Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Üst Öğrenim Farkı Ödemesi

İyi günler, Bir personel üst öğrenimi bitirdiği için 14.02.2020 tarihinden itibaren üst öğrenim tazminati ödenmesi için yazı geldi ama ben unutarak 1 ay geç tazminat ödemeye başladım. Şuan personele 1 aylık geçmişe dönük üst öğrenim farkı ödemesi yapmam gerekiyor. Araştırdım ama bununla ilgili...
  2. Çözümlendi | Kilitli 14 Nisan'da işe başlayan 4/b'li Personelibn SSK Matrahı

İyi akşamlar kolay gelsin, Bu ay maaşları yapıp gönderdikten sonra gelen 14 nisan tarihinde yeni 4bli bir personel başlayış yaptı. Maaşlar yattıktan sonra bu personele nisan ile birlikte mart ayından 1 günlük maaş yaptık. Şimdi bu personelin bildirge tutarına 32,47 tl gün kısmına 1 yazıyorum...
  3. Çözümlendi | Kilitli İstifa Eden İşçi İçin Bu Haklar Verilir mi?

İyi günler kolay gelsin, Kurumumuzda geçen sene işkur alımı ile 4dli sürekli işçi olarak girip çalışan bir personel kpss ile memur olarak atandı. 5 Mayıs tarihinde tam 1 sene çalışmış oluyor ve yıllık izni hakediyor. 7 Mayıstaysa istifasını alıp ayrılıyor. Şimdi bu personel için: 1- Hakettiği...
  4. Çözümlendi | Kilitli 4B Askerlik Dönüşü SGK Giriş Bildirgesi Nasıl Yapılır?

Merhaba, 4b li personellerden birisi uzun dönem askerlik sonucu dönüş yaptı. Personel askere giderken ben olmadığım için çıkış bildirgesini başka bir arkadaş yapmıştı. Şuan askerden dönen bu personeli SGKda nasıl başlatabilirim. Önceki ayrılış bildirgesini mi iptal etmem gerekiyor yoksa yeniden...
  5. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık Fiili Hizmet Hesaplaması

Merhaba, Ben ilk defa 5434 fiili hizmetini yapacağım o yüzden hiçbir bilgim yok maalesef. Nasıl yapılacağı hakkında bilgi verebilir misiniz?
  6. Çözümlendi | Kilitli 5510 Öncesi Kişi Borcu SGK Primleri

Merhaba kolay gelsin, İlk defa 5510 öncesi bir personele kişi borcu çıkarıyorum. Acaba 5510 öncesi personelin sgk primleri personelin kendisinden mi tahsil ediliyor yoksa sgkdan mı istememiz gerekiyor? Bu arada personel 12 yıllık personel ve bilgi aldığım mutemet bir arkadaş -eğer 12 yıllık...
  7. Çözümlendi | Kilitli 5434 Kişi Borcu Hesabı

Merhaba kolay gelsin, İlk defa 5510 öncesi bir personele kişi borcu çıkarıyorum. Siteden aşağıdaki tabloyu indirerek doldurdum ama doğru mu değil mi anlayamadım. Bir de sgk kesintilerinin personelden tahsil edildiğini bazı yerlerde okudum. İndirdiğim tabloda da zaten tahsil edilecek tutar...
  8. Çözümlendi | Kilitli 30 nolu Bildirgede Tutar Sorunu

Merhaba bir personel 23 Kasımda askerlik nedeniyle ücretsiz izne ayrılmıştı. Bu yüzden personele kasım da 8 günlük maaş yaptım. Şuan Fiili hizmetini bildiriken toplam fiili hizmet tutarı 250,96 tl çıkıyor ama e-bildirge tutarı az olduğu için kabul etmiyor bir türlü birdirgeyi onaylayamıyorum...
  9. Çözümlendi | Kilitli Zorunlu olduğu halde kesilmeyen Bes Kesintilerinin Ödenmesi

Merhaba, İki ay önce yeni atanan personellerimiz oldu ben hiçbirinden de BES kesintisi yapmadım, zorunlu olduğunu bilmiyordum. Acaba şuan kesinti yapmam gerekiyor mu?
  10. Çözümlendi | Kilitli 4B Performans Ücret Ödemesi

hastanemizde performans ücreti çıkmamaktadır. yalnız temmuz ayında bir defaya mahsus olmak üzere ek ödeme dağıtıldı. personel bu yazı ile müracaat edip kendisine eksik ücret ödendiğini belirtti. kendisi idari destek personeli sabit ücreti 246 tl o dönemde döner sermayeden aldığı ücret 326 tl...
  11. Çözümlendi | Kilitli 4B Bedelli ve Bedelsiz Askerlik Yapan Personelin Bildirgesi

Merhaba. Hastanemizde iki 4bli personel askere gitti. Biri bedelli diğeri bedelsiz olarak yapacak. Bedelli ve bedelsiz olarak askere giden 4bli personeller için bildiğim kadarıyla askerlik nedeniyle ayrılış vb. yapılmıyor. Acaba bildirgeleri nasıl olacak? Bedelli askerlik yapan personel 23 Kasım...
  12. Çözümlendi | Kilitli 5510 Sonrası Kişi Borcu Programında Veriler Doğrumu?

Merhaba, Bir personel 20.09.2019 tarihinde askerlik nedeniyle ücretsiz izne ayrıldı. Şimdi bu personele kişi borcu çıkarmam gerekiyor. Eklediğim excel tablosunda sadece beyaz olan alanları doldurarak kişi borcu oluşturdum ama personelin normalde net maaşı 2863,49 TL ama kişiden tahsil edilecek...
  13. Çözümlendi | Kilitli Sendika Temsilcisi İzin Hakkı

"Kurumunuzda laboratuar teknisyeni olarak gören yapmaktayım. 21/11/2018 tarihinden itibaren Sağlık sen sendika temsilcisi olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Sendika temsilcilerinin hakkı olan haftalık 4 saat aylık 16 saat temsilci iznini belirttiğim tarihten itibaren hiç kullanmamış...
  14. Çözümlendi | Kilitli 4B Kıst Maaşın Bildirgesi

Merhaba, Bu maaş döneminde yeni atanan 4bli personellere yapılan kıst maaşın 13 ve 30 bildirgeleri ek olarak mı yapılması gerekiyor?
  15. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşme Ücreti

Merhaba, Yeni atanan 4bli iki personelimiz var biri lisans diğer ise lise mezunu hemşire. Bu iki hemşire için KBS üzerinden ne kadar sözleşme ücreti girilmesi gerekiyor acaba? Bununla ilgili herhangi bir tablo bulamadım.
  16. Çözümlendi | Kilitli 4/B Askere gidecek bir personelden 12 günlük maaş iadesi

İyi günler, Askere gidecek bir personelden 12 günlük maaş iadesi alınacak. Konu ile ilgili nasıl hesap yapıldığına dair bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok memnun olurum. Forumda sadece sözleşmeli öğretmenler için hazırlanmış bir program bulabildim.
  17. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük GSS bildirimi nasıl yapılır?

Merhaba, Ben bir ilçe hastanesine mutemetliğe yeni başladım bir önceki mutemetin dalgınlığından dolayı sanırım bir personelin Mayıs 2014 ile Ağustos 2015 dönemleri arasında yapılması gereken GSS bildirimi yapılmamış. Ben de nasıl yapılacağını bilmiyorum. Konu hakkında da etrafımda yardım...
Geri
Üst Alt