Arama sonuçlarınız

  1. Çözümlendi | Kilitli 5510 Geçmişe Dönük Terfi Yaptım Kesenekler Tutmuyor

    Mehmet Bey, çok teşekkür ediyorum. Yeni derece-kademeleri girince Aylık Tutar ve Kesenekleri otomatik güncelliyor fakat Tazminat tutarı değişmiyor. Özel Hizmet Tazminatını ilave edince kesenek miktarlarını tutturabildim. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Konu çözülmüştür.
  2. Çözümlendi | Kilitli 5510 Geçmişe Dönük Terfi Yaptım Kesenekler Tutmuyor

    Tuğrul Bey, cevabınız için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz konuyu daha önce de idefalarca incelemiştim, şimdi tekrar okudum fakat sorumun cevabı hangi bölümde bilmiyorum. İlgili paragraftan alıntı yapabilir misiniz?
  3. Çözümlendi | Kilitli 5510 Geçmişe Dönük Terfi Yaptım Kesenekler Tutmuyor

    KBS 7-Terfi ekranından yaptığım terfinin KBS maaş bordrosunu mesajıma eklemiştim. Onu incelediniz mi? KBS Özel Hizmet Tazminatından da Kesenek kesmiş.
  4. Çözümlendi | Kilitli 5510 Geçmişe Dönük Terfi Yaptım Kesenekler Tutmuyor

    Tüm Mutemet Ailesine iyi günler dileyerek başlıyorum. 5510 a tabi EÖH sınıfı (öğretmen) HEM Müdürüne, 2022 Şubat ayında 11.09.2021 tarihinden geçerli olmak üzere, eski Derece-Kademe 5-3 den yeni Derece-Kademe 4-1 olarak terfisi yapılmış. 2022 Şubat ayında KBS 7-Terfi ekranından 1.aydan geçerli...
  5. Çözümlendi | Kilitli 5434 Personel Geçmişe Dönük Terfi %100 Artış

    Doğru tespit, teşekkürler. Fakat, Kesenek Sistemi hem %100 Artış hem de Kişi, Devlet, GSS tutarlarını hesaplıyor. Onu da anlamadım. Kişi, Devlet, GSS tutarlarının farkı kuruş farkı diyebilirim, yalnız %100 Artışlar yine de 80-90TL. civarında fazlalık var. Hesaplama Ekranında ki %100 Artış...
  6. Çözümlendi | Kilitli 5434 Personel Geçmişe Dönük Terfi %100 Artış

    Hesaplarken kullandığım Terfi Farkı Hesaplama Programını ekledim. Terfi Bordrosunda %100 ARTIŞ olan aylarda Kişi, Devlet, GSS primleri 0,00TL. olarak geliyor. Kesenek Sisteminde ise hem %100 Artış hem de Kişi, Devlet, GSS tutarları geliyor.
  7. Çözümlendi | Kilitli 5434 Personel Geçmişe Dönük Terfi %100 Artış

    Hayırlı günler, Mutemet Arkadaşlarım, Abilerim, Ablalarım. :) 5434 e tabi Personele (Öğretmen) yapılan Geçmişe Dönük Terfi işlemi sonucu SGK'ya bildirilip ödenmesi gereken Emekli Keseneklerini hesaplamak için uğraşıyorum. Sitemizden edindiğim 5434 Tabi Memur Terfi Farkı Hesaplama...
  8. Facebook Soruları Yüksek Lisans (Tezsiz) bitiren Felsefe Öğretmenine, DYK ve Destek Eğitim saatleri %5 arttırımlı mı ödenir?

    Bilgi veren ve yorum yapan tüm Hocalarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
  9. Facebook Soruları Yüksek Lisans (Tezsiz) bitiren Felsefe Öğretmenine, DYK ve Destek Eğitim saatleri %5 arttırımlı mı ödenir?

    Destek Eğitim: kaynaştırma yoluyla eğitimine devam eden Özel Eğitim öğrencilerine Destek Eğitim Odasında verilen Türkçe, Matematik vb. dersler. %25 fazla ödenir. Geriye dönük ödeme de Yüksek Lisans için %25 + %5 = %30 olarak mı hesaplamam gerekiyor? KBS %25 hesaplamış. Geriye dönük %5 fark...
  10. Facebook Soruları Yüksek Lisans (Tezsiz) bitiren Felsefe Öğretmenine, DYK ve Destek Eğitim saatleri %5 arttırımlı mı ödenir?

    Geçmiş yıllara yönelik ödeme yapmam gerekiyor. Eksik ödenen-fazla ödenmiş olan ne varsa hepsini tespit etmem gerekiyor. KBS sistemi DYK' lari 2 katı ve Destek Eğitim saatlerini %25 fazla hesaplamış. DYK' ve Destek Eğitim saatleri için ayriyeten %5 hesaplamam gerekiyor mu? Yani Destek Eğitim...
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli KIST Maaş Hesaplama

    Mehmet Bey öncelikle teşekkür ederim. Yukarıdaki konuda anlatıldığı gibi KBS'den hesaplattım, 27 gün Kıst olarak hesapladı. Maaş Raporlarında 30 günlük maaş hesaplanmış görünüyor. Ben Mayıs 15'i beklemeden ödemek istiyorum. Bunun bir yolu yok mu?
  12. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli KIST Maaş Hesaplama

    18.04.2019 tarihinde ilk atama olarak göreve başlayan 4/B Sözleşmeli öğretmenin Kıst Maaşını KBS'den nasıl hesaplayabilirim? Münferit maaş olarak denedim fakat tam maaş (30 gün) olarak hesapladı KBS.
Geri
Üst Alt