Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliği Olan Kadrolu Personele Geçmişe Ay'a Yönelik Ek Ders Ödemesi

Merhabalar. 23 Eylül - 1 Kasım Tarihleri arasında yapılan ek ders ödemesinde kadrolu hocalarımızdan birisi doktor öğretim üyesi unvanını almasına rağmen yanlışlıkla Araştırma Görevlisi olarak girilmiştir. Kendisine bahsi geçen döneme ait fark bordrosu yapmak istiyorum. Aynı yılın farklı ayları...
  2. Çözümlendi | Kilitli E-Fatura Yönlendirme Sorunu

Teşekkürler. Sorun çözüldü.
  3. Çözümlendi | Kilitli E-Fatura Yönlendirme Sorunu

Merhaba ben Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde MYS sisteminden e-fatura olarak gelen bir ödemeyi kurum içinde farklı bir birime yönlendirdim ancak şimdi faturayı hiçbir şekilde bulamıyorum. Yönlendirme iptali nasıl yapabilirim. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz.
  4. Sistemsel Sorunlar Kbs Ek Ders Ödemesi Matrah Güncelleme Hatası 2024

Merkezden cevap geldi üstat sorunu hallettiler. Ana ekrandan alıyordum zaten ikinci hatayı. Teşekkürler ilgilendiğiniz için. İyi günler.
  5. Sistemsel Sorunlar Kbs Ek Ders Ödemesi Matrah Güncelleme Hatası 2024

Sayın üstat muhasebe yaptı ödemeyi kişilerin hesaplarına da geçti ders ücretleri ancak ısrarla böyle bir hata veriyor.
  6. Sistemsel Sorunlar Kbs Ek Ders Ödemesi Matrah Güncelleme Hatası 2024

Merhaba Muhasebeleştirilmeyen ödemem olmamasına rağmen ekte belirttiğim hatayı almaktayım sisteme yeni ek ders girmeye çalıştığımda merkeze çağrı açılmasına rağmen bir geri dönüş sağlanmadı forumu okudum ve önerilerin hepsini yaptım ancak yine de sorun devam etmekte bir çözüm önerisi olan varsa...
  7. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge Son Bildirim Tarihi

Sistemsel bir hata sanırım. Teşekkürler
  8. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge Son Bildirim Tarihi

İyi Akşamlar Arkadaşlar E-Bildirge Siteminde; Dönemsel Borç kısmında, bildirgeyi 16.11.2018 tarihinde hazırlamama rağmen, Gecikme Zammı Esas Tarihi : 19.11.2018 diye bir ibare var bunun nedenini öğrenebilir miyim. E-Bildirge son bildirim tarihlerinde herhangi bir değişiklik oldu mu...
  9. Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Ödeme Emri İptali Yapılır mı?

aynı durum bizim üniversitede söz konusu hocam zaten, yasin bey'in dediğini denedim ancak yine olmadı hem veri giriş elemanı olarak hemde gerçekleştirme görevlisi olarak.
  10. Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Ödeme Emri İptali Yapılır mı?

strateji ile görüştüm; harcama yetkilisi geri çek demeden önce stratejinin iade etmesi gerekiyormuş ilgili evrakı ancak o zaman iade et ve iptal işlemleri aktif hale geliyormuş, onlar iade etmeden ben harcama yetkilisinin rolü ile muhasebeden geri çektiğim için iptal edilemiyor
  11. Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Ödeme Emri İptali Yapılır mı?

her ikisinde de denedim ancak yinede iptal etmeyi başaramadım en iyisi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına başvurmak, ilgi, alaka ve yardımlarınız için teşekkür ederim
  12. Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Ödeme Emri İptali Yapılır mı?

harcama yetkilisinin kullanıcı adı ve şifresi ile işlem yapmaya çalıştığımda sadece iptal et butonu çıkıyor ve iptal et dediğimde; İptal işlemi gerçekleştirilemez. Rolünüz belgenin süreci ile uyumsuz. uyarısı alıyorum
  13. Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Ödeme Emri İptali Yapılır mı?

yine başaramadım, benim sorunum tam olarak ekte ki belgede gösterilen harcama birimi tarafından geri çekilen öeblerini silmek ancak hiçbir şekilde silemiyorum
  14. Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Ödeme Emri İptali Yapılır mı?

harcama yetkilisinin rolü ile sistemde değişiklik yapmaya çalıştığımda ekte belirtildiği gibi bir uyarı alıyorum
  15. Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Ödeme Emri İptali Yapılır mı?

Yolluk Bildirim Oeb : 1*****5 - HARCAMA_BIRIMI_TARAFINDAN_GERI_CEKILDI, ben bu belgeyi iptal etmek istiyorum
  16. Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Ödeme Emri İptali Yapılır mı?

teşekkürler, deneyeceğim söylediğinizi yapmayı
  17. Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Ödeme Emri İptali Yapılır mı?

iyi günler, mys'de düzenlenen yolluk yevmiye ödemesi muhasebeden harcama yetkilisi tarafından geri çekildiğinde öeb'si silinebiliyor mu yoksa sistemde kayıtlı kalmaya devam mı ediyor. teşekkürler
Geri
Üst Alt