Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli İşkur ile atanan işçi mali ve sosyal haklari

Mrb arkadaşlar 02.09 2020 de sendikaya üye olan işçinin yevmiyesi ne kadar olmalı.sosyal yardımın tamamını alabilir mi.giyecek yardımı kist mi vermek lazım .hizmet zammi ne kadar olmalı.simdiden teşekkür ederim 1599545345 Bu durumda olan kimse yok mu
  2. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

Bütün yevmiyeler 111.45 mi arkadaşlar.2019 başlayanların da 2020 de başlayanların da mı
  3. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Duyurusu | 07/08/2020

Muhtasari bitiren var mı acaba.yardimci olabilicek birileri arkadaslar
  4. Çözümlendi | Kilitli İşyeri Sicil Nakilinde Ücretsiz İzindekiler Ne Olacak

Tuğrul bey bilgileriniz paylaşımlarınız o kadar sağlam ki mevzuata kanuna uygun.cok şey öğrendim sayenizde
  5. Çözümlendi | Kilitli 696 khk Sürekli İşçi Bayram İkramiyesi

Malesef ki konuda uygulama birliği yok.yazilan bütün yorumlar sağlık Bakanlığı'nın yazısı doğrultusunda.ama geldiği her gün ibaresi var iş kanununda.normal vardiyası 12 saat olan birine 3 yevmiye normal vardiyası 9 saat olanada 3 yevmiye, vardiyası 7.5 bu olanada 3 yevmiye verilmeli .kısacası...
  6. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirgede ücretsiz izin

Geçen ayı SGK da düzeltmek için ek 9 vermem lazım.acaba ceza yermiyim dönemi gecsede hocam bazı düzeltmeler de cezai işlem uygulanmıyor .30 gün. Çalışma ve 30 günlük pek tutar bildirdim.yani ucretsizdeki personele tam maaş ödedim ona göre de bildirge
  7. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirgede ücretsiz izin

Arkadaşlar bildirgede ücretsiz izin bildirmeyi unuttum.eksik gün bildirmedim 30 gün çalışma gösterdim geçen ay.bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba cezai işlem uygulanır mi.
  8. Çözümlendi | Kilitli İscide tavani aşan tutar

Anladım hocam sadece aşan kısımdan prim kesmeden odeyecegim bu durumda
  9. Çözümlendi | Kilitli İscide tavani aşan tutar

Bu şekilde mi ödeme yapılmalı hocam.arastirdim bir dayanak veya örnek bulamadim
  10. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçilerde kıst ikramiye ödemesi

Tamam ama hocam ben şunu soruyorum temmuz da ikramiyeyi ödedim .personel Eylül'de ücretsiz izne ayrıldı.bu durumda ne yapmalıyım.
  11. Çözümlendi | Kilitli İscide tavani aşan tutar

İşçi kadrosunda çalışıp emekli olan bir personel kullanmadigi yıllık izin ücretiyle birlikte bildirgede tavana takiliyor arkadaşlar.bildirgesini nasıl verebilirm.onumuzdeki ay veremem çünkü ayrıldı.
  12. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçilerde kıst ikramiye ödemesi

İkramiye ödedikten sonra personel ücretsiz izne ayrılırsa nasıl bir yol izlenmeli
  13. Mutemet Arşivi Pandemi nedeniyle Stajyer Öğrenci Ücreti Görüş Yazısı

ödeyen kurumlar oldu mu acaba öğrenci ücretlerini
  14. Mutemet Arşivi Esnek Çalışma ile 4D İşçi Corona virüs nedeniyle Puantaj | Yol Yemek Ücreti

İdari izinli sayildiklari gün için ücretini tam alıyorlar ve bazı sosyal haklarinida. Ama durum burda farklı fiili olarak gelmedikleri güne yol ücreti ödenmez
  15. Çözümlendi | Kilitli İlk işe Başlama 4D-İşçi E Bildirge

İlk defa başlayan işçi ise eksik gün nedeni yazmiyorsunuz çünkü ise başlama tarihi yazacaksınız bildirgeye
  16. Çözümlendi | Kilitli İşçi 24 saat calisma

Yani 24 saat için 1.5 diyorsunuz 1586120279 Teşekkür ederim 1586120652 1586121206 1586292421 Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı
  17. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Gelir Vergisi İadesi

Saymanliklar mi yapıyor.odeme emri kişi adına mi duzenleniyor
  18. Çözümlendi | Kilitli İşçi 24 saat calisma

Yargıtay kararı aktif çalışmanın iscide 14 saat olduğunu kişi 24 saat çalışmada uyuyorsa 10 saat dinlenme uyumuyorsa 4 saat dinlenme diye karar vermiş benzer mahkeme olayında.ama neye göre 4 saat bilemedim.anlayamadim.bu durumla karşılaşıp ödeme yapan var mıdır diye yazayım dedim 1586118051...
  19. Çözümlendi | Kilitli İlk işe Başlama 4D-İşçi E Bildirge

Bildirgede işe giriş tarihi 31.03.2020 yaparsanız zaten 15gun çalışma gireceksiniz.eksik gün istemez diye hatırlıyorum.eksik günü 16 gün ay 31 çektiği icin
  20. Mutemet Arşivi Esnek Çalışma ile 4D İşçi Corona virüs nedeniyle Puantaj | Yol Yemek Ücreti

Fiili çalışmaktan kasıt alması gereken ücret yakacak çocuk yardımı gibi algılıyorum.gercek çalışma söz konusu değil burda yol yemek ve bulaşıcı hast.riski gerçek çalışma söz konusu ise ödenir.odenmemesi gerekir bence
  21. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Gelir Vergisi İadesi

Bu konuyla ilgili benimde şöyle bir sorunum var.696 sayılı KHK ile kadroya geçen işçilerde geriye dönük engellilik indirimi yapılacak.fakat maaşını döner sermayeden almaktalar.maliye ücreti kişilerin hesabına yatimiyor.bu işlemi saymalik yapmalı diyor.saymalikda maliye yapmalı diye...
  22. Çözümlendi | Kilitli İşçi 24 saat calisma

4d işçilerden 24 saat çalışan var 24 saat çalışamaz işçiler biliyorum fakat o kismi idarelik .iş kanunu madde 63 e istinaden 11 saatin üstünü fazla mesai olarak ödeyeceğiz.fakat ara dinlenmesi ne kadar olur arkadaşlar 24 saatin. Yargıtay karar örneği var inceledim.sizlerinde bilgisine başvurmak...
  23. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli ve Sürekli İşçi Personel Görevden Uzaklaştırma

karşılaştınız mı böyle bir iptal işlemiyle gökhan bey.sgk olunca ister istemez korkuyoruz
  24. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli ve Sürekli İşçi Personel Görevden Uzaklaştırma

ödenmesine dair mahkeme kararı söz konusu ise sgk dan primlerle ilgili cezai işlem kaçınılmaz olur bu durumda
  25. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli ve Sürekli İşçi Personel Görevden Uzaklaştırma

gökhan bey peki göreve başlayan 4B personeline çalışmadığı aylar geriye dönük verilebilir mi.verilirse primlerin bildirimi yapılamayacak.nasıl bir yol izlenilmeli
  26. Çözümlendi | Kilitli 696 ile kadroya geçen işçi kıdem tazminatı

bende eklenmesi gerektiği düşüncesindeyim fakat yazılı bir belge yok elimde neye dayanarak ekleyeceğim 1582628514 sağlık yardımı nedir
  27. Çözümlendi | Kilitli 696 ile kadroya geçen işçi kıdem tazminatı

takıldığım nokta şu ki bulaşıcı hastalık risk zammıda aylık verilen sosyal yardımlardan.
  28. Çözümlendi | Kilitli 696 ile kadroya geçen işçi kıdem tazminatı

4d sürekli işçinin kıdem tazminatına ücret,ikramiye tediye ,yakacak yardımı,çocuk yardımı ,öğrenim yardımı ,taşıt yardımı,yemek yardımı ve bayram harçlığı ödemeleri dahil.bulaşıcı hastalık yardımı kıdem tazminatına dahil midir arkadaşlar.yada yasal olarak dahil olan kalemler nerde geçiyor.iş...
  29. Çözümlendi | Kilitli E bildirge onaylanmasının son gunu

muhtasar değil miydi 26 sına kadar
  30. Çözümlendi | Kilitli E bildirge onaylanmasının son gunu

Çok teşekkür ederim bende dayanağını ariyordum
Geri
Üst Alt