Arama sonuçlarınız

1. vehbi

Çözümlendi | Kilitli sürekli görev yolluğu ödemesi hk.

slm arkadaşlar. öğretmen kardeşimizin kadrosu ilçemizde A şehrinde idi kendisi görevlendirme ile B şehrinde çalışıyordu şimdi kendisinin başka bir C şehrine tayini çıktı. kendisi diyorku ben evimi B şehrinden C şehrine fiili olarak taşıyacağım o yüzden A şehri ile C şehri arası yolluk talep...
  2. vehbi

Çözümlendi | Kilitli MEB'TE OKULDA ÇALIŞAN HEMŞİRENİN FİİLİ HİZMET ZAMMI

İyi Çalışmalar Üstadlarım. Meb'te okulda çalışan sağlık hizmetleri sınıfında hemşire kadrosunda bir personelimiz var. kendisinin fiili hizmet zammından yararlandırılması gerektiğini söylüyor. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcsı olursanız sevinirim.
  3. vehbi

Çözümlendi | Kilitli Teknisyen Kadrosunda olup, Şef olarak Vekalet Ödemesi Alan Memurun Maaş Farkı olurmu?

slm üstadlarım. 7 yıllık kıdemim var. şun teknisyen kadrosundayım tekniker özlük haklarını almaktayım D/K 5/3. ilçe milli eğitim müdürlüğünde 6 yıldır mutemetlik yapıyorum. mali işlere de bakıyorum bunun yanında. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz seni boş olan 3 lük derecede ki şef kadrosuna vekaleten...
  4. vehbi

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük 60 Ay Ek ders hesaplaması

kolay gelsin üstadlarım. başımda bir bela var yardımınıza ihtiyacım var. 1985-1990 yılları arasına ait fenbilgisi öğretmenine 60 aylık ek ders hesaplamam gerekiyor mahkeme kararına göre. nasıl hesaplarım katsayı nedir bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim.
  5. vehbi

Çözümlendi | Kilitli Yabancı Dil Tazminatı

slmlar, saygıdeğer mutemet arkadaşlarım abilerim. kbs de bilindiği üzere yabancı dil sınavına giren personele aldığı puana göre yabancı dil tazminatı veriliyor. burda kbs ye giriş yaparken "kurumlarınca yararlanıp/yararlanmadığı" diye bir ibare var. Meb deki ingilizce öğretmeni için hangisini...
  6. vehbi

Çözümlendi | Kilitli Seyyar Görev Tazminatı

slmlar... ilçemiz büyükşehir belediyesine 100 km uzaklıkta bir ilçe. müdürlüğümüzde görev yapan şoför e seyyar görev tazminatı tazminat cetveli dolduracağım. benim bildiğim ilçe sınırları içindeki köylere yapılan görevlere yolluk ödenmez ama şoför arkadaş ödenir. diyor. çevre ilçeleri aradım...
  7. vehbi

Çözümlendi | Kilitli avukatlık vekalet ücreti

sendikaya avukatlık vekalet ücreti ödeyeceğim fakat sendika maliye bakanlığının görüşü doğrultusunda kdv ve gelir vergisi kesmeden ödeyin diyor. onda sıkıntı yok. damga vergisi kesintisi yapacakmıyız. bilgisi olan üstadlara şimdiden teşekkür ederim.
  8. vehbi

Çözümlendi | Kilitli KBS Banka Değişikliği

finansbank ile çalışıyorduk. promosyon antlaşmasını akbank ile yaptık. KBS'de ne gibi değişiklikler yapacağız. teşekkürler
  9. vehbi

Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük gss bildirimi

5510 bir personele daha önce 3 ay ücretsiz izininde ve 9 aylık ücretsiz izininde toplam 1 yıl gss primi ödedik. geçen sene 2017 ekimde yeniden ücretsiz izine ayrıldı. daha önce toplam 1 yıl ödeme yaptığım için gss primi ödemedim. şimdi sgk dan yazı geldi geriye dönük 1 yıllık gss primlerini...
Geri
Üst Alt