Arama sonuçlarınız

1. Göksel Ertel

Mutemet Arşivi Döner Sermaye Komisyon Karar Tutanağı (Standart Form)

Artık standart tek bir form kullanılacakmış. https://khgmekodemedb.saglik.gov.tr/TR,62196/doner-sermaye-komisyon-karar-tutanagi-hakkinda-duyuru.html
  2. Göksel Ertel

Mutemet Arşivi Maliye VS SGK - Game Of Dekonts (Dekont Oyunları)

Mutemet olarak göreve başladığım 2016 yılından beri Maliye ve SGK arasında sıkça duyduğumuz; - ben gönderdim, - bize gelmedi, - rakamlar tutmuyor, - Ankara çözecek bunu, - MYS böyle yapacak bişey yok, - bu borç çok eski, - işin gücün yok mu senin? diyaloglarından sonra kesenek ve bildirgelerin...
  3. Göksel Ertel

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Temmuz Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

2019 Yılı Temmuz Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge 2019 Yılı Temmuz Ayı Zamlı Maaş Ödeme Oranları Uygulanacak Miktarlar 2019 Yılı Temmuz Aylık Katsayı 0,138459 2019 Yılı Temmuz Taban Aylık Katsayı 2,167248 2019 Yılı Temmuz Aylık Yan Ödeme Katsayısı 0,043910...
  4. Göksel Ertel

Mutemet Arşivi Aile Durumu Bildirimi / Aile Yardım Bildirimi (Bilgilerin Doğruluğunun Teyit Edilmesi)

Arkadaşlar bilindiği üzere Genel Bütçeden maaş alan personellerin aile, eş, çocuk, bakmakla mükellef oldukları çocuk, ana, baba gibi durumlarını Kamu Personeli Aile Bildirim Sistemi (KAPBİS) ile e-Devlet üzerinden yapılmaktadır. Döner Sermayeden maaş alan personel, Sürekli İşçi gibi Genel Bütçe...
  5. Göksel Ertel

Mutemet Arşivi 01/07/2018-31/12/2018 Dönemi Memur Maaş Katsayıları

% 3,5 zam toplu sözleşmede + 5,15 oranında enflasyon zammı olmak üzere toplam % 8,65 zam alınacak. Buna göre; Aylık Katsayı : 0,117940 Taban Aylık Katsayısı : 1,8461 Yan Ödeme Katsayısı : 0,037402 Hayırlı olsun. (Not: BUMKO Genelgesi yayımlandığında katsayılarının son iki rakamında kuruş...
  6. Göksel Ertel

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi (4/D) Bitirilen Üst Öğrenim Hk.

Taşeron olarak çalışırken Lise mezunu olup, daha sonra Ön Lisans, Lisans bitiren sürekli işçiler mevcut. Taşerondan mevcut haklarıyla geçtiler, okul durumlarının revize edilmesi talebiyle karşılaşan var mı? Devlet memurları yıllardır bitirdikleri üst öğrenim diplomalarını bile işletemiyorlar...
Geri
Üst Alt