Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Finans Bank Merkezden Text Aktarma Sorunu

mal müdürlüğü kbs ye bu şekilde işlemiş. firma base nosu (firma kodu): 182452180 banka kodu: 11 banka adı: finansbank firma hesap numarası : tr540011100000000091520006 kbs banka disket kod kısmının ekran görüntüsünü buraya atamıyorum. yoksa onuda burdan gösterirdim size 1625572349 Tuğrul Bey...
  2. Çözümlendi | Kilitli Finans Bank Merkezden Text Aktarma Sorunu

Merhaba.. Kolay Gelsin. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan bütün okullarımız maaş ödemesi qnb finans bank üzerinden yapılmaktadır. Fakat banka disket kod bilgileri doğru girilmesine rağmen maaş textleri merkezden otomatik aktarılmamaktadır. Manuel ödemek zorunda kalıyoruz. konu ile...
  3. Çözümlendi | Kilitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Ve Kurumlar KBS Banka Değişikliği

İlçe Mem havuz hesabı adı altında okullara ayrı ayrı ek hesap açsam bu hesapları maliyeden kbs ye tanıtlasam okullar ek dersini girerken ilçe onayına gönderirken ve ilçe ödeme emri kestiğinde döküntü olur mu
  4. Çözümlendi | Kilitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Ve Kurumlar KBS Banka Değişikliği

İlçe milli eğitim müdürlüklerinde çalışan bir mutemetle görüşme imkanımız var mı bu konu hakkında
  5. Çözümlendi | Kilitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Ve Kurumlar KBS Banka Değişikliği

Merhaba. Promosyon anlaşması için özel bir bankayla anlaştık. İlçe milli eğitim müdürlüğü olarak ekders ve maaş ödemelerini biz yapıyoruz. Anlaştığımız bankanın ilçe milli eğitim müdürlüğü adı altında bir hesap açması yeterli mi okul kurumlarımıza ayrı ayrı hesap açılması gerekir mi. Not: maaş...
Geri
Üst Alt