsel puandan faydalanmak istiyor. biz daha önce böyle bir puan hesaplamadık. bize sadece makaleyi verdi . bunun kim hesaplayacak yada ne tür işlem sırası var...
  5. Çözümlendi | Kilitli 4B Kesenek Ve 14 Günlük Fark Kesenek Hangi Ayı Dahil Edilmelidir.

Herkese iyi haftalar 4b personelin haziran ayı keseneklerinin bildirimini yapacam ancak 14 günlük temmuz fark keseneklerinin de haziran ayı dönemine ekleyip yollacam doğrumudur . çünkü haziran ayı 15haz-14 tem dönemini kapsıyor o sebeple.
  6. Çözümlendi | Kilitli Heyet Rapor Onayı

Merhabalar arkadaşlar personelim heyet raporunu fenne uygunluğunu onaylatıp geriye dönük teşvik ve temel ek ödemelerini talep etmektedir. Ben teşvik ek ödemeyi yaparken kişinin hizmet sunum alanını DİĞER olarak mı yoksa daha önce çalıştığı yer olan DİĞER YATAKLI SERVİS HİZMETLERİ olarak mı...
  7. Çözümlendi | Kilitli V2 Bildirge Kullanıcı Değişikliği

4b sözleşmeli personellerin v2 e bildirgeleri için kullandığımız kullanıcılarının değişimi istendi. bu konuda işleyiş nasıl ne yapmam gerekiyor.
  8. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz Izinli Personelin Fhz Bildirimi

Merhabalar ücretsiz izine ayrılan personelin fhz bildirimi ne yapmam gerekiyor. 12/05/2023 - 12/04/2024 yılları arasında ücretsiz izinli olacak bu kişinin ayrıldığı tarihe kadar ki fhz bildirimini nasıl yapmam gerek. aralık maaşı olmadığından 2023 dönemine dahil edemiyorum. ek olarak...
  9. Çözümlendi | Kilitli Emekli Sandığı Primleri Hakkında

Personelimiz rönt. tekknisyeni iken şef kadrosuna geçiş yapmış emekli oluncada 3600 ek göstergeyi talep etmiş ve İzmir 7.İdare Mahkemesi 2023/733E ve 2023/2648K nolu dosyalarına istidaneden açmış ve davayı kazanmasından dolayı emekli olunca 2800 den hesaplanan ek gösterge 3600 göre...
  10. Çözümlendi | Kilitli Röntgen Ve Laboratuar Kısmı Süreli Çalışması

Merhabalar arkadaşlar röntgen ve labv personelleri genelde kısmı çalıştığından teşvik girişlerini her hastane farklı uyguladığından ücret farkı çıkıyor böyle oluncada personel bizim ücretleri kıyasalama diğer hast. kıyaslama yapıyor. Röntgen pers. ay içinde mesaisini poliklinikte, acil...
  11. Çözümlendi | Kilitli Eğitim Ve Kongre Giden Personel Ekobs Giriş İşlemleri

Merhabalar eğitime giden sağlık çalışanı (hemşire, psikolo vb.) ve Kongreye giden hekimlerin veri girişlerini EKOBS nerden yapıyoruz. Eskiden çalışma ve görevlendirmeden yapıyorduk şimdi izin kısmından yeni bir madde eklenmiş aklım karıştı.
  12. Mutemet Arşivi Maaş 2022 Avans Bütçe Kodu

Selam arkadaşlar sözleşmeli 4924 ve dönersermaye personelin aralık ayı sabitlerinin ödeme emirlerini MYS den kesiyoruz. ancak aralık olduğundan maaş avansı bütçe kaleminden kesmem gerek yıl sonu olduğundan ama kalemi bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar
  13. Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcu Açılan Personelin Taksitle Ödenmesine Ait Olur Yazısı Nasıl Olmalıdır?

Merhaba arkadaşlar bizim birkaç personeli kişi borcu çıktı bu kişilerden bazıları dilekçe verip taksitle geri ödeme istediler bizde bu personellerin dilekçelerini Hastane Müdürümüz tarafında dilekçeler uygundur diye not düşüldü. Ancak saymanlık bunu kabul etmedi ve bunun için harcama yetkilimiz...
  14. Çözümlendi | Kilitli Temel Ek Ödemede Disiplin Cezası

Selam arkadaşlar yeni çıkan sağlık bakanlığı ek ödeme yönetmeliği 6. Madde 2 sıralı bentte ' Taban ödeme; personelin ödüllendirilerek motivasyonun artırılması amacıyla yapılan ödemedir. Bu ödeme, Ek-3A sayılı tablodaki personelin kadro unvanına göre belirlenen taban katsayısının en yüksek Devlet...
  15. Çözümlendi | Kilitli Emekli̇ Dönüşü Maaş İşlemleri̇

Merhabalar benim emekli dönüşü personelim işe tekrardan başladı. Yani kişi emekli doktor tekrardan işe döndü bu kişinin maaşını nasıl hesaplayacam bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler
  16. Çözümlendi | Kilitli Gi̇yi̇m Yardımı Ödemesine Ait Örnek Olur Yazısı

Selam arkadaşlar giyim yardım ödemeleri için olur yazısı örneği varsa paylaşabilirmisiniz
  17. Çözümlendi | Kilitli Sgk Girişi Sehven 5434 Olması Gerekirken 5510 Olması

Selam arkadaşlar bir personelimin sgk girişinin 5434 olması gerekirken 5510 girişi olarak sisteme kaydı yapmışım ve kesenekler haliyle yanlış olmuş. bunu düzeltmem için excell hesaplama cetveli varmıdır.
  18. Çözümlendi | Kilitli Laborant Giyim Yard.

Sağlık Bakanlığında çalışan ünvanı laborant olan personel giyim yardım olarak ne verilir. biyolog ünvanı içinde giyim yardımı ne verilir. ben yönt. baktım teknik hiz. sınıfındaki laboratuvar ünvanına ayakkabı ve önlük der ama bizim personel sağlık hiz. sınıfı ondan kafam karıştı
  19. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personeli̇nin Bildirgesinde Işe Giriş Tarihinin Bildirilmemesi

Günaydın herkese ben eylül ayının sözleşmeli personelin sgk kesenek bildirgesini bildirdim fakat işten ayrılan personelin ayrılış tarihini ve yeni başlayan pers. giriş tarihini bildirgenin sütununa yazmayı unuttum ve bildirgeyi onaylayıp bugün yolladım ( sistem gün ve primleri yazarken uyarı...
  20. Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık Eğitimine Giden Doktor

Herkese kolay gelsin uzmanlık eğitimi için giden doktorun kbs maaş hesaplarken unvanın tabip olarak mı asistan olarak olması gerekir.
  21. Çözümlendi | Kilitli Giyim Yardımında Teknik Hiz. Sınıfı

Formumda '' Giyım yardımında Teknik Hizmetler Sınıfına verilmeyecek. onu özellikle dikkat edin sadece teknik yardımcısı olana verilecek. hizmetli kadrosuna verilen giyecek yardımı ile aynı eşdeğerdir.'' diye bir cümle okudum Teknik Hizm sınıfına neden verilmiyor dayanağı nedir tam anlayamadım...
  22. Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı Geçmişe Dönük Rapor Almak

Merhabalar 2021yılına ait KBS den yapmış olduğum giyecek yardım bodrosunu nasıl ulaşabilirim. kbs sosyal hak ve yardımlar menüsünden raporlardan yapmaya çalıştım bodroyu vermedi. Amacım geçen yılk bordro detaylarından bu yıla uyarlamaktı.
  23. Mutemet Arşivi Giyecek Yardımı Listelerini Kurumda Hangi Birim Hazırlar

Günaydın arkadaşlar personellerin giyecek yardımı listelerini kurumda hangi birim hazırlar. şimdiye kadar Ayniyat birimi özlükten listeleri alıp hazırlıyordu bende KBS yükleyip ödemeye gönderiyordum şimdi bizim görevimiz değil biz yapmayacaz demeye başladılar. Hangi birim listeleri hazırlamak...
  24. Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcunda En Fazla Taksit Sayısı Kaç Olmalıdır?

Ek öedemeden bazı doktorlara fazla ödeme yapıldığı anlaşıldı ve inceleme yaıldı kişilere borç çıkarıldı. Soru şu 1.kişilere para iadesini hangi kanuna göre alacam 2. Süreç sıralaması nasıl olmalı 3.en fazla kaç taksit yapılabilir 4. Faiz başlangıcı tebliğ tarihi mi yoksa kamu zararının...
  25. Çözümlendi | Kilitli Yarı Zamanlı Çalışan Memur Maaşı

Merhaba arkadaşlar bir memur personelim mahkeme kararıyla yarı zamanlı çalışma hakkından faydalanmak istiyor. Ancak KBS den bu personelin maaş işlemlerini nasıl yapmam gerekiyor. KBS de bununla ilgili bir yer bulamadım yardımlarını bekliyorum. iyi çalışmalar herkese
  26. Çözümlendi | Kilitli Pcr Laboratuvar Çalışanların Acil Fark Talebi

Merhaba arkadaşlar pcr labv. çalışan personeller TİS 7. Maddeye istinaden acil farkı istemektedirler. Bizim acil laboratuvarımız ve genel lab. vardır. dilekçeyi yazan personeller genel Labv. çalışmakta. Tis 7. maddeye göre bu kişilere acil farkı verilir mi.
  27. Çözümlendi | Kilitli 5434 Tabi Fiili Hizmet Bütçe Kalemi

Merhaba arkadaşlar 5434 sgk ya tabi memurları fiili hizmet ödeme emrinin genel bütçeden hangi kalemden kesiyorsunuz. örnek varsa atarmısınz.
  28. Çözümlendi | Kilitli Psikologların Fiili Hizmet Bildirimi

Merhaba arkadaşlar psikologların fiili hizmeti bildiriliyor mu bu konuda farklı görüşler var kafam karıştı. Klinik psikolog ise bildirilmesi gerekir diyen yazıda var klinik psikolog olsada bildirilmez diyen yazı da var. Sgk yı aradım klinik psikolog ise bildireceksiniz dedi. Klinik psikolog...
  29. Çözümlendi | Kilitli 2021 Yılı Içinde Ücretsiz Izne Ayrılan Personelin Fhz Bildirimi

Merhaba arkadaşlar 2021 yıllık genel bütçe personelinin yıllık 5510 öncesi fhz bildirimini yaptım. Bildirim yaparken yıl içinde çalışan ve 10 aydan itibaren bir yıllığına ücretsiz izne ayrılan personeli fhz keseneğini sistem kabul etmediğinden ( aralık ayında bu kişilere maaş yapılmadığından...
  30. Mutemet Arşivi 15.01.2021-14.01.2022 Dönemi Yıllık Fhz Günü Kaç Buldunuz?

Merhaba arkadaşlar 15.01.2021-14.01.2022 dönemi yıllık fhz bildirimi yapacam. fhz günü kaç buldunuz ben 248,5 olarak hesapladım fakat teyit etmek istedim. iyi çalışmalar
  31. Çözümlendi | Kilitli 4B Röntgen Teknisyeni Fiili Hizmet Zammı Hesaplama

Merabalar kurumumuza 4b röntgen ve aneztezi personeli atandı. Bununla ilgili bir kaç sorum olacak. 1- 4B Anestezi personeline fhz hesaplama yapacam hangi bildirgeleri vermem gerek. 2-Anestezi personeli fhz yılda 60 günmü yoksa 90 olarak mı bildirilir. 3- 4b Röntgen personelinin fhz...
  32. Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluklarda Aktarmalı Yolculuk

Selam arkadaşlar personellerden biri Hakkari Yüksekova'dan izmire yolluk almadan geldi. Ben kişiye yolluk ödemesi yapacam fakat rayiç bedel listemde hakkariyi van aktarmalı olarak yazılmış ve yol ücretini yazmamış. Bu durumda neyi baz alıp yolluk yapamam gerek . kullandığım rayiç bedelleri...
  33. Çözümlendi | Kilitli Personele Yapılan Eksik Maaş Farkı

Meraba arkadaşlar 15 aralıktan sonra hastanemize başlayan 6 personelim KBS fark maaşı yaparken tek bodro hesaplamış bu kişilere (küçük olan tutar hesaplanmış fakat yüksek olan tutar hesaplanmamış. ) kbs de yapmaya çalıştım fakat bodro kesinleştiği için hesap geçemezsin diyor. bu durumda ne...
  34. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Fhz Hesaplama

Merhaba arkadaşlar 5434 SGK tabi Anestezi teknikeri personelimizin 2019 yılı 10. aydan itibaren ücretsiz izinli olduğundan yıllık fhz bildirimini yapmamışız. Personel ben istifa edecem geriye dönük FHZ mi yapın der. Sorum şu hangi işleme göre fhz yapacam. süreç nasıl olacak nerden hesaplama...
  35. Çözümlendi | Kilitli Hizmetli Kadrosundan Vhki̇ Olarak Ünvanı Değişen Personelin Emekli Işlemleri

Personlemizin biri 2021 Görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavından hizmeli ünvanından VHKİ ünvanına geçişi hak kazandı. sorum şu kişi emekli olmayı düşünüyor emeklilikte son geçiş yaptığı ünvanda belli bir süre çalışma zorunluluğu varmıdır. Emekli olursa sen bu vhik ünvanında şu kadar...
  36. Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet Kbs Duyurusu Hakkında

Merhaba arkaaşlar KBS açılış ekranında şöyle bir duyuru yayınlanmış. 'Ek Ders, Fazla Mesai ve Fiili Hizmet Ödemesi Hakkında 2021 yılı Aralık ayına ilişkin maaş, ek ders, fazla mesai ve fiili hizmet ödemelerinin; Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığının 2021 Yılı 2 Sıra Nolu Merkezi...
  37. Çözümlendi | Kilitli Hem Muayene Komisyonunda Hemde Piyasa Araştırma Komisyonunda Var Yani %5 Ve %10 Olarak Iki Puanı Mı Verilir

Merhabalar ekobs yüklenen ek puanlarla ilgili kararsız kaldığım bir nokta var. gelen komisyonların içinde piyasa araştırma, muayene komisyon ve taşınır kont. yetkilisi var. Sorum personelin birine hem muayene komisyonunda hemde piyasa araştırma komisyonunda var yani %5 ve %10 olarak iki puanı...
  38. Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye Personelinin Giyecek Yardımının Ödeme Emri Örneği

Selam arkadaşlar Döner Sermaye personelinin giyecek yardımının ödeme emri örneği olan varmı. Tdms den nerden kesmem gerekiyor
  39. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Acil Tıp Teknisyenlerine (Att) Giyim Yardımı Verilirmi?

Merhaba arkadaşlar hastanede çalışan Acil Tıp Teknisyenlerine giyim yardımı verilr mi
  40. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı | Ünvanı Memur Olan Personele Giyim Yardımı Verilir Mi?

Merhaba arkadaşalar ünvanı memur olan personele giyim yardımı verilir mi.
Geri
Üst Alt