Arama sonuçlarınız

1. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli 1. Sınıf Mülki Idare Amiri Geriye Dönük Maaş Farkı

arkadaşlar kolay gelsin. Görev yapan bir vali yardımcısı, 30 kasım 2022 tarihi itibariyle 1. sınıf mülki idare amirliğine terfi ettirildi. Geriye dönük maaş farkı ve SGK işlemleri nasıl yapılacak? Benzer illeri aradım, henüz yapmamışlar. Ben de hiç yapmadım bu konuda yol gösterebilir misiniz?
  2. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Mys Şifre Güncelleme

arkadaşlar mys de şifre güncelleme yapıp yeni şifre ile mys de giriş yapmak istediğimde aşağıdaki uyarıyı veriyor, sisteme giriş yapamadım,Nasıl çözeceğim bu sorunu?
  3. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge Hatası

arkadaşlar e-bildirgeyi vermek için sisteme girdiğimde aşağıdaki hatayı veriyor dünden beri. Sizin de başınıza geldi mi?
  4. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli fatura ödemesi

arkadaşlar telefon faturası ödemesi yapacağım. harcama talimatını oluştururdum ama ödeme emrini hazırlamak için bütçe tertibini seçemiyorum, boş çıkıyor. Niye böyle oluyor, bilginiz var mı?
  5. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli MYS Şifre Güncelleme sonrası Boş Sayfa

arkadaşlar iyi günler. MYS de şifre güncellemek için Kimlik Yönetim Sisteminden mailime gelen aktivasyon mailini tıkladığımda beni boş bir sayfaya yönlendiriyor. geçen haftadan beri şifremi güncelliyemiyorum. nasıl halledeceğim bu sorunu?
  6. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli manuel vekalet aylığı bordrosu hazırlama

arkadaşlar kolay gelsin. kbs deki sistemsel sıkıntıdan dolayıı ekim 15-aralık14 arası vekalet aylığı hesaplamasını yapamadım, pazartesi mys den hazırlayıp ödenme yapmam istendi.. nasıl manuel hesaplayacağım bilmiyorum. kişinin daha önce kbs den hazırladığım 21 günlük bordrosu ve bilgileri...
  7. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Vefat eden memur işlemleri

arkadaşlar kolay gelsin. beraber çalıştığımız bir memur arkadaşımız cuma günü vefat etti. Bir taraftan üzüntümüz büyük, öbür taraftan ise maaş, sgk, kesenek, emekli aylığı ve emekli ikramiyesi işlemlerini nasıl yapacağımı öğrenmeliyim. bu konuları nasıl yapacağımı bilen arkadaşlar yardımcı...
  8. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli vekalet aylığı hesaplama

arkadaşlar kolay gelsin. vekalet aylığı hesaplamada problem mi var ? geçen ay kaydettiğim bilgiler gelmedi,yeniden kaydettim ama bu sefer de teminde güçlük zam puanı,iş riski zam puanı, mali sorumluluk zam puanı alanları 0 çıkıyor ve müdahele ettirmiyor sistem. hesaplama yapmaya kalktığımda...
  9. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli KBS den dayanıklı taşınır listesi alma

arkadaşlar kbs den dayanıklı taşınır listesi almak istiyorum. fakat resimdeki gibi boş çıkıyor, malzemeleri nasıl ekliyoruz buraya,yardımcı olur musunuz?
  10. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli kesenek İçerik Sorunları olduğundan belge açılamıyor hatası

arkadaşlar ekim ayı keseneğini yapmak için emsan veriyi indirdim. indirdiğim emsan veriyi kesenek bilgi sistemine asıl mahiyeti seçip yüklemek istediğimde resimdeki hatayı veriyor. kesenek bildirimin yapamadım. yardımcı olur musunuz?
  11. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli kaymakam vekalet aylığı

arkadaşlar kaymakamımızın vekalet aylığını hesaplayabilmek için bilgileri girdim, hesaplamayı yaptım.fakat ödeme emri belgesinde kaymakamın adı değil , ilçe kaymakamlığının adı ve hesap bilgileri çıkıyor. maliyedeki arkadaş hata sistemsel ve vekalet aylığı hesaplama kısmı ay sonuna kadar açık...
  12. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli aday kaymakam sürekli görev yolluğu

arkadaşlar ilk defa aday kaymakam olarak atanan kaymakama sürekli görev yolluğu ödenir mi?
  13. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli mys iş yeri sicil no giriş

arkadaşlar mys de sgk kesinti kısmına 4b işyeri sicil no yu girmeye çalışıyorum. kbs de ve e bildirgede yazan sayıyı girdiğimde işyeri sicil no 12 karakter olmalı diye hata mesajı çıkıyor. işyeri sicil no yu nasıl gireceğim?
  14. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli emekli olan memur emsan veri

arkadaşlar kolay gelsin. şimdi ağustos keseneklerini yapmak için emsan veriye indirdiğim zaman 28.08.2020 tarihi itibariyle emekli olan memur da çıktı. bu ay çıkması normal mi, ne yapmam gerekiyor?
  15. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Kesenek bilgi sisteminde işyeri sicil numarası ekranı boş

arkadaşlar kolay gelsin. kbs de memur maaşlarını yapacağım ama işyeri sicil numarası ekranı boş, kesenekte yazan iş yeri sicil numarasını girince geçersiz işyeri numarası diye hata veriyor. nerden bulabilirim iş yeri sicil numarasını?
  16. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Vergi dilimi %15 ıle %20 arası maaş farklılığı

arkadaşlar toplam vergi matrahım 23046,16 ,ağustos itibariyle vergi dilimine girmiştim. geçen ayki maaşım 3.797,49 tl idi, bu ay hesapladığımda 3.700,56 tl çıkıyor. vergi dilimine geçen ay girmiştim,geçen ay da kesildi zaten. bu ay bir daha niye düşmüş böyle?geçen senenin ağustos, eylül...
  17. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Emekliye Ayrılan Personelin İşlemleri

arkadaşlar bir personelimizin verdiği 17.08.2020 tarihi itibariyle emekliye ayrılmak üzre verdiği dilekçe onaylandı. şimdi KBS de ,SGK da, HİTAP ta nasıl işlemler yapmam gerekiyor? Yardımcı olur musunuz?
  18. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Kamu Memur SGK'dan Ayrılış Bildirgesi ve Hitap Entegrasyonu

arkadaşlar kadrolu bir personelin 27 temmuz tarihinde çıkışını sgk dan yaptım. internette birisi, bize tescil işlemlerini hitap tan yapın diye yazı geldi, demiş. sgk dan çıkış yaptığım personeli hitap tan sorguladığımda aşağıdaki uyarı çıkıyor yani .çıkış yapılmış gözüküyor.demek ki sgk dan...
  19. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli SGK İşten Ayrılış Bildirgesi Hazırlama

arkadaşlar iyi günler. ilk defa işten ayrılış bildirgesi hazırlıyacağım. sgk nın sitesine girdim ,aşağıdaki resimdeki boş yerlere ne yazacağımdan emin olamadım.yanlışlık olmasın.yardımcı olur musunuz?
  20. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli 5510 sayılı kanuna tabi memurun SGK işten ayrılış bildirgesi

arkadaşlar iyi günler. 5510 sayılı kanuna tabi memurun SGK işten ayrılış bildirgesini yapacağım. https://uyg.sgk.gov.tr/Sigortali_Tescil4c_Web adresindeki aşağıdali 1 nolu belgedeki adresten yapacaktım.ama bir arkadaş, https://hitap.sgk.gov.tr/HitapWeb/login adresindeki aşağıdaki 2 nolu...
  21. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli fark maaş kesenek bildirimi

arkadaşlar fark maaş kesenek bildirimi ,fark maaş hesaba yattıktan sonra 10 gün değil mi? yani normal maaşlarda olduğu gibi ayın 23 ü değil diye biliyorum.Doğru mudur?
  22. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli 2008 sonrası memur olan bir arkadaşın fark maaşının kesenek bildirimini nasıl yapılır

arkadaşlar 2008 sonrası memur olan bir arkadaşın fark maaşının kesenek bildirimini nasıl yapıyoruz?
  23. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli v2 onaylı bildirge iptal

arkadaşlar v2 de onaylı haziran bildirgesini nasıl iptal edebilirim?
  24. özkan7106

Mutemet Arşivi flash bellek kurtarma

arkadaşlar konu dışı ama, silinen flash bellekteki dosyalar kurtarılabilir mi? yardımcı olabilir misiniz?
  25. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli tevfikat kesebilmek için toplam sözleşme tutarı mı yoksa aylık taksit tutarı mı baz alınır?

arkadaşlar iyi günler tevfikat kesebilmek için toplam sözleşme tutarı mı yoksa aylık taksit tutarı mı baz alınır?
  26. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli kaymakam vekalet aylığı

kaymakam vekâlet aylığını yaparken şimdiye kadar Kadro Derecesi 5 yerine 3 seçip işlem yapmıştık.bilgileri de malmüdürü ile beraber girmiştik sisteme.bilgilere müdahele de ettirmiyor sistem.Bir problem teşkil eder mi,arada çok fark çıkıyor mu3 ile 5 arasında?
  27. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli kesenek bildirimi

arkadaşlar iyi günler.bu ay ilk defa 2008 sonrasına tabi naklen gelen bir personelin kesenek bildirimini yapacağım.kurumumuzda 2 tane 2008 öncesine tabi personel var. 2008 öncesi ve 2008 sonrası personellerin bildirimlerini ayrı ayrı mı vereceğiz, nasıl yapacağız?
  28. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli sürekli görev yolluğu

arkadaşlar ilk defa sürekli görev yolluğu yapacağım. mys deki işlem süreçlerini buldum ama hesaplamayı nasıl yapacağımı bilmiyorum.gündelik+yol parasını mı ödeyeceğim ?yardım eder misiniz rica etsem?
  29. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Naklen gelen personelde BES

Arkadaşlar naklen gelen kadrolu memurun ayrıldığı yerde BES kesintisi yapılıyorsa , geldiği yer de aynı banka ile çalışıyorsa sıfırdan BES kaydının yapılması lazım mı yoksa KBS otomatik olarak getiriyor mu
  30. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Kaymakam Ataması

arkadaşlar hepinize iyi günler, bir sorum olacaktı.yardım eder misiniz? Vekil Kaymakamımızın ataması Resmi Gazetede yapıldı.İlk defa kadrolu memur giriş işlemi yapacağım.işlem aşamalarını anlatır mısınız? göreve başlama tarihi atama yazısının tarihini mi seçeceğim? maaş,kesenek ,HİTAP ve SGK...
  31. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli pul alımı avans kapatma

arkadaşlar 2000 tl pul alımı için avans açarken damga vergisi kestim,19 TL. Avansı kapatırken mahsup getir deyip 2000 tl geldi, herhangi bir damga vergisi seçmedim,avans açarken seçtiğimiz için. şimdi maliyeden de kapatırken damga vergisini nasıl kapattın diye sordular.bir yanlışlık var mı?
  32. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Pul alımında Ön Ödeme Türü ne seçilmelidir?

Arkadaşlar ilk defa pul alımı yapacağım, ön ödeme türüne kredi mi seçmem gerekiyor avansı mı seçmem gerekiyor? ayrıca Harcama türüne haberleşme gideri seçtiğimiz zaman taşınır işlem fişi hazırlanıyor mu? Konuyla alakalı paylaşılanlara da baktım ama Birbirinin tam tersini söyleyen arkadaşlar...
  33. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli vekalet aylığı

arkadaşlar kaymakam vekilimiz göreve başlayalı 3 ay oldu. vekalet hesaplama türüne " Vekalet Aylığı Hesaplanmaz(Sadece Zam ve Tazminat Farkı Hesaplanır" seçip yaptık.3 aydan sonra değişmesi gerekiyor diye biliyorum hesaplama türüne. şimdi vekalet ücretini hesaplatacağım da kbs den. hesaplama...
  34. özkan7106

Mutemet Arşivi .jpg uzantılı dosyanın açılmasında oluşan hata

arkadaşlar bir konuda yardımınızı rica ediyorum. jpeg formatı önceden açılıyordu,şimdi birşey indirdiğimde jpeg formatında aşağıdaki hatayı veriyor.birlikte aç diyorum yine açmıyor.nasıl aşabilirim bu sorunu?
  35. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Bütçe tertibine Gelen Para MYS'de görünmüyor

Arkadaşlar 20.000 tl ödenek gelmiş 51.3.2 den. bütçe tertiplerinde gözüküyor ama ben mys de harcama talimatı oluştur dediğim zaman ödenek sorgula dediğim zaman 51.3.2 de 20.000 TL çıkmıyor bunu sebebi sizce ne olabilir?
  36. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli SGK E-Bildirge Primleri Bordroya Tutmuyor

arkadaşlar aralık maaşı ile fark maaşın beraber e bildirge tahakkuk tutarı 1.100,85 tl olması gerekiyor. resim 1 deki pek tutarını girdiğimde tahakkuk tutarı 1.100,84 tl ediyor.resim 2 deki gibi yapınca tahakkuk tutarı 1.100,86 tl ediyor. Aralık maaşı+fark maaşın tahakkuk tutarı olan...
  37. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli aralık ayı e-bildirgesi

arkadaşlar sözleşmeli personelin aralık maaşı bildirgesini verirken ocak ayı fark maaşın bildirgesini de dahil edecek miyiz? önceki yıllarda dahil edip yapıyorduk ama şimdi malum 1 ocaktan itibaren e-bildirge v2 uygulaması kullanılacağı için ocak fark maaşını dahil etmeden mi yapsam diye...
  38. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli pdf yi sıkıştırma

arkadaşlar tarattığım pdf yi sıkıştırmaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı veriyor.daha önce sorun olmuyordu.nasıl çözebilirim bu hatayı?
  39. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli kesenekte inzibati para cezası

arkadaşlar kesenekleri yapacağım.aşağıda gönderdiğim kesenek miktarı maaşlar ile aynı fakat 1 tl toplam inzibati para cezası ve 1 tl toplam geçmiyş dönem hizmet borcu tutarı diye birşey çıktı,sebebini anlamadım.onaylamadan önce sizlerin görüşünü almak istedim.10 ayda bir personelimiz terfi...
  40. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Yeni Atanan Kaymakam Maaşı ve KBS İşlemleri

arkadaşlar ilçemize asil kaymakam atandı.maaşını biz yapacağız?nasıl yapacağız,ne yapmam gerekiyor?daha önce hiç yapmadım bize tayinle gelen bir kişinin maaşını. kbs de ne yapmam gerekiyor?göreve başlangıç tarihini neye göre seçmem gerekiyor? yardımcı olursanız çok memnun olurum,
Geri
Üst Alt