Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi EKOBS-Kümülatifleri ayarlama

teşekkürler hocam aynen dediğiniz gibi şuan kümülatif de sorun kalmadı gibi bi sorum daha olacak ekobs sisteminde 14 günlük kıst butonu var bunu ne için ve ne zaman kullanıyoruz
  2. Mutemet Arşivi EKOBS-Kümülatifleri ayarlama

hocam ekobsta dssö-sabit-döner otamatik atıyor onun dışında biz ekobsa aylık maaş matrahlarını ekleyecek miyiz mayıs ayını eşitledim ama haziran ayında maaş bordrolarındaki yıllık matrahı kıyasladım yine eksik görünüyor aylık maaş matrahınımı eklemem gerekiyor
  3. Mutemet Arşivi ekobs kümülatif sorunu

hocam hangi ayı aktarıcaz nisandan başladık üç ayın yaptım şimdi temmuzun yapıcam ama kümülatifler bazılarının yüksek bazılarının az bordrodaki matraha göre kıyasladım şimdi ocaktan mı yapmam gerekiyor
  4. Mutemet Arşivi mahsuplaşma

aynen alınmaması gerekiyor diye biliyorum
  5. Mutemet Arşivi ekobs kümülatif sorunu

hocam ekobs ta kümülatifler yanlış atıyor mart ayından hesapladık geriye dönük hazirana kadar yaptık bazı personele fazla atıyor bazılarına az nasıl düzeltebiliriz
  6. Mutemet Arşivi mahsuplaşma

teşekkürler anladım
  7. Mutemet Arşivi mahsuplaşma

iyi günler kurumuza nakil olarak gelen uzman hekimden 431 ytl sabit ek ödeme geri alınmış temmuz 24 ünde kurumdan ayrılıp bize 28 inde başlangıç yaptı. biz 431 tl nin ne kadarını ve nasıl ödeme hesaplacağız yardımcı olursanız sevinirim
Geri
Üst Alt