Arama sonuçlarınız

1. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası Text "Ödeme/Tahsilat Nedenine İlişkin Kod..." Hatası

Ömür hocam hesaptan kasıt mail hesabı ise hayır farklı mail adreslerine tanımlılar. Döner sermayeyi muhasebe birimine gönderiyoruz genel bütçeyi kendimiz resmi adresimize tanımlı. Bize de ziraat bankası şubesinden dönüş oldu ve 001 Maaş ile gönderim yapılmayacakmış mükerrer oluyormuş. 005 Ek...
  2. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası Text "Ödeme/Tahsilat Nedenine İlişkin Kod..." Hatası

Ziraat Bankası Text dosyası gönderim yaptığımda "Gönderdiğiniz E-Posta Ekinde Yer Alan Dosyadaki Ödeme/Tahsilat Nedenine İlişkin Kod Sistemimizde Yer Alan Tanımlarla Uyuşmamaktadır.Lütfen Şubenizle İrtibata Geçiniz." hatası veriyor. güncel formatla da aynı ama hata nerede bulamadım. Acaba...
  3. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Filyasyon il sağlık müd bağlı bi ekip diye biliyorum yani ek ödemesini il sağlık yapacak sanki. ve çalıştığı süre boyunca 100 tavadan.
  4. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

ilçe de bulunan devlet hastanelerinde durum ne olacak acaba? acil servisi röntgeni lab.ı evde bakımı acilde triaj yapan hemşireler... bilgisi olan var mı acaba? bu kapsama girecek mi?
  5. Metin Şahin

gelir sıfır ise nasıl tavanın %89 u üzerinden(gih için ekli tabloda belirtilen oran) dağıtılacak ki :) sanki gelir dikkate alınmayacak.
  6. Metin Şahin

izin alsam düşer mi? düşer ne kadar düşer? bilmiyorum hiç mi belli değil ne kadar düşeceği? hiç belli değil üstüne yattılar heralde ne diyon? valla bilmiyom abi virmiyecekler elleam deami? abi valla bekliyoruz sıkıntı varmış heralde deami ? abi vallaha bilmiyorum . . . :) 1600860166 Evet...
  7. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli sağlık tesisi birim performans kat sayı ortalaması

Recep bey bahsettiğiniz yazıyı size zahmet olmazsa paylaşabilir misiniz acaba? Teşekkürler
  8. Metin Şahin

emin misiniz? BPK olmadan hesaplama yapmaz ekobs. iyi çalışmalar.
  9. Metin Şahin

3. bölümde ayrıntı anlatılmış kolay gelsin.
  10. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ağustos Performans Ek Ödeme

Kolay gelsin hepinize, ağustos ayı için performans ek ödemelerini ne yapacaz acaba? hesaplamaya geçen var mıdır? Sayın Bakan ağustos ayı da geçerli tavan falan demişti güncelleme mi bekleyecez yoksa. Dönemi de oluşturmaya izin veriyor ekobs da kafam karıştı acaba tavan falan yok mu diye.
  11. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Yöneticiliğe Geçen Personelin Sabit Ek Ödeme Mahsubu

başhekim ve başhekim yardımcısı için mahsubu yapıyor ömür hocam. ama hemşire için yapmıyor. Hemşire müdür yardımcısı oldu bundan sabit i geri almayacaz mı demek oluyor yukardaki altı çizili yer acaba
  12. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Yöneticiliğe Geçen Personelin Sabit Ek Ödeme Mahsubu

Hemşire iken 16 temmuzda sözleşmeli müdür yardımcısı olan bi personele 15 temmuz da peşin yapılan 375 sabit ek ödemenin mahsubunu yönetici sabit dışı ek ödemesinden mahsup etmem gerekir mi?Ekobs mahsup etmedi de. Ayın15 ine kadar ki normal performansından da mahsup etmedi (dağıtım kararı...
  13. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Yeni Ek Ödeme Yönetmeliğinde Ne Değişti?

Duyuru değil Muhammet bey. Yazılım destekten idari işlerde çalışan personelin fazla nöbeti de olduğunda hakuk ve tavan artmıyor mu diye sordum onlar da diğer girilen personellerde artış olmaz diye yazmışlar. Ya ben anlatamadım yada böyle. Yarın telefonla arayıp tekrar soracam. Hiç anlamadım bu...
  14. Metin Şahin

maaş özlük satın alma vs birimlerde çalışanlar için nöbet tuttuğundan dolayı artırım yapılmayacağını söyledi Bakanlık. bilginiz olsun. diğer olarak tanımlanacağını ve bu personeller için artırım olmayacağını yazmışlar.
  15. Metin Şahin

%2 ve %4 kısmı hepsinden bağımsız diye düşünüyorum. çalıştığı yere bakılmaksızın girileceğini düşünüyorum. Röntgen ve lab. için bakanlığa sordum kısmı çalışmasından hariç fazla çalışması da varsa onun da girileceğini belirttiler. acil servis için de geçerlidir diye düşünüyorum.
  16. Metin Şahin

Acilde de çalışsa fazla çalışması varsa ve izin kullanmadıysa girilmesi gerekir yani. doğru mudur? Kaç saati varsa girecez 12 ise 12, 30 sa 30 34 se 34. nöbet kısmına
  17. Metin Şahin

"Tıbbi hizmet sunum alan oranına, mesaisini tamamlayan, 32 saate kadar nöbet tutan ve karşılığında izin kullanmayan personel için % 2; mesaisini tamamlayan, 32 saat ve üzeri nöbet tutan ve karşılığında izin kullanmayan personel için ise % 4 eklenir." ibaresine istinaden sanki mesaisini acilde de...
  18. Metin Şahin

Acil serviste çalışan ve 24 saat fazla mesaisi olan birisi için hem tıbbi hizmet sunum alanına acil girişi hemde nöbet kısmına 24 saat mi girmeliyiz?
  19. Metin Şahin

kaç yıl önce ekobs eğitimine gidildiğinde daire başkanı mutemetlere bişey düşünüldüğünü söyledi alkışı aldı. yine kaç yıl önce yine bir ekobs eğitiminde mutemetlerin hali nolacak diye sorulduğunda yine ek ödeme daire başkanı bizzat kendisi mutemetler hakkında çalışmalarının olduğunu söyledi...
  20. Metin Şahin

"Diğer ayaktan tedavi, ünite ve merkezleri" birimi hangi bölümler için acaba. kan alma ünitesi diye geçiyor ya o yüzden bu hizmet sunum seçeneğinde aklım kaldı.
  21. Metin Şahin

kan alma biriminde çalışan personelleri hangi hizmet sunum alanına tanımlama yapacağız acaba?
  22. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Tesisi Birim Performans Katsayı Ortalaması

Ömür Kandemir hocam peki sizce buna ameliyathane tadilatta olduğu durumu da girer mi acaba? Bizim ameliyathane şuan kullanılmıyor da. Birde tabip dışı personeller için bpk sı 1 olarak mı hesaplanacak yoksa ortalama bpk sından mı?
  23. Metin Şahin

laboratuvar ve diğerleri içinde "Diğer" girilecektir.
  24. Metin Şahin

Herkese kolay gelsin. Başlığı biraz geniş tuttum. Soru işaretleri varsa tartışalım konuşalım diye. Tıbbi Hizmet Sunum Alan Bilgileri ekranında acile hizmet veren röntgen ve laboratuvarlarda çalışan personel için doldurulacak olunan alanda bahsettiği "Nöbet Saati" nedir acaba? O ay acil servise...
  25. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS SİSTEM GÜNCELLEMESİ

Mesai saatleri dışında acilde çalışan personelleri kastetmiştim. Anladım baya bi değişecek anlaşılan. neyse bi uygulamaya geçelim daha net görürüz.
  26. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS SİSTEM GÜNCELLEMESİ

Peki özellikli birime hizmet eden kısmi çalışmalar (röntgen lab. harici) nasıl girilecek acaba?
  27. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli KBS hayat sigortası giriş kısmına maksimum ne kadar rakam giriliyor

Konuyla alakalı kbs bi güncelleme yayınlamış. https://www.kbs.gov.tr/muh/popup.htm?duyuruId=5602 maaşa tam hakim değilim ama anladığım kadarıyla gelir vergisine tabi matrahın %15 i tavan olarak kabul edilmiş. sanki daha önce sadece gelir vergisi kesilen matrah değil de toplam matrahın 15 i tavan...
  28. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Uzman Doktor İdari Nöbeti Hakkında

Uzman dr lar mesai saatleri sonunda ve hafta sonlarında idari nöbet tutacaklar. Bu konuda bilgisi olan var mıdır acaba? Bu nöbeti tutmaları için şartlar nelerdir acaba(Uzman sayısı falan gerekir mi yada hastane yatak sayısı rolü gibi şartlar). Hesaplaması riskli mi risksiz mi? Bunlara aynı...
  29. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Tek başına çalışan mutemetler Yıllık İzine nasıl çıkar

Tek başına çalışıyorsa yıllık izne çıkmamıştır o :) denetimli serbestlik gibi bişey heralde onunki. Şu da var iki kişi çalışıyorsan da durum çok farklı değil aslında iş bölümü yaptıysan tek kişi çalışıyorsundur demektir oda. Bu birimin de böyle bi işleyişi var maalesef. Şöyle bir mesleki...
  30. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Bireysel Emeklilik İşe Giriş (Yeni Kayıt)

Üretim talep dosyası hazırlayarak yüklemesini yaptım şimdi. Bu şekilde kaydı yaptım. Yeni giriş kısmından dosya yüklemeden kişinin bilgilerini girerek manuel yüklüyordum hep ama şuan orda e posta hatalı uyarısı veriyor hala. Ama hallettim teşekkür ederim.
  31. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Bireysel Emeklilik İşe Giriş (Yeni Kayıt)

Merhaba arkadaşlar, bes için yeni giriş kaydı yapamıyorum ".... T.C. Kimlik numaralı müşterinin eposta adresi hatalıdır ! " uyarısı alıyorum sürekli. E posta hatalı olmamasına rağmen. Sebebi ne olabilir acaba?
  32. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Pandemi nedeniyle Stajyer Öğrenci Ücreti Görüş Yazısı

Ömür Kandemir hocam bakanlıktan yazınıza cevap geldi mi acaba?
  33. Metin Şahin

Görüş Yazıları Sağlık Bakanlığı İdari İzinli sayılanlara nöbet ücret ödenip ödenmeyeceğine dair görüş yazısı

Diyor ki :) 1) mesai usulü çalışan ve buna ek olarak mesai saatleri dışında veya hafta sonları nöbete kalan personeller için fazla çalıştığı süreler için nöbet ödemesi yapılacak. ( soruda denilmiş ki hafta içi esnek çalışan birine akşam nöbete geldiğinde esnek çalıştığı süreyi nöbetten...
  34. Metin Şahin

Mutemet Arşivi COVİD-19 EK ÖDEME

Sorsan çalışma yapılıyordur :) 1586775735 Merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı da, başhekim kararıyla acil servis %100 olarak ödenmesi için bildirildi. Sorum şu acil servise kısmi hizmet veren birimler için hesaplama nasıl olacak acaba? Aslında yukarda nasıl olacağı hakkında bilgi var ama...
  35. Metin Şahin

DUYURU COVİD-19 Pandemisi nedeniyle Sağlık Tesislerinde Ek Ödeme Yapılmasına İlişkin Usül ve Esaslar

Yazı da baya bi soru işareti var. Mesela 1. maddenin b maddesi,doktorlar için %100 ü olması için başhekime bırakılmış. normal poliklinik hizmeti veren tabip/uzman tabip/diş tabipler bu kapsama giriyor mu girmiyor mu? Bunun belirlenmesi nasıl olacak.soru işareti. 3. maddesi, "covid 19 pandemisi...
  36. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Pandemi nedeniyle Stajyer Öğrenci Ücreti Görüş Yazısı

Milli Eğitim Bakanlığına ait olan bu yazıyı Sağlık Bakanlığı olarak uygulamak da bi sakınca olur mu acaba?yoksa sağlık bakanlığının da yazı yazmasını mı beklemeliyiz?
Geri
Üst Alt