Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4d temmuz 14 gunluk fark da rapor kesintisi

Iyi aksamlar arkadaslar 4d lı işçiye bu ayki maaşla birlikte temmuz 1 ve 14 arası yüzde 4 lük zam farkını vermek istiyorum.fakat takıldığım bir nokta var.1 ve 14 temmuz arası raporlu olanlari 14 günlük farktan da kesmeliyim mi. 15.06 ve 14.07 arası ödeyeceğim maaştan kestim.
  2. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

Kolay gelsin arkadaslar 4d ye temmuz ayında 5 günlük ikramiye ödenecektir.ikramiye ile ilgili takıldığım noktalar mevcut .ücretsiz izinde olana ödenmez yıl içinde ücresiz izin kullanana oranlayarak verilir.arkadaslar oranlayarak odenir ücretsiz izinle ilgili resmi dayanak lazim bana.yardimci...
  3. Çözümlendi | Kilitli 4d Haziran mesai saati

Kolay gelsin arkadaslar 4d Puantajini ayin 1 ile 31 arası alıyoruz haziran mesai günü ve ya saati kaç olur. Arefe 5 saat 3 gün bayramdı Bayramın 4. günü dahil edersek 21.5 ediyor doğru mu acaba
  4. Çözümlendi | Kilitli Üniversite ogrencisi staj ucreti

Mrb arkadaşlar üniversite öğrencisi olup kurumunuzda staj yapana aylık ücret ödüyor musunuz.
  5. Çözümlendi | Kilitli Kist maas asgari gecim indirimi

Arkadaslar kist maaşa agi verilir mi .genelde kist maaşa agi verilmez. Muhabbeti var.193 sayılı kanunun madde 32 .madde 103 okudum fakat tam olarak anlamadim.8 günlük bir isci maasi yapacağım. Çalışarak alıyorlar biliyorsunuz agi hesaplıyor ckys.gelir vergisinden düşüyor.dogru olan bu mu.yani...
  6. Çözümlendi | Kilitli Ilk defa aciktan atanan isciler

Mrb arkadaşlar ilk defa açıktan işçilere maas yaparken asgari ücret üzerinden yapıp yüzde 4 vermiyorsunuz galiba.takildigim nokta şu çocuk yardımı yol yardımı yakacak yardımını nasıl yapıyorsunuz.tabi oldukları herhangi bir toplu is sözleşmesi yok bunlarin
  7. Çözümlendi | Kilitli AGI ve COCUK YARDIMI

Arkadaslar daha öncede sorulmuş fakat takildigim noktalar var. 1. Soru 18 yaşını doldurup okumayan erkek çocuktan dolayı anne veya baba cocuk parası alabilir mi ve a.g.i faydalanabilirler mi.yuksek öğrenim görüyorsa 25 yaşını doldurana kadar erkek çocuğu diye biliyorum.18 yas olayı erkek...
  8. Çözümlendi | Kilitli 4b maas hakkinda

Mrb arkadaşlar ilk kez 4b maasi yapacağım.4b maasi tamam bordroda sıkıntı yok.ama mantığını bilmiyorum.sozlesme ücretleri rapor olayına bildirgeye de hakimim.fakat takıldığım noktalar var 4b maasinda hangi mevzuatlar geçerli mesela 4b lı personelin ayrılışını nasıl vermem gerekir.ayin 14 de mi...
Geri
Üst Alt