Arama sonuçlarınız

1. efeozgur

Çözümlendi | Kilitli Hakim Yurtiçi geçici görev yolluğu hesaplama

Merhabalar, 42,15 TL günlük yevmiyesi olan Hakimin seminer için 12 günlük konaklama bedeline ilişkin fatura bedeli 1080 TL dir. ayrıca gidiş dönüş yol ücreti toplam 50 TL dir. Bu kişi 07-12-2-2020 tarihinde otele giriş, 19-12-2020 otelden çıkış yapmıştır. 07-12-2020 tarihi sabah saat 08:00 de...
  2. efeozgur

Çözümlendi | Kilitli Hakim/Savcı geçmişe yönelik terfi girişi

Merhabalar, Hakim ve savcılar için geçmişe yönelik 30.04.2020 tarihli terfi farkı için giriş yapıldı. Fakat cetvellerin, kademe derece bilgilerinin ve geçerli olduğu ayın seçilmesine rağmen geçmişe yönelik hesaplama yapmamaktadır. Acaba bunun bir çözümü var mıdır?
  3. efeozgur

Kaynaklara Taşındı Sürekli İşçi Maaş ve Tediye Hesaplama Programı (Tanıtım Video)

Merhaba arkadaşlar. Sürekli İşçi statüsünde görev yapan arkadaşlarımız için bir maaş programı hazırladım. Arayüz tasarımı ve kullanımını en basit şekliyle yapmaya çalıştım. Eksik olan raporlama kısımlarını da tamamladıktan sonra buradan paylaşacağım. Programın tanıtım videosunu aşağıdaki linkten...
  4. efeozgur

Kaynaklara Taşındı Asgari Geçim İndirimi Hesaplama Programı

Asgari Ücret, Medeni Durum ve Çocuk Sayısına göre asgari geçim indirimini otomatik hesaplayan program. Umarım faydalı olur..
  5. efeozgur

Kaynaklara Taşındı Aylıktan Kesme Cezası Bordro Programı

Aylıktan kesme cezası alan personel için basit bir hesaplama programı hazırladım. 2019 yılına ait Maaş, Yan Ödeme ve Taban aylık katsayılarını girdim. Memure ait bilgileri girerek oransal olarak Aylıktan Kesme Cezasına ait bordroyu düzenleyebilirsiniz. Umarım faydalı olur..
Geri
Üst Alt