Arama sonuçlarınız

1. RAHŞAN CEYLAN

Çözümlendi | Kilitli işçi puantaj cetveli

elinde işçi puantaj cetveli olan var mı? şöyle açıklayıcı bizde temizlik farklı güvenlik farklı veriyor da. tek düzene geçmek açısından soruyorum.
  2. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Somali- Sudan Görevlendirme

s) Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile diğer ülke hükümetleri arasında imzalanan ortak işletme protokolü gereği işletilen hastanelere görevlendirilen personele fiilen çalıştığı sürece kadrosunun bulunduğu yerden sağlık tesisi puan ortalaması esas alınarak ek ödeme yapılır. Bu şekilde yapılacak ek...
  3. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4. dönem toplu sözleşme genelgesi

4. dönem toplu sözleşmeye istinaden genelge yayınlanmıştır.
  4. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi icaptan branş nöbetine geçiş

yataklı tedavi kurumları işletme yönetmeliğinde - D) Branş nöbeti: Birden fazla genel cerrahi, iç hastalıkları klinikleri ve kadın hastalıkları ve doğum kliniği bulunan yataklı tedavi kurumlarında uzman ve klinik adedi göz önüne alınarak acil hizmetiçi kliniklere bütün personeliyle birlikte...
  5. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4. dönem toplu sözleşme diş hekimleri

4. dönem toplu sözleşmenin 35. maddesinde adsm ve diş hastaneleri dışında çalışan diş hekimlerinin döner sermayesi hastane ortalamasının altında kalanlar hastane ortalamasından ödenir ibaresi mevcut. benim kafama takılan '' hastane ortalamasının altında kalan '' ibaresinde girişimsel işlem...
  6. RAHŞAN CEYLAN

Görüş Yazıları KHK ile İade de Sendika Ödeneği

697 sayılı khk ile kamu görevine dönen personellerin geriye dönük ödenen tüm mali ve sosyal haklarında sendika ödeneğinin ödenmemesi ayrıca ilgili personellerin sendika üyeliklerinin son bulduğu ile ilgili devlety personel başkanlığının yazısını ekte sunuyorum. geriye dönük maaş yapan ve bu ay...
  7. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Geçici görev yolluğu- döner sermaye

657 muhasebe personelinin geçici görev yolluğunu döner sermayeden ödeyebilir miyiz ? bununla ilgili elinde yazı olan var mı 1 yıldır ödeme yapılmayan kişiler var bizde
  8. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Sözleşmeli yönetici sendika yetkilisi

sendika yetkilisi sözleşmeli yönetici olduğu zaman haftada 1 gün izin haklarını performanstan çalışılmayan gün kabul edilecekmiş. eğer sendika adına izin, toplantı gibi bir yerlere giderse normal performansta ortalamadan alır iken 663 de böyle bir hakları yokmuş . bakanlık ile görüştüm...
  9. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi yeni atanan hekim ?

Sağlık tesisine yeni atanan veya yeni görevlendirilen tabipler (fiilen göreve başlayış tarihinden itibaren) 3 ay süresince (Süre hastane yöneticisinin kararı ile 6 aya kadar uzatılabilir) Sağlık tesisi puan ortalamasının %80’i ile tabip muayene ve girişimsel işlem puanları birlikte...
  10. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Giyim Yardımı değişiklik

bugün ki resmi gazete de giyim yardımı değişikliği var bilginize
  11. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi tek hekim %100

(Değişik:RG-5/7/2014-29051)(*) Sağlık tesislerinde, branşı ile ilgili altyapı ve cihaz eksikliklerinin giderilmesi sürecinde veya hizmet gereği görevlendirilmesine rağmen branşında hasta yetersizliği bulunan uzman tabipler (Başhekimin teklifi ve hastane yöneticisinin onayı ile) İlgili dönem...
  12. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi idari izinde icap

idari izin olan 28/08/2017 günü 24 saat icapcı olan personele a= 16 saat icap ödenecek + 8 saat izin verilecek b= 16 saat ödenecek + izin yok c= 24 saat ödenmeyecek :) ? sizce hangisi olacak yazı olan var mı elinde
  13. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi sözleşmeli yöneticiden doktorluğa geçiş

hastane yöneticisi iken 15/07/2017 de görev süresi biterek başka bir il'e nakil ile uzman doktor olarak giden hekimin temmuz ayı sabit ödemesi gittiği kurumdan almıştır. ancak 15 günlük yönetici olarak çalıştığı süre de yönetici ek ödemesinden hesaplanmıştır. yeni başladığı kurumda mahsup...
  14. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi TKHK Ek Ödeme Yönetmelik Değişikliği

“İhtiyaç halinde Kurum tarafından, 209 sayılı Kanunun 5 inci maddesinin üçüncü fıkrasında belirlenen oranı geçmeyecek şekilde ve sağlık tesisi bazında veya tüm sağlık tesisleri için bir oran belirlenebilir ve döner sermaye komisyonu veya genel sekreter tarafından bu fıkra kapsamında...
  15. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi manevi destek birimi

hastaneye manevi destek birimi için il müftülüğünden geçici görevli gelen imam kadrosundaki personele performans ödemesi yapacak mıyım ? sabit ödeme yok onlarda sağlık gibi o yüzden bilemedim. ?
  16. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi evde bakım birimi

evde bakım birimine uzman hekim görevlendirilir ise kendi puanı ile ortalama kıyaslanır ancak katsayı 2,50 den mi olacak ? katsayı ile ilgili bir şey yok yönetmelikte ondan uzman doktor katsayısından olacak sanırım. bi yanlışlık var mı ? Çocuk izleme merkezlerinde, evde bakım hizmetlerinde ve...
  17. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi eobs

eobs a giremiyorum hata alan var mı acaba ?
  18. RAHŞAN CEYLAN

Öneri | İstek ve Şikayetler Mutemetsiz kalacağız

arkadaşlar biz hastanede 3 mutemetiz. bir askere gidecek biri emekli olacak valla bende geçici görevliyim kadromun olduğu kuruma kaçarım :) bize mutemet lazım :) tayin isteyen varsa buyursun gelsin karaman dh :) yakında kapıya "mutemet aranıyor" yazacam :))
  19. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi araştırma yapan hekim

araştırma yapan bir hekimimiz var firma destekleyici olarak geçiyor. araştırma adına kurumunun hesabına para aktarıldı. bu paradan ne kesilip kişiye ödenecek bilen var mı ? :@
  20. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi istisna gün hakkı

29 günü %80 den olan hekimin 1 günü de yıllık izinden dolayı istisna gün hakkından olması gerekiyor ancak program 30 günü %80 den hesaplıyor sizce doğru olan program mı benim dediğim mi ? programcı istisnayı puan üreten hekime uygulanacak diyor. bu arada hekimin 3 gün kalmış hakkı 1 günü de bu...
  21. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi eobs veri girişi

eobs veri girişi şablonu güncellenmiş bilginize benim gibi her şeyi bitirip bir saat yüklemeye çalışmayın :( sistemden güncellemeri isteyin. şablon ektedir.
  22. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi tek hekim mesai dışı çalışma

Branşında tek olan hekim tüm zamanlı icapçı olduğu için mesai dışı çalışma yapamaz. aynı gün nöbetçi olan hekim veya icapçı olan hekimde mesai dışı çalışma yapamaz ( mış) bakanlığın görüşü ektedir.
  23. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi geçici görevli tabip

valilik oluru ile geçici görevlendirilen tabip geçici çalıştığı kurumda ek ödeme hesaplanırken ortalama ile puanı kıyaslanıyor muydu?
  24. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi ihraç edilen personele hatalı terfi

677 sayılı KHK ile ihraç edilen personel daha önce 663 sayılı KHK gereğince sözleşmeli stadüde bulunduğu sürede verilen terfilerin iptali gelmiş 4/1 den ödeme yapmış olduğumuz süreler ( 01/08/2013) 7/2 olarak düzeltilmiş. bu kişiye bir şey yapmamız gerekir mi ?
  25. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Bilimsel Destek Puanı

patent bilimsel yayına girer mi ? bilimsel çalışmalar ve puanları tablosunda yok ( bence ödenmez ama )farklı bir şey var mı bunla ilgili
  26. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi meyil müddetinde rapor alan personel

meyil müddetinde rapor alan personel meyil müddeti gün süresine ( 15 gün ) aldığı rapor süresi eklenir mi kişi faks çekip raporunu maaş naklini göndermiş maaşı yapın diye ( ya sabır )
  27. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi uzman doktorda riski nöbet

dahiliye dr ları branş nöbeti tutup %50 artırımlı alabilirler mi ? daha doğrusu doktorlar yoğun bakımda bu nöbetti tuttuklarını söylüyorlar. ancak Ek Madde 33 – (Ek: 23/2/1995 - KHK - 547/10 md.; Değişik: 21/1/2010-5947/10 md.) Yataklı tedavi kurumları, seyyar hastaneler, ağız ve diş...
  28. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi mülteci işe başlama

bize tercüman ünvanlı mülteci başlayacakmış çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığından onaylı kimde var böyle acaba ? ( bir iş yükü daha hayırlısı )
  29. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Ek Ödemede İş Kazası

iş kazası yapan personel bunu raporla belgeler ise çalışılmayan gün kabul edilmez yani hastane ortalamasından raporlu gün sayısı kadar risksiz birimden ödeme alır. ( bizde nöbette ayağı kırılan hemşire iş kazası almış 45 gün raporlu imiş yeni geldi bana geriye dönük ortalamadan ödedim kişi...
  30. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Radyoloji Uzmanı Mesai DIşı

radyoloji uzmanı mesai dışı çalışma yapamazmış bilgisi olan var mıydı ? ben ek ödeme daire başkanlığını aradım. çalıştıramazsın görüş yazısı var dedi faks atayım dedi bekliyorum ben iki ay ödedim ??
  31. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi ENJEKSİYON BİRİMİ NÖBET ÖDEMESİ

acil biriminin içinde enjeksiyon birimi gece 12 ye kadar hizmet veriyor burda nöbet tutan personelin nöbet ödemesi riskli mi risksiz mi ödenir aynı soru orda çalıştığı sürelerde ek ödemesi nasıl ödenir ? acil triyaj için de geçerli kafam karıştı teşekkür ederim şimdiden
  32. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi dagıtılan tutar

genel sekreter dağıtılan tutarı değiştirme hakkı var mı hala acaba ? 21/08/2015 tarih 628 sayılı yazı üstüne 23/10/2015 tarih 760 sayılı yazı yayınlandı en sonda 10/05/2015 tarih 332 sayılı yazı ile de 628 sayılı yazı nın yürütmeyi durdurma kararı çıktı peki bu halde arada kalan 760 sayılı yazı...
  33. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi dağıtılması karar alınan tutar ( mesai içi+mesai dışı )

Dağıtılabilecek döner sermaye tutarının belirlenmesi MADDE 8 – (1) Döner sermaye komisyonu, dağıtılacak tutarı (karar alınan tutar), sağlık tesisinin o dönemde elde ettiği gayrisafi hasılattan öncelikle Hazine payı, 24/5/1983 tarihli ve 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun 18 inci maddesinin...
  34. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi MESAİ DIŞI ÇALIŞMA

mesai dışı çalışmayı bizde çocuk doktorları saat 17:00-22:00 arası haftada 3 gün her gün ayrı doktor şeklinde eylül ayında çalışma yapıldı. 1) saat süresi 5 saat olduğundan bunlar da sıkıntı yaşar mıyım? 2) duyuru mesaj ve sistem üzerinden yapıldı bunu belgelemeleri lazım değil mi onay vb...
  35. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi vergi ters kayıt

2016 yılı şubat ayına ait ödenen nöbet/icap ödemesinde fazla ödeme yapıldığı tespit edilip ilgili kişiden geri ödeme ( yasal faizi) ile geri alınmıştır. Ancak Muhasebe birimine gönderilen dekont, bordro dan sonra üst yazı ile ihtar yazısı gönderildi. ilgili yazı : ters kayıt yapılması...
  36. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi hastane yöneticisi puan üretirse

hastane yöneticisi puan üretirse aktif çalışması nasıl hesaplanıyordu? bununla ilgili bir genelge var mıydı bulamıyorum da yardımcı olur musunuz?
  37. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi şırnak cizre - umke

umke aracılığıyla Şırnak Cizre ye gönderilen personellerin ödemelerinin ( 375 khk sabit ödeme - performans - nöbet - icap ) nasıl ve neye göre ödüyorsunuz ? :exclamation:
Geri
Üst Alt