Arama sonuçlarınız

1. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası kıst maaş kesenek

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar 22.07.2020 tarihinde göreve iade edilen personelimize geldiğinde kıst+tam maaş ödemiştim. Şimdi geriye dönük maaşlarını yapıyorum 2020/7 döneminde 7 günlük te kıst maaş vereceğim bunun keseneğini nasıl bildirmem gerekir yardımlarınızı bekliyorum.
  2. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli Banka Promosyon İşlemleri (Adalet Bakanlığı)

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar banka promosyonu ödemesi ile ilgili olarak birkaç sorum olacak yardımlarınızı rica ediyorum. 1.)2020 yılı 24/02/2020 tarihinde işe başlayan ve 15/03/2020 de kıst+tam maaş alan 100 sözleşmeli personel için tam promosyon mu ödeyeceğiz yoksa başka şekilde mi...
  3. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli İdari Para Cezası SGK Emanetten Mahsubu

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ilgili fotoğraıta eklediğim konu ile ilgili nasıl bir yol izlemeliyim emanetten mahsup için yazdık böyle bir cevap geldi. Acil yardımlarızı bekliyorum.
  4. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli Kişiye gelen 2. icra ve Kefil olana gelen İcra

Arkadaşlar kolay gelsin herkese 1) Bizim normal icra kesintisini yaptığımız bir personelimize tekrardan ikinci bir icra geldi bununla ilgili ne yapmamız lazım ilk dosyanın bitmesi beklenmeli mi yoksa aynı anda iki kesinti yapabiliyor muyuz? 2) Bir de kefil olan bir personelimize icra geldi...
  5. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli Emekli olan 5434 personelin FHZ ve bildirgesi

Herkese iyi akşamlar. 20/07/2020 tarihinde emeli olan bir personelimizin fhz sini bildirmek için fiil hizmet zammını kbs üzerinden mi yoksa mys üzerinden mi yapmalıyım arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar varsa acilen yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim
  6. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli İstifa edecek 4/B Sözleşmeli Personelin Maaş ve E-Bildirge hk.

Arkadaşlar kolay gelsin öncelikle herkese Benim birkaç sorum olacak. Şimdi bu yeni açıklanan sağlık atamalarıyla birlikte bizim kurumumuzdan istifa edecek 4/b sözleşmeli personeller var. Ben nisan ayı maaşını henüz yapmadım bu istifa edecek arkadaşlara yapmamayı düşünüyorum çünkü kişi borcu...
  7. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli E- bildirge ve öeb deki tutarların birbirini tutmaması

merhaba kolay gelsin ocak ayının e-bildirgelerini verirken 33-13 belge tutarlarıyla öeb deki tutarlar uyuşmuyor. 15/01/2020-14/02/2020 tarihleri arasında bir öğretmen geldi ve bi arkadaş istifa etti bu yüzden tutturamadım. öeb deki sgk kesintilerini 1. ay dan hesapladığımızda 33-13 daha fazla...
  8. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli Ayın 15 inde aylıksız izinden dönen memur kıst ve tam maaş

Ayın 15 inde aylıksız izinden dönüp, 15 inde işe başlayan memurun kıst ve tam maaşı nasıl yapılmalıdır ve kıst gün kaç gün girilmelidir. Teşekkürler
Geri
Üst Alt