Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Primi gününü dolduran sürekli işçi

Arkadaşlar primi dolduran fakat yaşı doldurmayan işçi ayrılırsa kıdem tazminatı alabilir mi ?
  2. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Güvenlik Görevlisi Resmi Tatil Çalışması

Arkadaşlar çok konu var hepsini okudum ama bir görüş, kesin bir bilgi bulamadım. 12 saat üzerinden çalışan güvenlik görevlilerine 9 saat resmi tatil çalışma kalan kısmıda haftalık çalışmaya katıp fazla mesai şeklinde mi ödeyeceğiz. En doğrusu bu şekilde mi ?
  3. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Hesaplama

Arkadaşlar vefat eden sürekli işçimize kıdem tazminatı hesaplayacağız ama nasıl hesaplanıyor ve hangi şeyleri ekliyoruz ayrıntılı bir yazı veya anlatacak arkadaş varmıdır ?
  4. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kıdem ve İhbar Tazminatı

Arkadaşlar sürekli işçilerimizden birisi vefat etti, Kıdem ve İhbar tazminatı işlemleri sırası ile nasıl oluyor ayrıntılı şekilde bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  5. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Ölüm İşlemleri

Personelimizden birisi vefat etti. SSk Çıkışını felan yaptık başka yapılacak işlem varmıdır ? 1 - 02/04/2018 tarihinde kadroya geçmesinden dolayı 1 sene olmadığı için kıdem ve ihbar tazminatı ödenir mi ? 2 - Ölüm yardımı kime ne şekilde ödenir. 3 - Kısıtlı maaşı normal hesabına mı yatıracağız.
  6. Çözümlendi | Kilitli Analık izni olana maaş ve rapor ödemesi

Arkadaşlar analık izbinde olan bir isçiye çalısmadı gostererek rapor parası almış ama çalışmış gibi maaş ta ödemişiz, ne yapmamız lazım.
  7. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi ÇKYS Dışı Maaş Hesaplama Programı

Arkadaşlar Devlet hastanesinde çalıştırılan sürekli işçiler için ÇKYS dışında maaş programı kullanan var mı ?
  8. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzinde olan personele sehven ödenen maaş için ne yapılmalıdır

Ücretsiz izinde olana maaş ödenmiş nasıl bir yol izlememiz gerekiyor.
  9. Mutemet Arşivi Toplu İş Sözleşmesi

Arkadaşlar Toplu iş Sözleşmesinin tamamını nereden bulabilirim ? İnternetten arattım ama bulamadım.
  10. Mutemet Arşivi 2018 Ekim ayı Enflasyon oranı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon, ekim ayında yüzde 2.67 artarken, yıllık bazda yüzde 25.24 oldu. Sizce memur maaşlarına ne kadar zam gelir ?
  11. Çözümlendi | Kilitli İşe Gelme Günü

Eylül 15- Ekim 14 arası sürekli işçilerin işe gelme günü 25 mi 26 gün mü sistem 25 diyor ama
  12. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Rapor Kesintisi

Aradım forumda fakat bulamadım sayın mutemetler sürekli işçiler 10 gün rapor almış ise Çalışma Günü, Sgk Günü ve İşe Gelme Gününden düşeceğiz değil mi ?
  13. Kaynaklara Taşındı Sürekli İşçi 14 Günlük Çkys Bordrosu

Arkadaşlar 14 günlük fark bordrosu var fakat oluşturamadım. 14 günlük fark bordrosunda doğru rakamı oluşturabilen var mı ?
  14. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Bireysel Emeklilik

Sayın Mutemetler aradım ama konu bulamadım. Sürekli işçiler ile alakalı herhangi bir banka ile anlaşma yapılmadı (Geçici olarak Ziraat Bankasından almaktalar) Bireysel Emekliliklerini ne yaptınız yada ne yapmak lazım. İkincisi taşeron firmada devam edenler mi aktarılacak yoksa hepsi mi ...
  15. Mutemet Arşivi Ziraat Bankası Maaş txt Dosyası Oluşturmak

Arkadaşlar Ziraat bankası maaş txt dosyası oluşturmak için Excel dosyası var mı ?
  16. Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Toplu Kesenek Gönderme işlemi ?

Toplu kesenek gönderen varsa bir örnek gönderebilir mi XML dosya örneğinden.
Geri
Üst Alt