Arama sonuçlarınız

1. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Tıbbi Biyokimya Bölümünde Doktora Yapan Veteriner Hekim Ödemeleri

arkadaşlar merhaba veteriner hekim olarak görev yapan bir personelim Tıbbi Biyokimya alanında doktora yapmış bu personelin yan ödeme ve özel hizmet tazminatları hangi kaleme göre ödenmeli. Yan Ödemesini 5b ye göre ödüyorduk şimdi 1g mi olacak böyle oluyorsa düşüyor? Özel Hizmet Tazminatını 7b...
  2. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Ayniyat Saymanlarının Ek Göstergesi

Arkadaşlar Merhaba, Ayniyat Saymanı olarak görev yapmakta olan personeller ek göstergelerin 3600 olmasını talep ediyorlar, İstanbul bölge İdare Mahkemesinin 17.10.2024 tarih ve 2024/393 Esas 2025/1546 sayılı karar varmış bilgisi olan var mıdır arkadaşlar ?
  3. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Ayniyat Saymanı Özel Hizmet Tazminatı

arkadaşlar merhabalar, Ayniyat Saymanlarının tazminatları ne olacak şimdi ne olacak KBS güncellemedi personeller sürekli arayıp duruyor almamız gerekiyor diyor, izah etmeye çalışıyorum ama ikna olmuyorlar görüş soran oldu mu bu konuda ?
  4. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Teknikeri Iken Şef Kadrosuna Atanan Ek Göstergesi Kaç Olmalıdır?

Arkadaşlar kolay gelsin, yeni tabloda sağlık lisansiyerleri diye bir ayrım kalmadı. Peki şimdi lise mezunu sağlık personeli olarak atanan personel işletme mezunu ise bu kadro derceesi 1 e düştüğü zaman personele 3600 ek gösterge mi vermemiz gerekiyor ?
  5. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Maaştan Kişi Borcu Kesmek Doğru Mudur ?

Arkadaşlar kolay gelsin, kişinin maaşından kişi borcu kesilmesi doğru bir uygulama mıdır acaba ?
  6. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Bölge Gruplarını Nereden Bulabilirim ?

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin, 4924 lü personellerin hangi il ve ilçenin hangi grupta olduğunu nereden bulabilirim acaba ?
  7. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Emekli Olan Personel Göreve Geri Dönebilir Mi?

Arkadaşlar emekli olmuş bir personel sonrasında karar değiştirip göreve geri dönebilir mi eğer geri dönerse maaşını emeklli olduğu dönemki verilerinden mi almaya devam eder?
  8. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli 5510 Sonrası 657 Kadrolu Maaş Kişi Borcu İadesi Bes Ve Kira Kesintisi Kişi Borcuna Dahil Edilir Mi?

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin, Kişi borcu açacağım, personelin BES ve Kira Kesintisi var Tam Maaş İadesi alırken kişinin net eline geçen tutar 5825,90 212 TL Bes kesintisi 951 TL kira Kesintisi var bu kişiden almam gereken iade tutarı nedir ?
  9. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Tedbir Nafakası Kesilen Kişiye Aile Yardımı Ödenir Mi ?

Tedbir nafakası kesilen bir personelim var bu personele aile yardımı ödemeli miyim ödememeliyim elimizde bir belge bilgi var mıdır arkadaşlar?
  10. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Yabancı Dil Tazminatı Ödemesi

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, Yabancı Dil Tazminatı Ödemesi Hakkında bilgi alabilir miyim bir personelimin b sınıfı ek gösterge puanı 600 ama aldığı tutar uyuşmuyor. Bu konuda hiç bir bilgim yok yardımcı olur musunuz ?
  11. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli İş Sağlığı Ve Güvenliği Ücreti Ödemesinin Kaldırılması

Arkadaşlar merhaba 2016-2017 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği Ücreti Ödenmiş sonrasında kaldırılmış. Bu ödemenin tam olarak ne olduğu ve kaldırıldığına dair yazı elinde olan varsa beni aydınlatabilir mi ? Teşekkürler.
  12. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Kapbi̇s Den Gönderilen Aile Bildirimleri

E devlet üzerinden gönderilen aile bildirimlerinde mesela Ocak ayı maaşında aile yardımı ödemişim kişi 07.02.2022 tarihinde eşinin çalıştığına dair yeni bildirim göndermiş. Buna dayanarak kişi borcu oluşturmalı mıyım Ocak ayı Aile Yardımını geri almalı mıyım arkadaşlar ?
  13. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Kbs Diğer Tazminat Bilgi Giriş Ekranı 74 Numaralı Tazminat Nedir ?

Raporlu personelin sağlık raporu kesintisinin ve 5510 Sayılı Kanuna tabi personelin sigorta primlerinin doğru hesaplanabilmesi için sistemde tanımlanmış olan tazminat kodudur diye bazı personellerde kod bulunmaktadır acaba bunun anlamı amacı nedir yardımcı olur musunuz ?
  14. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli İcra,Nafaka, Kişi Borcu Kesintisi

14 günlük ve refah farklarda İcra, nafaka, kişi borcu kesintisi yapan var mı yapmalı mıyız ?
  15. Nagihan KILCI

Çöp Kutusu Aralık Ve Ocak Ayında Bordro Hesaplanan Ancak 14 Günlük Hesaplanmayan Personel Sorunu

Aralık ve Ocak ayında tam maaş ödememe rağmen 14 günlük fark hesaplamıyor sadece refah payı hesaplıyor bunun nedeni ne olabilir ?
  16. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Vekil Ebe, Hemşire Atamaları Hk.

Sağlık Müdürlüğü bünyesinde açıktan vekalet olarak atanan ebe hemşirelerin maaş ödemeleri nasıl olmaktadır. Özel hizmet ve tazminattan ya da öğrenim durumlarından yararlanıyor mu , maaşlarını peşin mi alıyorlar yoksa çalışıp mı hiç bir bilgiye sahip değilim yardımcı olursanız sevinirm.
  17. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü, Araştırmacı Kadrosunda Olan Personellerin Ek Gösterge, Yan Ödeme Ve Özel Hizmet Oranlarını Nereden Bulabilirim Acaba ?

Şube Müdürü, Araştırmacı kadrosunda olan personellerin ek gösterge, yan ödeme ve özel hizmet oranlarını nereden bulabilirim acaba BKK kararına ve de 657 1 sayılı cetvele bakıyorum ama emin olamıyorum bordrodakini bulamıyorum.
  18. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Lise mezunu hemşire çalışanımız Önlisans İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Bitirmiş Üst Öğrenim Sayılır mı ?

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim durumu arkadaşımız bitirmiş, ben sayılabilecek bölümler listesine bakıyorum fakat göremiyorum. YÖK 'ün iptal kararı olduğunu sayılabileceğini belirtiyor konu hakkında bilginiz var mıdır acaba ? teşekkür ediyorum.
  19. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Nöbet Usulü Görevlendirme ile Çalışan Personelin Harcırahı

Arkadaşlar Merhaba, görevlendirmede olan personelin harcırahının nöbet tuttuğu günlerde yevmiye+yol parası ödeneceğine dair bir yazı varmış sanırım. Araştırdım fakat bulamadım yazı elinde olan arkadaşımız var mıdır acaba ? Teşekkür ediyorum.
  20. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli TDMS DE ÖDEME EMRİ VE MİF

Kurum dışından gelen Sabit Dışı Ek Ödemelerinde kişiye ödeme yapıyor aynı zamanda mahsuplaşmadan dolayı gelir kaydediyor isek, TDMS de bu işlemi Muhasebe İşlem Fişi olarak mı yapıyorsunuz yoksa Ödeme Emri olarak mı ?
  21. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye Kurul Toplantısı

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin. Döner sermaye kurulununa döner sermaye mutemeti katılmak zorunda mı ayrıca hadi katıldı diyelim üye olmadığı halde nasıl imza attırılabilir ?
  22. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

İyi günler, kolay gelsin herkese. 23 Nisan ve 1 Mayıs fazla çalışma ödemelerini saat baz alarak mı yaptınız yoksa günü baz alarak mı ? Kimi kurumlar 8 saat gelene de 12 saat gelene de iki yevmiye ödemiş. Kimisi ise saat baz alarak ödeme yapmış. Bir günden kastı 24 saat mi yoksa 1 iş günü 7,5...
  23. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Stajyer Öğrencilerin Teorik Eğitimlerinin Devamsızlıktan Düşülmesi

Merhaba Arkadaşlar bu konu hakkında bi görüş yazısı varmış sanırım , arıyorum bulamıyorum elinde olan var mı acaba :s ?
  24. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi MYS de TAZMİNAT DAVASI ÖDEME EMRİ

Bir hasta hastaneye dava açmış bunun sonucunda davayı kazanmış ama MYS de ödeme emrini oluşturamıyoruz, yardım edebilir miisiniz ?
  25. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi STAJYER OKUL DEVAMSIZLIKLARI

Arkadaşlar merhaba, stajyer öğrencilerin ücretlerini hesaplarken okul devamsızlıklarını da baz almamız gerekiyor mu gerekiyorsa neye istinaden acaba yardımcı olur musunuz
  26. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi 4/B Prim Ödemesi Yanlış Hesaba Alınması

Arkadaşlar merhaba, bizim Maliye 4b prim ödemelerini 4a lı personelin hesap numarasını aktarmış, düzeltmem için nereye yazı yazmalıyım yazı yazın dediler ama
  27. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi BİLİMSEL YAYINLAR

Arkadaşlar merhaba, bize bi üst yazı gelmişti bilimsel yayınlar khb bildirilecek maiile diye sonra maıl atmayın dediler. Sizler nasıl teslim alıyorsunuz acaba ?
Geri
Üst Alt