Arama sonuçlarınız

1. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli KBS Kadrolu 14 günlük fark maaşları açıldı

Benim hesaplarıma göre de öyle de 14 günlük fark kısmında cıkınca kişinin ismi o yüzden sormak istedim. Teşekkür ederim. İyi akşamlar
  2. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli KBS Kadrolu 14 günlük fark maaşları açıldı

27 aralıkta baslayan bir personelim var. 18 günlük kıst maaş yaptım. Bu kıst maaş zamlı maaştan mı ödeniyor zamsız mı. Böyle kişiye 14 günlük fark yapılmalı mı.
  3. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Kbs Öğrenim Durumları Hatası

Kbsde bazı personellerimde öğrenim durumlarında yanlıslık vardı. Hatta öğrenim durumunu yöksisten cekmede hata yasıyorum kimsenin bilgilerini cekemiyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı
  4. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Uzman Tab.Uz.Tüz.Göre çalışan personel

Çözdüm arkadaslar kendimce bi yol izleyerek. Önce ünvanını tabip seçtim yan ödeme kalemlerini 800 500 1300 seçtim sonra ünvanını tekrar uz tab tüze göre yaptım hesaplamada kontrol ettim bir sıkıntı cıkmadı. çok tesekkürler yine de degerli vakitlerinizi harcayıp bana burda zaman ayırdıgınız icin...
  5. mirayozkan

g) Tıpta Uzmanlık Tüzüğünde belirtilen dallarda bu Tüzük hükümlerine göre uzmanlık belgesi alanlarla, aynı dallarda doktora yapmış olanlar (Bunlardan Sağlık Hizmetleri Sınıfı Asistan kadrolarında olanlar...
  6. mirayozkan

Uzman Tab.Uz.Tüz.Göre çalışan personelim var bu kişinin ünvanına göre kbsde 1 sayılı cetvelde 800 500 1600 var. Böyle bir personeli olan var mo acaba. Bunun 800 500 1300 olması gerekiyor ama kbsde o kalemler cıkmıyor. Nasıl bir yol izlemek gerek
  7. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Askerden Dönen Personel Kıst Maaş

Ben kıst maaşlarını manuel hesaplatıp kişi bordrosu olarak manuel girmeyi düsündüm kbsden ama sonrasında 14 günlük fark hesaplayıp hesaplamama konusunda tereddütteyim. Sizin söylediğiniz de bir yöntem tabi hangisi daha sağlıklı olur acaba bilemedim
  8. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Askerden Dönen Personel Kıst Maaş

17 Aralıkta dönen 4b personelim ve 28 aralıkta askerden dönen doktorum var. Bunların kıst maaşlarını kbsden yapabiliyor muyuz. Önceki yıldan oldugundan dolayı kıst girişini kabul eder mi. Ve bu kişilerin 14 günlük fark işlemlerinde sıkıntı cıkar mı. Böyle bir durumla karşılaşanlar var mı
  9. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Personeli İçin FHZ Hesaplama

ben de o yüzden tereddüte düşmüştüm. teşekkürler
  10. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Personeli İçin FHZ Hesaplama

ARKADASLAR MERHABA. SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN FİİLİ HİZMET HESAPLAMASINI NEREDEN YAPIYORSUNUZ. KBSDE HESAPLATMA YAPANLAR VAR MI. KBSDEKİ FİİLİ HİZMET KISMI RÖNTGEN TEKNİSYENLERİ İÇİN OLDUGUNU DÜSÜNEREK BEN ORDAN HESAPLAMA HİC YAPMADIM HESAPLAR YALNIŞ CIKMASIN DİYE AMA MANUEL BORDRO İLE YAPMAKTA...
  11. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli 4/D'li Sürekli İşçi (Kadrolu) Kıdem Tazminatı Hesaplaması

Ömür hocam teşekkürler yazı için ama mal müdürlüğüne götüreceğimiz ödeme emrini nasıl hazırlayacagız ben oraya takıldım. Hak sahibi olarak hastanemizin vergi numarası ve ödeme kalemi olarakta kıdem tazminatı karşılığı mı sececegiz. Bu kodları biz göremiyoruz mysde. Mal müdürlüğü ödeme emri ile...
  12. mirayozkan

Onun ödeme emri nasıl olacak bir türlü çözemedim
  13. mirayozkan

Kişiye ödeme yapmayacağız. Kıfem tazminatı karşılığını hesapladık 1 yıllık emanete alma gibi bir işlem yapmamız gerekiyormuş
  14. mirayozkan

Merhaba arkadaşlar. Benim 1 tane Kadrolu İşçim var. 4/D'li Sürekli İşçi değil. O kişinin de kıdem tazminatı hesabını sürekli işçiler gibi mi yapmalıyım. Ödeme emri nasıl kesebilirim MYS'de yardımcı olabilecek biri var mı?
  15. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluğu Görüş Talebi yazı örneği için

Çok çok teşekkür ederim ellerinize bilgilerinize sağlık çok sağolun
  16. mirayozkan

Evet o görüş yazısını ben paylaşmıştım. Ödeyen hastaneler var bu görüş yazısına göre fakat bağlı bulunduğumuz il sağlık müdürlüğüyle görüştük ordaki arkadasımız bu konuda bilgisine güvendiğimiz biri oldugundan onlar da bize ödenmemesi gerektiğini söylediler. bu yüzden tereddütte kaldık. En...
  17. mirayozkan

Uzmanlığını Tıp Fakültesi hastanesinde yaptıktan sonra görev süresinin dolması nedeniyle 1 yıl açıkta kalıp 1 yıl sonrasında uzman olarak devlet hastanesine açıktan tayin gelen bir doktorumuz var. Bu kişi bizden yolluk ödememizi talep etti. Yolluk ödenir mi ödenmez mi cok sorduk sorusturduk...
  18. mirayozkan

Arkadaslar merhaba. Kurumumuzdaki bir personel için yol harcırahı ödeyip ödememe konusunda tereddüte düştük ve bunun için görüş yazısı talebinde bulunmak istiyoruz. Üst yazı yazıcaz ama ben biraz tıkandım o konuda :) Elinde bu konuyla ilgili örnek olan varsa paylaşabilir mi ya da yazışma...
  19. mirayozkan

Mutemet Arşivi 4B Toplu Sözleşme İkramiyesinden Primin Kesilmesi

Evet biz de araştırdık artık kesilecekmiş kbs den o yüzden kesinti yapılmış. Döner sermaye icin de güncelleme yapılmasını isteyeceğiz. Bundan sonra da sendika ödeneğinden kesinti olacakmış. Teşekkürler.
  20. mirayozkan

Mutemet Arşivi 4B Toplu Sözleşme İkramiyesinden Primin Kesilmesi

4b Genel Bütçe Personellerinden 3 ayda bir verilen sendika ödeneğinden de prim kesintisi yapılmış. 4b Döner sermaye personellerinden böyle bir kesinti olmadı. Böyle bir durumla karsılasan var mı?
  21. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli KBS de Röntgen FHZ Bildirge Dönemi

Çookk teşekkür ederimm
  22. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli KBS de Röntgen FHZ Bildirge Dönemi

KBSde röntgen çalışanları için yaptıgımız fhzleri bir gerideki ay olarak mı bildiriyoruz? Mesela Kasım maaşı yaptık Fiili Hizmetler Ekim ayı olarak mı hesaplanacak?
  23. mirayozkan

Görüş Yazıları Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi ile ilgili SGK görüş yazısı

Genel Bütçe 4B personelleri için muhtasar beyanneme ne şekilde olacak bilgisi olan var mı. Genel bütçe için eskisi gibi e-bildirgeyle mi devam edeceğiz?
  24. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Açıktan tayin gelen uzman doktor yolluk

Naklen değil zaten maaş nakil ilmuhaberi de yok elinde. Sıfırdan atanmış gibi geldi ama 1 yıl açığı öncesinde tıp fakültesinde uzmanlıgını yapmış bu yüzden ilk memuriyet değil gibi düsünerek kişi yolluk alması gerektiğini iddia ediyor. Çkys olurunda da “açıktan tayin” yazısı mevcut. Biz de o...
  25. mirayozkan

ağustos 2017 de ordan ayrılmış görev süresi bitmesi sebebiyle. 1 yıl açıkta kalmış kişi
  26. mirayozkan

Personel nakili yok fakat çkys olurunda eski durumu ve görevi yazmakta
  27. mirayozkan

personel nakili yok ama çkys olurunda eski durumu ve görevi yazmakta
  28. mirayozkan

O kadar kişiyi bul onlara ödeme yap yıllar geçmiş üstünden onları ödemekte nasıl olur bilemedim. Başımıza iş çıktı iyi mi :)
  29. mirayozkan

Yoksa direkt bu yazıya istaneden mi ödeme yapmalıyız
  30. mirayozkan

Rica ederim :) Peki bir de biz şöyle bir şey düşündük. Kişiden dilekçe alıp görüş yazısı istemeyi düşündük böyle bir yol izlesek nasıl olur. Daha öncesinde bu şekilde gelipte yolluk almayanlar var onların da ayaklanmaması adına. Elimizde kanıt olsun buna istinaden ödeme yaptık şeklinde
  31. mirayozkan

Bize gelen kişi yolluk alan arkadaslarının oldugunu söyledi. Ödeyen hastaneyle iletişime geçtik ve gönderdiğim yazıya istinaden ödediklerini söylediler. Ucu açık bir durum aslında biz de ilk atama gibi düşünerek ödenmemesi gerektiği kanaatindeyiz. Fakat kişi ısrarla ilk memuriyet değil alanlar...
  32. mirayozkan

Uzmanlığını fakülte hastanesinde yaptıktan sonra görev süresinin dolması sebebiyle 1 yıl açıkta kalmış ve 1 yıl sonra devlet hastanesine açıktan tayin olmuş uzman doktora yolluk ödemesi yapılır mı?
  33. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzinli 4/B li Personelin Emekli Keseneği

Hakettiği kadar e bildirge diye yazılmış. Şimdi şöyle bir durum var bizde. Kişi 30 ekimde askerlik için kurumdan ayrılış yapıyor. Ekim Maaşından 16 günlük kişi borcu ile iade alınacak. Kasım ayında ekim bildirgesi verilirken bu kişinin bildirgesi nasıl verilecek. 30 gün mü 14 gün mü. Nasıl bi...
  34. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli 4/B Bedelli Askerlik İşlemleri

Askere gidecek olan 4bli bekar personele gss ödenir mi. Kbsden askere gitme seçeneği mi seçilecek
  35. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Afrin Geçici görev

Bu attıgınız yazı ne ile ilgili acaba tam olarak ben açamıyorum da. Personel gitti herhangi bir şey yapmadık şimdilik
  36. mirayozkan

Çkys olurunda yolluk ve yevmiye ödenmek üzere diye yazıyor. Onu kurumumuz tarafından ödeyeceğiz sanırım. Ve 1 ay süre ile resen görevlendirilmiştir yazıyor. Başka herhangi bir bilgi ulaşmadı henüz
  37. mirayozkan

Afrin operasonu için geçici görevlendirme talebiyle kilise gidecek olan bir doktorumuz var. Bu personel için nasıl bi yol izlenir ödemeler konusunda. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden cok teşekkür ediyorumm..
Geri
Üst Alt