Arama sonuçlarınız

1. turan kozan

Mutemet Arşivi geçmişe dönük 4b li personelin fiili hizmet zammı

Eski bir mutemet -2006 da 4/b li olarak atananların fiili hizmetleri keseneklerinin içinde gidiyordu.- diye bir şey söyledi. Sgk'dan bilgi alamadım. Bilgisi olan arkadaş var mı acaba? Teşekkürler.
  2. turan kozan

Çözümlendi | Kilitli Görevden Uzaklaştırılma

675. KHK madde 10 bu durumla alakalı mı acaba?
  3. turan kozan

Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

selam, il sağlık müdürlüğü döner sermaye saymanlığından maaş alan 4/B personelinin 2018 maaşlarını kbs üzerinden yapan var mı, varsa bilgi verebilirse sevinirim.
  4. turan kozan

Mutemet Arşivi Lisans tamamlama ile doğan haklar hk.

Ömür hocam gelen yazı aşağıda. Cevap için ayrıca çok çok teşekkür ederim.
  5. turan kozan

Mutemet Arşivi Lisans tamamlama ile doğan haklar hk.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Söz konusu personelle biraz zıtlaştık gibi. Kişi sağlık teknisyeni. 2015 yılında kamu yönetimini bitirmiş ve terfisini almış. Daha sonrasında 2017 yılında AÖF Sağlık Kurumları İşletmeciliğini bitirmiş ve bakanlığa göndermiş...
  6. turan kozan

Mutemet Arşivi 2017 Ramazan Bayramı İçin Nöbet Hesaplama Dosyası

bende öyle yapıyordum ama saymanlık işte :))
  7. turan kozan

Mutemet Arşivi 2017 Ramazan Bayramı İçin Nöbet Hesaplama Dosyası

Ayın 23 üne kadar doktor 130 saatlik nöbetini tamamlıyor. Ayın 25'inde 24 saatlik bayram nöbetine tutmuş ve toplam nöbet saati 154 saat olmuş. Şimdi bu doktora ilk 130 saatlik nöbet kısmımı verilir yoksa 106 + 24 (bayram nöbeti) mi öncelikle verilir.
  8. turan kozan

Mutemet Arşivi saglık bilimleri üniversitesi kadrosu

saglık bilimleri kadrosunda bulunan doçent veya profosör kadrosunda olup eğitim hastanelerinde geçici görevde olan doktorların tavan katsayıları nasıl hesaplanır?
Geri
Üst Alt