Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçilerde sosyal yardımlara uygulanan Kesintiler nelerdir?

iyi gunler. .4/d sürekli işçilerde sosyal yardımlardan yakacak yol ve cocuk ücretlerinde ki kesintilerde (sgk-gelir vergisi-damga vergisi) hangileri kesilir. parametrelere hangileri işaretlenmelidir
  2. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

inşallah almaz da bizi de uğraştırmaz diye dusunuyorum..Tekrardan cok sağolun hocam..
  3. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

teşekkürler hocam ..bende o düşüncedeydim ki siz tercüman oldunuz düşüncelerime..
  4. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

Tuğrul hocam bu kişi zaten ocak ayında 5 günlük ikramiye almış.izin dönüşü geldiği günden yıl sonuna kadar hesaplanıp ortalama 4,4 gün ediyor o miktar damı ödeme yapmam gerek
  5. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

11.02.2019 Tarihinde 6 aylık ücretsiz izne ayrılan personele 5 günlük ikramiye yapılır mı.yapılır sa nasıl yapılır hocam ?
  6. Programlar Ziraat Bankası Maaş Gönderme Programı

bu var ama link atayım burdan bakın ıstersenız https://www.ziraatbank.com.tr/tr/kurumsal/nakit-yonetimi/odeme-cozumleri/firma-maas-odemeleri
  7. Programlar Ziraat Bankası Maaş Gönderme Programı

Ziraat Bankası Kurumsal ekranında su program var ve sıkıntısız calısıyor gıbı gorunuyor .
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/D İşçilerde KPSS ile Ataması çıkması halinde Kıdem Tazminatı alabilirmi?

Kurumda 4/d sürekli işçi olarak çalışan işçi kpss ile başka bir kuruma atanıp gittiği zaman kıdem tazminatı alabilir mi .. Alırsa hesaplaması nasıl yapılır.
  9. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge İptal Ederken Primler SSK Günü 60 Gün Görünüyor

HEPSİNİ YAPTIM AMA MALESEF.TESEKKUR EDERIM YARDIMLARINIZ ICIN
  10. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge İptal Ederken Primler SSK Günü 60 Gün Görünüyor

İPTAL ONAYI VERİRKEN TAHAKKUK GÖRÜNTÜLE DEDİĞİMDE BU EKRAN ÇIKIYOR.FARKLI BİR İŞ KOLUNDAN YAPMADIM GİRİŞİ.BENDE 5 TANE BİLDİRGE VAR .3 ÜNÜ İPTAL ETMEK İSTİYORUM KÜSURAT FARKINDAN DOLAYI .DİĞERLERİNDE DE AYNI HATAYI VERİYOR
  11. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge İptal Ederken Primler SSK Günü 60 Gün Görünüyor

çok denedim hüseyin bey hatta sadece bir yerde değil birçok işyeri sicil nosunda da denedim hep aynı hatayı veriyor
  12. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge İptal Ederken Primler SSK Günü 60 Gün Görünüyor

özlem hanım ikinci bi giriş olmadı ki.zaten ikinci girişe izin vermiyor bildirim yapılmıs dıye. bir defa girdim sonrasında iptal edeceğim ama böyle bi sıkıntı cıktı ıste
  13. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge İptal Ederken Primler SSK Günü 60 Gün Görünüyor

hocam bildirgeler 30 olarak yapıldı.onaylanmıs bıldırgelerıde kontrol ettım 30 olarak yapılı fakat 60 görünüyor
  14. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge İptal Ederken Primler SSK Günü 60 Gün Görünüyor

merhaba arkadaslar. sgk da E bildirge yi yaptıktan sonra iptal gereği duydum.fakat iptal edemiyorum.verilen hata aşagıdaki gibi
  15. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Arife Günü Vardiye Hesaplaması

pekala hocam bizde bir işçi yevmiyesi 88,69 tl. normal şartlarda bayram mesaisinde 1 mesai için 88,69*2 yevmiye alıyor..arefe günü 08:00-16:00 mesai tutan işçi yarım mesai için ne alır..
  16. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Arife Günü Vardiye Hesaplaması

İyi günler: bayramın 1. günü aksam saat 20:00 de gelen kisi ertesi gün sabah 08 :00 de çıkıyor. bu kişi kac yevmiye alır 2 yevmiye mi yoksa 1.gün 4 saat , 24 ten sonra 2. güne geçtiği için 2 yevmiye de ordan mi alır.
  17. Çözümlendi | Kilitli Bayram parası ne zaman ödenir

Şaka gibi paralar ödüyoruz. işçimiz yemeyle bitiremez :D
  18. Çözümlendi | Kilitli İlave Tediye Gün Hesaplaması

Günlük yevmiye olarak hesap yapılıyor bizde. demek ki tam sayı girmemiz lazım.tesekürler
  19. Çözümlendi | Kilitli İlave Tediye Gün Hesaplaması

iyi günler hocam .tediye hesaplaması 6,57 olan işçinin tediye günü 6,57 mi yoksa 7 olarak mı bordro edilir
  20. Çözümlendi | Kilitli Bayram parası ne zaman ödenir

iyi günler..bayram harçlıklarını sosyal yardım diye tediye ile beraber girmedik.bu ayın maaşına da dahil etmedik. önümüzdeki ayın maaşıyla beraber bayramdan sonra mı ödesek yoksa ekstradan bordro mu hazırlasak.
Geri
Üst Alt