Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi gunler.
.4/d sürekli işçilerde sosyal yardımlardan yakacak yol ve cocuk ücretlerinde ki kesintilerde (sgk-gelir vergisi-damga vergisi) hangileri kesilir.
parametrelere hangileri işaretlenmelidir
Tuğrul hocam bu kişi zaten ocak ayında 5 günlük ikramiye almış.izin dönüşü geldiği günden yıl sonuna kadar hesaplanıp ortalama 4,4 gün ediyor o miktar damı ödeme yapmam gerek
Kurumda 4/d sürekli işçi olarak çalışan işçi kpss ile başka bir kuruma atanıp gittiği zaman kıdem tazminatı alabilir mi .. Alırsa hesaplaması nasıl yapılır.
İPTAL ONAYI VERİRKEN TAHAKKUK GÖRÜNTÜLE DEDİĞİMDE BU EKRAN ÇIKIYOR.FARKLI BİR İŞ KOLUNDAN YAPMADIM GİRİŞİ.BENDE 5 TANE BİLDİRGE VAR .3 ÜNÜ İPTAL ETMEK İSTİYORUM KÜSURAT FARKINDAN DOLAYI .DİĞERLERİNDE DE AYNI HATAYI VERİYOR
özlem hanım ikinci bi giriş olmadı ki.zaten ikinci girişe izin vermiyor bildirim yapılmıs dıye. bir defa girdim sonrasında iptal edeceğim ama böyle bi sıkıntı cıktı ıste
pekala hocam bizde bir işçi yevmiyesi 88,69 tl. normal şartlarda bayram mesaisinde 1 mesai için 88,69*2 yevmiye alıyor..arefe günü 08:00-16:00 mesai tutan işçi yarım mesai için ne alır..
İyi günler: bayramın 1. günü aksam saat 20:00 de gelen kisi ertesi gün sabah 08 :00 de çıkıyor. bu kişi kac yevmiye alır 2 yevmiye mi yoksa 1.gün 4 saat , 24 ten sonra 2. güne geçtiği için 2 yevmiye de ordan mi alır.
iyi günler..bayram harçlıklarını sosyal yardım diye tediye ile beraber girmedik.bu ayın maaşına da dahil etmedik. önümüzdeki ayın maaşıyla beraber bayramdan sonra mı ödesek yoksa ekstradan bordro mu hazırlasak.