Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 929 Sayılı Kanuna Tabi Uzman Tabip Albay 1.Derecede Ek Göstergesi Kaç Acaba?

926 sayılı kanuna tabi Uzman Tabip Albay 1.derecede ek göstergesi kaç acaba?
  2. Mutemet Arşivi Tıp Fakültesi 4.Sınıf Öğrencisi.6.Sınıf Da Asgari Ücret Almayıp Kendi Diyetisyen Maaşını Alabilirmi?

Kişi 657 diyetisyen kadrosunda,aynı zamanda Tıp fakültesi 4.sınıf öğrencisi.6.sınıf da asgari ücret almayıp kendi diyetisyen maaşını alabilirmi.kadrosu şehir hastanesinde,üniversite hastanesinde intörn.
  3. Çözümlendi | Kilitli Tekni̇syen Özel Hi̇zmet Ve Yan Ödeme

kişi Teknisyen ünvanında,Mes.L./Tek.Öğr. olarak mezunu,üzerine 2 yıl elektrik mezunu.Kişi 1/4 derecede.ek gösterge,özel hizmet ve yan ödemesi ne olur acaba??
  4. Mutemet Arşivi 4/B Personelin 2021 Ile 2018 Arası Sağlık Bakanlığı İdari Büro Görevlisi Sözleşme Tablosu

2021 ile 2018 arası Sağlık Bakanlığı İdari Büro görevlisi sözleşme tablosuna ihtiyacım var.
  5. Çözümlendi | Kilitli Teknik Hizmetler Sınıfı Ek Gösterge

Kolay gelsin.Kişi önlisans motor mezunu, lisans da kamu yönetimi bitirmiş.derecesi 1/4 bu kişinin ek göstergesi 3600 mü yoksa 2800 mü.Yeni ek gösterge cetvelinde Sadece sağlık hizmetlerinde alan dışı var ama Teknikte öyle bir durum yok sanki.
  6. Çözümlendi | Kilitli Kreşde Çalışan Personel Maaşı

Bizim hastaneye bağlı kreş açıldı.Tüzel özel kuruluş şeklinde.Ayrı bütçesi ve geliri var.Bizim İdari Mali işler müdürü çalışan kişilerin maaşlarınıda sen yap dedi.Asgari ücretin %10 fazlası+yol ücreti.Sormak istediğim sizin çalıştığınız hastanelerdeki kreşlerde çalışan personellerin maaşını siz...
  7. Çözümlendi | Kilitli Gi̇yi̇m Yardımı Emekli Olan Personele Ödenirmi

Size bi sorum var kafama takıldı.düşüncenizi merak ediyorum.Ben giyim yardımını EYLÜL ayında ödedim.Ödediğim aydan önceki aylarda emekli olan ve istifa eden personeller var.Sizce bunlara da giyim yardımı ödemelimiyim.Giyim yardımı ile ilgili bi yazıda 1/4 ünden az ise verilmez diyor.Ozman bunlar...
  8. Çözümlendi | Kilitli Tugay Komutanlığına Gi̇den Doktor Fazla Mesai̇si̇

Doktor resen görevlendirme ile tugay komutanlığına görevlendirilmiş.orda tek doktor olarak çalışmış.dönüşte fazla mesai puantajı getirdi kurumua.Bu kişiye fazla mesai ödenir mi?tek hekim kendisi orda.
  9. Çözümlendi | Kilitli 4/C'den 4/B Ye Geçen Personelin Sözleşme Ücreti Neye Göre Belirlenir

Personel 4C den 4B ye 02.04.2018 tarihinde geçişi yapıldı.İdari Büro görevlisi olarak.Bakanlık sözleşme ücretini gönderdi.3.098,80TL. olarak.O şekilde ödemeye başladık.Kişi mahkemeye vermiş ve kazanmış.Mahkemede kişinin 4C de geçen süreleri hizmetine sayıp sözleşme ücretini ona göre belirleyin...
  10. Çözümlendi | Kilitli Sabi̇t Ek Ödeme Sendi̇ka Kesi̇nti̇si̇

KBS de maaşta sabit ek ödemeyi de dahil ederek sendika kesintisi yapıyor.ancak DSS personellerinin maaş ve sabit ek ödemeleri ayrıl yapıldığı için sabit ek ödemeden sendika kesintisi yapılmıyor.Sorum şu;kbs hesabına baktığımda sabitten de yapılan sendika kesintisi kişinin net ödenen sabit ek...
  11. Çözümlendi | Kilitli Enfeksiyon Hemşiresi Ve Umke Personeli Fiili Hizmet Alırmı?

Enfeksiyon Hemşiresi ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) personeli Fiili Hizmet Alırmı?
  12. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personelin Nöbet Ödemelerinde Kullanılmak Üzere Gerekli Olan “Prim Kesinti Bilgileri” Sekmesi Eklenmiştir.

Malum bu ay nöbetlere ekops üzerinden yapılacak.bugun ekops da nöbet modülünde 4B Sözleşmeli personelin nöbet ödemelerinde kullanılmak üzere gerekli olan “Prim Kesinti Bilgileri” sekmesi eklenmiştir. İlgili personelin maaş hesaplamasından sonra prim tavanına kalan tutar aktarılacaktır. Sistem...
  13. Çözümlendi | Kilitli Toplum Ve Ruh Sağlığı Merkezinde Çalışan Hemşire Ye Fiili Hizmet Zammı Ödüyormusunuz?

Toplum ve ruh sağlığı merkezinde çalışan Hemşire ye Fiili Hizmet zammı ödüyormusunuz?
  14. Mutemet Arşivi Laborantların Fhz Ödemesi̇

Laborantlar ile ilgili görüş sormuştum cevabı geldi,paylaşmak istedim sizinle. 1637738735 BU yazıdan ne anlamalıyım acaba?Bİzde Laborant ünvanında kişiler ama ama branşı yok.Şimdi bunlar alır mı almaz mı? SGK nın yayınladığı ünvan listesinde laborant(tıbbi laboratuar teknikeri ve teknisyeni var.
  15. Görüş Yazıları Sağlık Memuru (Laborant) Ve Laborant Ünvanında Olan Kişilerin Fiili Hizmet Zammı Ödemesinden Yararlanıp Yararlandırılmayacağı

Laborantlar ile ilgili görüş sormuştum cevabı geldi,paylaşmak istedim sizinle. BU yazıdan ne anlamalıyım acaba?Bİzde Laborant ünvanında kişiler ama ama branşı yok.Şimdi bunlar alır mı almaz mı? SGK nın yayınladığı ünvan listesinde laborant(tıbbi laboratuar teknikeri ve teknisyeni var. Sağlık...
  16. Görüş Yazıları Psikolojinin Tıbbi Uygulamaları Yetki Belgesine Sahip Personellerin "Klinik Psikolog" Gibi Değerlendirilip Fhz Alabilirmi?

Bakanlığa görüş sormuştuk.cevabı sizinle paylaşmak istedim... "Psikolog kardosunda çalışan ve "Psikolojinin Tıbbi Uygulamaları" yetki belgesine sahip personellerin "Klinik Psikolog" gibi değerlendirilip fiili hizmet zammından yararlandırılıp yararlandırılamayacağı hususunda Bakanlığımız görüşü...
  17. Görüş Yazıları Psikolojinin Tıbbi Uygulamaları Yetki Belgesine Sahip Personellerin "Klinik Psikolog" Gibi Değerlendirilip Fhz Alabilirmi?

Bakanlığa görüş sormuştuk.cevabı sizinle paylaşmak istedim... "Psikolog kardosunda çalışan ve "Psikolojinin Tıbbi Uygulamaları" yetki belgesine sahip personellerin "Klinik Psikolog" gibi değerlendirilip fiili hizmet zammından yararlandırılıp yararlandırılamayacağı hususunda Bakanlığımız görüşü...
  18. Mutemet Arşivi Sağlık Meslek Mensubu Sayılan Ve İnsan Sağlığına Ilişkin Işlerde Çalışanlara Fhz Yararlandırılması Hakkında Yazı

SGK nın yayınladığı 4 haziran tarihli ünvan listesinde 1- psikolog yok.klinik psikolog var.çky den baktığımda psikologların unvan kodu 8155,klinik psikolog ünvan kodu 43467.anladığım kadarıyla psikologlara FHZ ödemeyecez doğrumu?? 2-Laboratuar teknikerleri aslında ünvanı laborant olan ünvan...
  19. Mutemet Arşivi Taşerondan Emekli olan işçinin Toplu Sözleşme dönemine göre kıdem tazminatı ödenmesi

Kolay gelsin arkadaşlar.Ben bir işçiye kıdem tazminatı hesapladım.Benim muhasebem kişinin işe başladığı tarihten 31.10.2020 e kadar bir bordro yaptırdı.01.11.2020 den ayrıldığı tarihe kadar bir bordro.sebebi toplu sözleşmede verilen ek haKlardan dolayı.Sormak istediğim konu;biz normal de...
  20. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye geçen personel için emekli yolluğu ödenir mi? Ödenirse katsayısı ne olmalıdır?

4B Lİ personel(4c den 4b ye geçen personel) için emekli yolluğu ödenir mi??Ödenirse 13558 katsayısından mı,12105 katsayısından mı ödenir??
  21. Çözümlendi | Kilitli Açığa alınan 4924 Sözleşmeli Personelin ÇKYS'de görünmesi

Herkese kolay gelsin.Başınıza geldimi böyle bir durum bilmiyorum ama sorum şu.Bir pesonelim 4924 iken açığa alındı.1 yıldır da açıkta.2021 yılı itibariyle de sözleşme yenilenemedi.ama ÇKYS de son durum 4924 olarak gözüküyor.Sizce bunun maaşını normal memur maaşına çevirmelimiyim??
  22. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel (Aşçı) Brüt Ücreti Asgari Ücret Altında kalması

4B Sözleşmeli Aşçı kadrosunda olan bir kişinin 2021 ocak ayı sözleşme ücreti 3493,02TL.ama asgari ücretin (3577,50) altında kalıyor.bunun asgari ücrete çekilmesi gerekir mi?çekilirse de bunla ilgili resmi dayanak varmıdır?yardımcı olursanız sevinirm.
  23. Görüş Yazıları riskli birim/alanlarda çalışan işçilere süt parası ödenmesi yönünde görüş yazısı

Bakanlığa sordum görüş yazısının cevabı geldi.
  24. Çözümlendi | Kilitli iş kur işçileri için ödenen risk tazminatı

MADDE 50.İş saglığı ve güvenliği maddesine göre iş kur işçileri için ödenen rik tazminatı için bu pandemiden dolayı sadece temizlik değil veri giriş ve güvenliğe de ödedim ben.siz nasıl yaptınız acaba??
  25. Çözümlendi | Kilitli İdari İzindeki fazla mesai

Bu Mart ayı nöbetleri nasıl hesaplandı sizlerde.Esnek çalışan bir sağlıkçının fazla mesaisi var mı sizin puantajlarda??Olması gereken nedir?kişi esnek çalışsa da fazla mesaisi olur mu??
  26. Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli peronel ücreti

2008-2011 arası 4b li personellerin bürüt ücretleri lazım.nerden bulabilirim acaba?çok aradım ama bu 4b lilerin bürüt ücretleri nasıl hesaplanıyor bulamadım.4924 leri yapıyorum ama bu 4b lerin bürüt ücret hesabını bulamadım.Mesala 4 yıllık lisans hemlşire 4174,75tl.bunu nasıl buluyoruz??
  27. Çözümlendi | Kilitli Askerlik Borçlanmasının Kişinin Maaşından Kesilmesi

5434 TABİ Personelim askerlik borçlanmasına başvurdu.SGK hesaplayıp 3199.71TL 3 AY lık borçlanma çıkardı..KİŞİ maaşından kesilsin diyor.bununla ilgili işlem yapan var mı?nasıl bir yol izlemeliym.
  28. Çözümlendi | Kilitli Açıktan atanan İşçi

12 aralık 2019 tarih itibariyle açıktan eski hükümlü işçi işe başladı.Protokole göre % 4 vermiyorum.asgari ücret olan 85,28TL yevmiye verecem.2020 ocak ayında ikinci yıl birinci altı ay zammı olan %3 ü verecem. Yaptığım işlem doğrumudur acaba??
  29. Çözümlendi | Kilitli Biyologlara Fiili Hizmet Zammı Ödenir mi?

Biyologlara Fiili Hizmet ödeyen varmı.
  30. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi ÇKYS Asgari ücret altına düşmesi

asgari ücretle çalışan yeni işçilerden biri bu ay asgari ücretin neti olan 2020,90tl nin altında kaldı.bu nedenle gelir vergisi kanununa göre asgari ücrete aradaki fark kadar ekleme yaptım.ancak bunu çkys de yaptığım bordroda asgari geçime müdahale edemediğim için sosyal hak larak işledim.doğru...
  31. Çözümlendi | Kilitli ÖZEL SAĞLIK SİGORTA VERGİ İNDİRİMİ

Bir personel kendisi ve çocuklarına özel sağlık sigortası yaptırmış ve bunu maaştan vergi indirimi yapılması için talepte bulunmuş.Benim bildiğim sadece hayat sigortasında vergi indirimi uygulandığı.yardımcı olursanız sevinirim.
  32. Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık eğitimine giden tabibe biz görevlendirildiği süre boyunca tabip maaşımı yaparız yoksa asistanmı?

Uzmanlık eğitimine giden tabibe biz görevlendirildiği süre boyunca tabip maaşımı yaparız yoksa asistanmı??
  33. Çözümlendi | Kilitli Stajyer üniversite öğrenci maaşları

Stajyer üniversite öğrenci maaşlarını nasıl hesaplıyorsunuz.haftasonları dahilmidir????
  34. Çözümlendi | Kilitli FHZ Ücreti SSK Primlerinde %1 Prim Farkı

Benim farkım nöbetten kaynaklı çıkıyro. Çünkü nöbet ücretlerinin kesintisi toplamda %34,5 dan kesiyo.ama ben bu nöbet ücretlerini 30 nolu bildirgeye giriyorum.ama sistem %35,5 dan kesiyo.bu fark burdan çıkıyo.buna ne yapabilirim????
  35. Çözümlendi | Kilitli Sağlık personeli 4B sözleşmeli fiili hizmet zammı KBS den yapılabilir mi

4b li personelin girişi nasıl yapılacak Kbs den...
Geri
Üst Alt