Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4/D İşçilerin Günlük Ücret Ödemeleri Ve İstirahat Rapor Ücret Tamamlamaları

Burada bilmek istediğim nokta 5 defaya kadar 2 gün rapordan sayılmayacak ve gerikalan raporlarda sgk nın eksik bölümünü iş veren tamamlayacak özellikle kamutach kullanan arkadaşların verilerini incelediğimde bunu gördüm ama bu ayrıntı herkezce bilinen bir konu değil sanırım bende gnel durum...
  2. Çözümlendi | Kilitli 4/D İşçilerin Günlük Ücret Ödemeleri Ve İstirahat Rapor Ücret Tamamlamaları

Merhaba arkadaşlar. Şu anda iki konu üzerinde yoğunlaşmış durumdayım ama nasıl hareket edileceğim konusunu netleştiremedim. 1. Konu : 4/D personellerin ay kaç gün çekiyorsa okadar hak ediş yapılması; Sağlık Bakanlığı bildiğim kadarıyla Nisan 2018 den itibaren geçmişe dönükleride ödeyerek...
  3. Çözümlendi | Kilitli Aile Sosyal Politikalar Bakanlığında Fiili Hizmet Geçmişe Dönük Hesaplama

Maalesef hala çözüm cevabı gelmedi ve bu konuyu nasıl çözeceğim bilmiyorum.
  4. Çözümlendi | Kilitli Aile Sosyal Politikalar Bakanlığında Fiili Hizmet Geçmişe Dönük Hesaplama

Kbs 2018 için bordro dökümü yapmıyor ve kesenek sisteminde de 2018 için asıl mahiyette girildiğinde K200 hata kodu , ek mahiyet bir dönem seçildiğinde K280 kodu veriyor. Birde 2018 için MYS sisteminde 2018 için ödeme emri oluşturulacak diyen var ama çevremde 657 ler için mys den nasıl ödeme emri...
  5. Çözümlendi | Kilitli Aile Sosyal Politikalar Bakanlığında Fiili Hizmet Geçmişe Dönük Hesaplama

Merhaba arkadaşlar bakanlığımıza 16.05.2019 tarihinde Sağlık çalışanlarına fiili hizmet zammı uygulamamız için yazı geldi. 03.08.2018 den itibaren hesaplamalar yapıp uygulamaya devam edeceğiz ama geçmişe dönük nasıl yapılacak hiç bir bilgimiz yok. 5510 ve 5434 de dahil 4 personelimiz mevcut...
Geri
Üst Alt