Arama sonuçlarınız

1. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Emekli Olan Personele Emekli Yolluk Tazminatı 1 Yıl Sonra'da Ödenirmi?

emekli olan öğretmene yolluk ödenmediği tespit edilmiş 1 sene kadar oldu öğretmenden dilekçe almadan ödeme yapılır mı?kendisine dilekçenizi verin işleme başlayalım dedik ama Dilekcede halen vermedi
  2. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 8 Yıl Ceza Almadığından Derecesi Değişen Memurun Terfi Tarihi Neye Göre Olmalıdır

selamün alayküm personel 8 yıl ceza almadığından 5/3 den 4/1 olmuş. Eski terfi tarihi 22.09.2022 , 4/1 ile alınan olurda yen terfi tarihi 22.03.2023 yazıyormuş. 2023 yılına ait terfi ilerlemesi alınmamış alınacak terfi tarihi nedir? eylül 2023 mü yoksa mart 2023 de mi alınmalı.? ret olmuş...
  3. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Müdür Yardımcısıyken Ünvanı Öğretmen Olarak Gözükmektedir.

Herkeze merhabalar, okulda müdür yardımcıs olarak görev yapan personel KBS de öğretmen ünvanı olarak görünmekte buna geriye dönük ödeme cıkarmı? cıkarsa nasıl bir hesap yapılır exceli varmı? yardımlarınız için simdiden tesekkürler (kademesi 1/4 2008 önce memuriyetlik)
  4. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Mtks Için Vergi Matrah Istisnası Nasıl Olacak?

Selamün Aleyküm MTKS vergi matrah için soyle bir yazı var Uygulama Sınavında görev alanlar ve bundan sonraki sınavlarda görev alacak tüm personelin KBS kayıtlarında bulunan rapor işlemlerinden Maaş ve Ek Derslerin ayrı ayrı olmak üzere Gelir Vergisi İstinası ve Damga Vergisi İstisnası...
  5. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 2 Temmuz Iş Çıkışı Var Maaş Katsayı Sorunu

Ücretli öğretmen 2 Temmuzda gorevi sona eriyor. cıkış işlemini 10gün içinde bildirmemiz gerekecek bu maaş katsayıya göre PEK tutarı lazım olacak. 10 gün içinde maaş katsayı belli olurmu ücretli öğretmen çıkışını yapamazsak cezalı durum olacak fikri olan varmı
  6. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark e bildirge

sözleşmeli öğretmen e bildirge 2020-6 dönemi bildireceğim 14 günlük farkı hesaplattıkdan sonra e bildirgeye EK bildirim yapılabiliyor mu? yoksa ikisini aynı anda mı bildirmem gerekiyor? 14 günlük fark hesaplatma ne zaman aktif olur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  7. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Muhasebeye Gönder | net tutar ile brüt tutar uyuşmamaktadır hatası

1-)kbs den sözleşmeli öğretmen maaş hesaplatma yapıyorum muhasebe ye gönder deyince net tutar ile brüt tutar uyuşmamaktadır hatası veriyor sistemsel mi? 2-)sendika kayıt yapacam acılır liste cıkmıyor (dun ekledim bügün silip tekrar ekleyim dedim sendika listeleri acılmadı) sistem mi yoksa dun...
  8. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Geri ödeme (engelli indirimi)

sözleşmeli öğretmenken kadroya gecen öğretmen cocuğu engelli olup maaşından engelli indirimi yararlandığı anlaşılmış ama geriye dönük ekders ödemlerinde engelli indirim talep ediyor.Ekdersde engelli uygulanmaycagını biliyorum(yanılmıyorum sanırım?) Maaş da zaten uygulanıyor ama hangi kanun...
  9. okancicek

Çözümlendi | Kilitli BES İptal Ettiren Personelin BES Tetkiki ve Kontrolü

Kbs de baktığımda bes olmadığı kişi kendi iptal ettirmiş bende ek derslerde bes kesintisi yapmiştim2 ay geri ödemesini yapacağım bir daha böyle sorunla karşılaşmamak için önceden nasıl haberimiz olabilir ? ek dersde ödeme yaptıydım sizler nasıl bir yol izliyorsunuz ? (kişi sayısı azolduğundan...
  10. okancicek

Çözümlendi | Kilitli analitik kod okuma

sözleşmeli öğretmen ücret tertip ekran girişinde resim deki kod ,mys de bunlar mı oluyor hala analitik kodu okumada sıkıntı cekiyorum aynısı değil bunun için acıklayıcı bilgi var mı? mys deki 13.01.33.62.09.2.2.00.1.01.2 13.01.33.62.09.2.2.00.1.01.1
  11. okancicek

Çözümlendi | Kilitli kişi borcu olan kişi sgk

Ücretli öğretmen kişi borcu oluştu sgk dan hazineye akktarma talabinde bulunacagımız tutar brüt tutar*İşçi Prim Toplamı %14 degil mi?
  12. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 2020 Gelir Vergisi oranlarını Excel ile formülize etmek

merhabalar bu vergi oranlarını rica etsem formule uyarlayabilirmisiniz? 22.000 TL'ye kadar : %15 49.000 TL'nin 22.000 TL'si için 3.300 TL, fazlası : %20 120.000 TL'nin 49.000 TL'si için 8.700 TL, (ücret gelirlerinde 180.000 TL'nin 49.000 TL'si için 8.700 TL), fazlası : %27 600.000 TL'nin 120.000...
  13. okancicek

Çözümlendi | Kilitli tek iş yeri sicil no ile muhtasar beyannamesi

merhabalar 4/b sözleşmeli öğretmen tek iş yeri sicil no ile e-bildirge ile bildirm yapıyorum normalde başka iş yeri sicil no da actırmam gerekiyor ama gerek olmadığı için actırmadık.Muhtasar beyanname uygulamasına gectiğimizde iş yeri sicil no vs. tek sicilden yaptığımızda (yapabilrmiyiz...
  14. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/B'li Sözleşmeli Personelin işten ayrılışını e bildirgede unutulması

4/b sözleşmeli öğretmen kadroya gecti 14.11.2019 da kbs ve iş cıkışı yapıldı ama 2010 ekim e bildirge yaparken cıkış tarihi girmeyi unutmuşum gelecek ay bildirgede bildirsem olur mu? bir ceza vs durumu olur mu?yada ne yapmalıyım? iyi günler
  15. okancicek

Çözümlendi | Kilitli e bildirge gün sayısı

merhaba arkadaşlar ücretli öğretmen e bildirge yaparken 8 saat dersi var(150,04tl) exel 2 gün hesaplıyor ama pek tutarı 2 güne 170,56 tl olmalıdır uyarıs yazıyor bu durumda 8/7,5=1,06 gun cıkıyor ve e bildirgye 1 günlük 150.04 tl giriş yaptım 2 günlükte 170,56tl girmelisiniz hatası veriyor...
  16. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/b Sözleşmeli Personeli KBS'de Maaş hesaplama dışı bırakmak

selamun aleyküm hayırlı cumalar 08..11.2019 gibi 4 b sözleşmeli öğretmenleri maaşını hesaplatırken kadroya gecen 2 tane öğretmen var içlerinden, onlaın cıkışını 14.11.2019 de (istifasını) 15.11.2019 inde de kadroluya aktarcagız peki 08.11.2019 da kbs de 4/b sözleşmeli ekranda bu iki kişiyi...
  17. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 90 Günü Doldurmayan 4/B Sözleşmeli Rapor

iki kişi sözleşmeli öğretmen var dı rapor paraları ödenmeyeceğini öğrendim (90 gün dolması gerekiyormuş) şimdi bunlar; 1-) bunları kbs 4/b sözleşmeli öğremen rapor kısmıma işlemeyeceğim degil mi ? 2-) eğer işlenmezse 30 gün rapar takip mi etmem gerekiyor? 3-) 1 yıl içinde rapor gün sayısı 30...
  18. okancicek

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Personel iken Kadrolu Öğretmen olarak atamasında Maaşı ve Yapılacak diğer işlemler

Selemün Aleyküm 4/b sözleşmeli öğretmen olarak çalışan personelimiz kadrolu öğretemen olacak nasıl bir yol izlemem gerekiyor işlem basamakları nedir ? Maaşını aldı(10.aya ait) e bildirge işi nasıl olması gerekiyor(2019-9 bildirdim)
  19. okancicek

Çözümlendi | Kilitli yeni acılan e-bildirge

Merhabalar e bildirge yeni sistemden denedim eski sistem gibi önceki kayıt ekran gelmiyor kanun nolar hic biri olmuyor hata veriyor yeni sistem ile e-bildirge yapan oldu mu nerde hata yapıyorum daha kullanıma acılmdı mı acaba ama onaylanan e bildirgeleri görebiliyorum...
  20. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Öğretmen Banka ödeme sorunu

merhabalar sözleşmeli öğretmen ilce milli egitim müdürlüğü tek catı altında toplamak için yapılmıştı e-bildirge vs. ödemeler kolaylığı için olmadı ayın 14 de eski haline alacagız gecen ayda bu 3 kişi text ile ödeme yapamadık ödeme yapabilmek için banka bu 3 kişi ile ilgili ne işlem yapması...
  21. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Aday eğitim staj dosyası elinde olan var mi

Aday eğitim staj dosyası elinde olan var mi rica etsem paylaşabilir misiniz
  22. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/b egitim hazırlık ödeneği

23.09.2019 tarihinde göreve başlayan eğitim öğretim hazırlık ödeneği olan 4/b sözleşmeli öğretmene kac tl ödemem gerekiyor ? yuzde 75 mi yoksa tam mı?
  23. okancicek

Programlar Ücretli Öğretmen Maaş | Normal Ve Dyk %100 Arttırımlı Ek Ders Programı

öncelikle emeğiniz için cok teşekkürler benim bir sorum varıdı ders saatlerini dagıtma yapmadan hangi gün kaç saat maneul girdiğimizde hata yaparmı?
  24. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmenler Exelde Maaş Kat Sayısı Var Sabit Mi Olur?

merhabalar iki sorum vardı ücretli öğretmenler exelde maaş kat sayısı var sabit mi olur? senede veya 6 ayda bir değişme olurmu bu ücretli öğretmene işlemlerine yeni başladım bilgim yok . bu deger yazıyor 0,130597 Bireysel emelilik kesme yapacakmıyız?
  25. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli öğretmende eğitim yılı hazırlık ödeneği BES kesilirmi

sözleşmeli öğretmende eğitim yılı hazırlık ödeneğ yapılırken hangi kesintiler olur veya olurmu? ekders ödemesi yaparken kullnadıgimiz exellerde kesinti olan bölüm ekliyorum bumnlardan kesilecek degil mi başka kesinti var mı bes kesintisi falan olacak mı ? bir de mys den ödemesi yaparken hangi...
  26. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmelide ekdersde gelir vergisi matrah

gelir vergisi matrah sözleşme tutrının yüzde 14 ü düşülerek bulunmuyor mu? ekders brüt yüzde 14+ sözlesme tutarı yüzde 14=aylık vergi matrah değil mi ekstra başka bir sey var mı ? (asıl sorum) bir türlü sözleşme tutarından bulamadım exelde önceden hazıralnan ocak subat mart... =3293,22...
  27. okancicek

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Öğretmenin İlk Ataması ve İşyeri Sicil numarasının tespiti ile Maaş ve Ek ders İşlemleri

yeni 4b sözleşmeli öğretmen 4 tane atandı göreve başlamadan iş yeri sicil tanımlatmmız gerekiyormuş 2 eylülde göreve başlıyacak 2 kişi ortaokul 2 si meslek lisesine bunların e bildirge yapabilmemiz için iş yeri sicil no tanımlatmamız gerekiyormuş bunun icin işlem akışı nasıl oluyor ? kbsde de...
  28. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Ek Ders Ödemeleri KBS Tanımlanacakmı?

4/B sözleşmeli ögretmenler ek ders ödemeleri kbs ye tanımlanacak mı ? bunu üzerine çalışma varmı?
  29. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Bildirge hangi dönem seçilmelidir

Soru 1-) TABLO 1 de 5339,75tl olan kıst maaş ve normal maaş olan kişi e bildirgeye bildirim yapılırken sadece kıst maaş olan yapılmıştı. Normal maaş e bildirgesi sonraki ay yapılacak diye öğrenmiştim 16/07/2019 da e-bildirge yapacağım normal maaşını DÖNEM yazan resimde hangi dönem seçmeliyim...
  30. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli öğretmen e-bildirge

Bir kaç sorum vardı a-)30.05.2019 sgk işe girişi yapıldı parmak hesabi sayarken 16 gün cıkıyor ama kbs den baktığımda (kıst.maas tarih)15 gün diyor hangisi girmeliyim b-) e bildirge yaparken kıst maaş bordrodan brüt üçretini yazıyorum(yeni giren 30.05.2019) neden kısmın da hangisini...
Geri
Üst Alt