Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Ultrasonda Çalışan Radyoloji Uzman Hekim Hk.

aynen öyle değerlendir ve kodu düzelt diyor. bütün hastane böyle bildiriyor doktorlar demez mi siz neden bu koddan yapıyorsunuz diye. bunun da bir uygulama birliğinin olması gerekiyor ultrasyon çekimlerinde dr 401101 kodundan verilmeyecekse.
  2. Çözümlendi | Kilitli Ultrasonda Çalışan Radyoloji Uzman Hekim Hk.

merhaba arkadaşlar hastanemizde 5434 tabi Radyoloji uzman hekimimiz fiili hizmet sürelerini her yıl 401101 kodundan bildirimini yaptık. kişi emekli olacam diye bu sürelerin hitapta yansıtılması diye dilekçe verdi. bizden önceki kurumlar hitap sistemine girişini yapmış. bizim bildirimlerimiz...
  3. Çözümlendi | Kilitli Fiili Hi̇zmet Zammı Tespi̇t Bi̇ldi̇ri̇m Belgesi Nasıl Düzenlenir?

Selam arkadaşlar 2018-2023 tarihler arasındaki fhz hitap bilgilerini nasıl işleyecem. 2008 öncesini yapabildim ancak 2008 sonrası için fiili hizmet süresi zammı tespit belgesi bildirim (1) nasıl yaparım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  4. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Yönetici Kalite Katsayısı

Teşekkürler . kalite birimine sordum biz bu puana hastane olarak itiraz edeceğiz dediler. bu durumda itiraz sonucunu mu beklerim yoksa mevcut puanı mı girmem gerek sonuca kadar.
  5. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Yönetici Kalite Katsayısı

Merhaba arkadaşlar hastanemizdeki sözleşmeli yönetici ek ödemelerinde detay bilgilerinde kullanılan kalite katsayısına nerden ulaşırım. bu kalite katsayısını kim hesaplar ve bu katsayıdan bütün yöneticiler mi etkilenir mi. kalite katsayısı her yıl mı aylık mı değişiyor yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Çözümlendi | Kilitli Teşvik Ek Ödemede Bilimsel Puan

Teşekkürler Yasin By iyi çalışmalar
  7. Çözümlendi | Kilitli Teşvik Ek Ödemede Bilimsel Puan

en son ek öd. yönt. göre ek-7 baktım ama sonuçta makalenin içeriğini doktor biliyor onun doldurması gerekmez mi. ben bir bilimsel puanla ilgili excell buldum en son çıkan ek ödeme yönt. göre düzenledim ilgili kişiye doldurması için mail attım. ona istinaden inceleme heyeti kont. edip uygunluk...
  8. Çözümlendi | Kilitli Teşvik Ek Ödemede Bilimsel Puan

bunu personel mi yapacak . biz hesaplanmış puan gelmesi gerekmiyor mu.
  9. Çözümlendi | Kilitli Teşvik Ek Ödemede Bilimsel Puan

Merhabalar Hastanemiz 2. basamak ve doktorlarımızdan biri bilimsel bir makale yazmış ve dilekçeyle makaleyi tarafımıza verdi ve bilimsel puandan faydalanmak istiyor. biz daha önce böyle bir puan hesaplamadık. bize sadece makaleyi verdi . bunun kim hesaplayacak yada ne tür işlem sırası var...
  10. Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye Den Maaş Alan Memurların Kbs Ye Aktarılması

Benimde bir sorum olacaktı bu konuyla alakalı bizimde kbs de böyle bir maaş prog. tanımlı. hastane olarak dönersermaye personellerimizin maaşının burdan hesaplayabilir miyiz. sonuçta bunlar genel bütçe personeli değil ve maaşlarının dönersermayeden alıyorlar.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4B Kesenek Ve 14 Günlük Fark Kesenek Hangi Ayı Dahil Edilmelidir.

Herkese iyi haftalar 4b personelin haziran ayı keseneklerinin bildirimini yapacam ancak 14 günlük temmuz fark keseneklerinin de haziran ayı dönemine ekleyip yollacam doğrumudur . çünkü haziran ayı 15haz-14 tem dönemini kapsıyor o sebeple.
  12. Çözümlendi | Kilitli Heyet Rapor Onayı

Sağlık hizmetleri birimi heyet raporlu olan personelin hizmet sunum alanını bildirmiyor. o sebeple bende sorma gereği duydum. onlarda bu konuya çok hakim olmadığından bana soracaklardır.
  13. Çözümlendi | Kilitli Heyet Rapor Onayı

Merhabalar arkadaşlar personelim heyet raporunu fenne uygunluğunu onaylatıp geriye dönük teşvik ve temel ek ödemelerini talep etmektedir. Ben teşvik ek ödemeyi yaparken kişinin hizmet sunum alanını DİĞER olarak mı yoksa daha önce çalıştığı yer olan DİĞER YATAKLI SERVİS HİZMETLERİ olarak mı...
  14. Çözümlendi | Kilitli V2 Bildirge Kullanıcı Değişikliği

4b sözleşmeli personellerin v2 e bildirgeleri için kullandığımız kullanıcılarının değişimi istendi. bu konuda işleyiş nasıl ne yapmam gerekiyor.
  15. Çözümlendi | Kilitli Taban Ek Ödeme Tüm Birimlerde Aynımı

Bu tablo bakanlığın örneklidiği bir tablo olmadığından çok araştırmaya gerek yok. Sonuçta yönetmeliğe göre temel hesaplanmakta ve biz onu baz alırız
  16. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz Izinli Personelin Fhz Bildirimi

18 ocakta emekli olan kişinin 2023 fhz nasıl bildirecem. iştirakçilğinin son bulması diyecem ama ocak ayı keseneği de var . 2023 yılını bildirdim bu personel emekli diye ayrı bildirmem gerek . dönemler ne olacak
  17. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz Izinli Personelin Fhz Bildirimi

Merhabalar ücretsiz izine ayrılan personelin fhz bildirimi ne yapmam gerekiyor. 12/05/2023 - 12/04/2024 yılları arasında ücretsiz izinli olacak bu kişinin ayrıldığı tarihe kadar ki fhz bildirimini nasıl yapmam gerek. aralık maaşı olmadığından 2023 dönemine dahil edemiyorum. ek olarak...
  18. Çözümlendi | Kilitli Emekli Sandığı Primleri Hakkında

bizde aynı işlemleri yaptık ancak personel ısrarla ankara sgk bildirmem için yazı istedi. neyse birşeyler karaladım gönderdim. teşekkürler
  19. Çözümlendi | Kilitli Emekli Sandığı Primleri Hakkında

Personelimiz rönt. tekknisyeni iken şef kadrosuna geçiş yapmış emekli oluncada 3600 ek göstergeyi talep etmiş ve İzmir 7.İdare Mahkemesi 2023/733E ve 2023/2648K nolu dosyalarına istidaneden açmış ve davayı kazanmasından dolayı emekli olunca 2800 den hesaplanan ek gösterge 3600 göre...
  20. Çözümlendi | Kilitli Röntgen Ve Laboratuar Kısmı Süreli Çalışması

Hocam çok güzel tablo hazırlamışsınız elinize sağlık. bende aynı mantıkla işliyorum ama faklı işleyişler olunca sormak zorunda kaldım. son bir soru diyelim Lab. teknisyeni 24 saatlik acilde 7 nöbet tuttu bunun mesai içine denk gelen 8 saatlik kısmı hizmet sunum alanına mı yazıyorsunuz. Ben...
  21. Çözümlendi | Kilitli Röntgen Ve Laboratuar Kısmı Süreli Çalışması

sizin bu iki birim sadece acile hizmet veriyorsa onların hizmet sunum alanlarını acil servis göstermeniz gerekmezmi. sonuçta measi çıkmasada acilde mesailerini tamamlıyorlar
  22. Çözümlendi | Kilitli Röntgen Ve Laboratuar Kısmı Süreli Çalışması

1709015116 benim röntgen personelim poliklinik yani diğer ayaktan tedavi hiz. olarak , ameliyathane ve acildeki çalışmışlığını teşvikte 3 farklı hakukla hesap geçmiş . Acildeki fazla çalıştığı süreyide yazdığım halde onun hesabinı göremedim. bodroya baktım sadece saatlerini gördüm onu ekobs...
  23. Çözümlendi | Kilitli Röntgen Ve Laboratuar Kısmı Süreli Çalışması

1708952750 evet bende öyle yapıyorum ayaktan tedavi olarak giriyorum. ama acildeki çalışmasının personel 24 saat acilde nöbet tuttuğu günü bana 3 gün olarak hizmet sunum alanına yazmamı istiyor. bende olmaz diyorum 8 saatini 1 gün olarak hizmet sunum alanına acil olarak diğer kalan 16 saatini...
  24. Çözümlendi | Kilitli Röntgen Ve Laboratuar Kısmı Süreli Çalışması

Merhabalar arkadaşlar röntgen ve labv personelleri genelde kısmı çalıştığından teşvik girişlerini her hastane farklı uyguladığından ücret farkı çıkıyor böyle oluncada personel bizim ücretleri kıyasalama diğer hast. kıyaslama yapıyor. Röntgen pers. ay içinde mesaisini poliklinikte, acil...
  25. Çözümlendi | Kilitli Eğitim Ve Kongre Giden Personel Ekobs Giriş İşlemleri

Yaşar Yarımoğlu bey izin maddesinin içinde eğitim geçmiyor diye ben eğitime giden hemşirelere esikisi gibi çalışma ve görevlendirmeden yapıyorum. kongreye gidenleri ise izin kısmından yapıyorum doğrumudur ki. izin kısmından kişiyi çalışmış sayıyor. fakat çalışma ve görevlendirme kısmından...
  26. Çözümlendi | Kilitli Eğitim Ve Kongre Giden Personel Ekobs Giriş İşlemleri

Merhabalar eğitime giden sağlık çalışanı (hemşire, psikolo vb.) ve Kongreye giden hekimlerin veri girişlerini EKOBS nerden yapıyoruz. Eskiden çalışma ve görevlendirmeden yapıyorduk şimdi izin kısmından yeni bir madde eklenmiş aklım karıştı.
  27. Mutemet Arşivi Maaş 2022 Avans Bütçe Kodu

avans kapamada olmuyor mu sizin dediğiniz. ben borç kısmına maaş avansı almak istiyorum
  28. Mutemet Arşivi Maaş 2022 Avans Bütçe Kodu

yasin bey genel bütçeden olacak MYS den kesiyoruz
  29. Mutemet Arşivi Maaş 2022 Avans Bütçe Kodu

Selam arkadaşlar sözleşmeli 4924 ve dönersermaye personelin aralık ayı sabitlerinin ödeme emirlerini MYS den kesiyoruz. ancak aralık olduğundan maaş avansı bütçe kaleminden kesmem gerek yıl sonu olduğundan ama kalemi bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar
  30. Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcu Açılan Personelin Taksitle Ödenmesine Ait Olur Yazısı Nasıl Olmalıdır?

Bu olur yazısını saymanlık istedi. Dönersermaye kişi borcu olduğundan evrakları saymanlığa yolluyoz.dediğiniz gibi mal müd. Sorun çıkarmazdı dilekçelerinde taksit talepleri var müdürde uygundur diye not düşmüştü. Teşekürler 1669400169 Çok teşekürler Yaşar Yarımoğlu,
  31. Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcu Açılan Personelin Taksitle Ödenmesine Ait Olur Yazısı Nasıl Olmalıdır?

Merhaba arkadaşlar bizim birkaç personeli kişi borcu çıktı bu kişilerden bazıları dilekçe verip taksitle geri ödeme istediler bizde bu personellerin dilekçelerini Hastane Müdürümüz tarafında dilekçeler uygundur diye not düşüldü. Ancak saymanlık bunu kabul etmedi ve bunun için harcama yetkilimiz...
  32. Çözümlendi | Kilitli Temel Ek Ödemede Disiplin Cezası

Teşekkürler yasin bey
  33. Çözümlendi | Kilitli Temel Ek Ödemede Disiplin Cezası

Selam arkadaşlar yeni çıkan sağlık bakanlığı ek ödeme yönetmeliği 6. Madde 2 sıralı bentte ' Taban ödeme; personelin ödüllendirilerek motivasyonun artırılması amacıyla yapılan ödemedir. Bu ödeme, Ek-3A sayılı tablodaki personelin kadro unvanına göre belirlenen taban katsayısının en yüksek Devlet...
Geri
Üst Alt