Arama sonuçlarınız

1. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Taşerondan Geçen Işçiye Kıdem Tazminatı Kim Ödeyecek

Kamuda görev yapan ve emekli olan taşeron işçiye kıdem tazminatını taşeron firmamı ödeyecek yok çalıştığı kamu kurumumu
  2. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Engelli Kadrosuyla Işe Başlayan Memurun Engelli Indirimi Için Maliyeye Evrak Vermesine Gerek Var Mı

engelli kadrosuyla işe başlayan memurun engelli indirimi için maliyeye evrak vermesine gerek var mı
  3. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Sigortalı İşe Giriş Ve İşten Ayrılış Bildirgesi Şifre Işlemleri

Sigortalı (Memur 4/C) İşe Giriş ve İşten Ayrılış Bildirgesi yaptığımız sicil numarasına ait şifreyi kaybettik yeni şifreyi nasıl alabiliriz
  4. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli 2021 Şubat Ayı Güncellenen Ziraat Bankası Maaş Gönderme dosyası Text Makro Hatası

İyi günler herkese iyi çalışmalar. ziraat bankası TEXT formatında ödeme kodlarında değişiklik olmuş. Yeni kodların olduğu formatı indirdim ama ödeme kodunu seçince hata veriyor. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim yada düzeltme imkanı olan varmı
  5. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Kesenekler 4/B Sözleşmelilerin Modülüne düşüyor

4924'ün keseneğini yaparken 5510 sonrasına tabi olanların keseneği mal müdürlüğünün siteminde 4b sözleşmeli personel ile aynı yere düşüyor 5510 öncesinin keseneği 657 kadroluların olduğu yere düşüyor bunun sebebi nedir son 3 aydır bu şekilde oluyor
  6. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli SGK e-bildirge kuruş farkı

4B maaş için e-bildirge yaptım onayladım ama bildirgede 11 kuruşluk fazlalık var bunu nasıl düzeltebilirim bildirgeyi iptal etsem sorun olur mu
  7. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Mys Ödeme Emri Onaylama

Bütçe Mali Kontrol Genel Müdürlüğünün Duyurusu ile Ödeme Emri Onaylama Yapamazsınız. Muhasebat Genel Müdürlüğü ile İletişime Geçiniz. Mys de harcama yetkilisi olarak ödeme emri onaylamak istediğimde bu hatayı verdi sebebi ne acaba
  8. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Daimi işçi %4.95 enflasyon farkı

kamuda çalışan işçilere %4.95 enflasyon farkı ödenecek mi
  9. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli SGK e-bildirge

SGK e-bildirgede 15.01.2019-14.02.2019 dönemi açılmadı mı ?
  10. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Maaştan fazla kesilen kira

bir personelden 15 günlük kira kesintisi yapmam gerekirken yanlışlık ile bir aylık kesinti yapmışım, bu durumu nasıl düzeltebilirim 15 günlük kira iadesi yapmam lazım
  11. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Sağlık personeli giyim yardımı

Hastanede görev yapan röntgen teknisyeni, hizmetli, şoför, ve sağlık memuruna giyecek yardımında hangi kıyafetler verilir ilk defa giyim yardımı yapıyorum yardımcı olabilirmisniz
  12. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli KBS 4/B Maaş Hesaplama Hataları

KBS den 4B li personelin maaşını hesapladım ama sendika kesintileri bordroda gözükmüyor bu durumun sebebi ne olabilir aynı sorunu yaşayan varmı
  13. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli 696 sayılı khk kadrolu işçi doğum sonrası ücretsiz izin

696 khk ile kadroya geçen bir işçimiz doğum sonrası 4 hafta izin kullandı, ardından heyet raporu ve tek hekim raporu aldı toplam 60 günde rapor kullandı sonra ücretsiz izne ayrıldı 6 ay, ancak kurum doğumdan sonra kullandığı raporları ücretsiz izin olarak sayıp 4 ay ücretsiz izin hakkı olduğunu...
  14. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli E Bildirge Onaylamayı Unutmuşuz Ceza Gelir Mi?

bende farkli bir soru sorayım sürekli işçi maaşlarında nisan ayı sgk bildirgeyi verdik ama sistemde bildirgeyi onaylamadık süreside geçmiş şimdi ne yapmalıyız cezası var mı
Geri
Üst Alt