Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Hatalı Kesilen Rapor Ücretinin Ödenmesi

Bir öğretmenimizin geçmişte raporu olmadığı halde maaşından 10 günlük rapor kesintisi yapılmış. Şimdi öğretmen bu parayı yasal faiziyle istiyor. 1) Hatalı kesilen rapor ücretinin iadesi mümkün mü? 2) Bununla ilgili bir program var mı? 3) Yasal faiz talebi karşılanabilir mi? 4) Yasal faizi neye...
  2. Programlar 5510 Tabi Memur Terfi Farkı Hesaplama Programı

Elinize sağlık, 2014 ten itibaren hesaplama yapabilecek bir program var mı?
  3. Programlar 5434 Tabi Memur İhraç Sonrası Göreve Iade Maaş Hesaplama

Benim bilgileri eksik veya yanlış girmemden kaynaklı galiba.
  4. Programlar 5434 Tabi Memur İhraç Sonrası Göreve Iade Maaş Hesaplama

Merhaba, programın artış farkı bölümünde evet tuşu işaretlenip hesaplama yapıldığında hata uyarısı gelmektedir.
  5. Programlar 5434 Tabi Memur İhraç Sonrası Göreve Iade Maaş Hesaplama

Merhaba, emekleriniz için teşekkürler. İlk Satır %100 Artış sorunu güncellemesinde verileri sil dediğim zaman ekteki hatayı alıyorum.
  6. Programlar 5434 Tabi Memur İhraç Sonrası Göreve Iade Maaş Hesaplama

Merhaba, ihraç sonrası dönen bir personel için maaş bordrosu yapmaya çalışıyorum. Programı indirdim. Yalnız, %100 artış için EVET dediğimde listeye yansımıyor. Bu konuda Mehmet AKDEMİR öneriniz var mı? Teşekkür ederim.
  7. Çözümlendi | Kilitli Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının Maaşa Yansıtılması

Anladım , taksitli ödemelerde taksit tarihi bağlayıcı oluyor. Teşekkür ederim.
  8. Çözümlendi | Kilitli Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının Maaşa Yansıtılması

Teşekkür ederim. Okuma yaptığım ve bilgilendirmenizden anladığım kadarıyla 1- Peşin ödenen poliçe toplam prim tutarı on ikiye bölünebilir. 2- Taksitli işlemlerde o aya ait taksit tutarı neyse o tutar girilmelidir. 3- İlgili ay içinde ibraz edilen poliçenin aylık tutarı bir sonraki ay...
  9. Çözümlendi | Kilitli Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının Maaşa Yansıtılması

Teşekkür ederim. 1 - )28/02/2020 de yıllık poliçe yaptıran bir kişi 9 taksit yaptırmış, bu durumda şubat maaşına yansıtamıyoruz. Dolayısıyla şubat ayına ödediği taksit yanmış oluyor bu durumda, Kişinin mağduriyeti söz konusu mudur? Bu kişinin primden yararlanacağı son ay Kişi Taksitleri (...
  10. Çözümlendi | Kilitli Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının Maaşa Yansıtılması

Merhaba, bir yıl süreli tamamlayıcı sağlık sigortası prim tutarları 1- Peşin ve tek seferde ödendiği takdirde, 2- Taksitli ödendiği takdirde (4 taksit, 8 taksit ,9 taksit gibi) primlerin memur maaşına yansıtılması nasıl olacaktır. 1- Peşin yıllık poliçe prim tutarı, on ikiye bölünerek eşit...
  11. Çözümlendi | Kilitli terfi için yersiz ödeme bordrosu arıyorum

Teşekkür ederim Rıdvan Bey, bahsettiğiniz programı kullanacağım.
  12. Çözümlendi | Kilitli terfi için yersiz ödeme bordrosu arıyorum

aralık 2019 da 4/1 olması gereken öğretmen sehven 3/1 den ödeme yapılmış, aralık 2019, ocak,şubat,mart 2020 de 3/1 den almış . yeni fark ettim. İadesi nasıl olur , yardımcı olursanız sevinirim.
Geri
Üst Alt