Arama sonuçlarınız

1. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli 2025 Yılı Asker Öğretmene Ait Harcırah Katsayısı

Bu değil Halil bey. Asker öğretmene terhis i.in yapılacak olan yolluk katsayısı bana bu katsayı lazım
  2. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli 2025 Yılı Asker Öğretmene Ait Harcırah Katsayısı

2025 yılı Asker öğretmene ait harcırah katsayısını bilen var ise paylaşabilir mi?
  3. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Köy Korucu Maaş Bordrosu

bu da yeter abim benim. Teşekkür ederim
  4. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Köy Korucu Maaş Bordrosu

Değerli arkadaşlar; Köy Korucularının maaş işlemlerine ait excel bordro var ise paylaşabilir misiniz?
  5. ilhanyüksel

Programlar Taşımalı Eğitim Hakediş ve Raporlama Programı

İsmail bey; kümülatifli olarak düzenleyebilir misiniz
  6. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Engelli, Hayat Ve Sağlık Sigortası Ödemelerine Ait Vergi Istisnası Ve Maaş Hesaplaması

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/usta-oegretici-ve-uecretli-oegretmen-maas-hesaplama-programi.26981/ Linlindeki İndir butonu farklı bir dosyaya yönlendiriyor. Bilginize 1713783668 Kamil bey Yardımınız için teşekkür ederim. Halil Bey önerileriniz için teşekkür ederim.
  7. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Engelli, Hayat Ve Sağlık Sigortası Ödemelerine Ait Vergi Istisnası Ve Maaş Hesaplaması

Bir Usta Öğretici Maaş Bordrosu içerisinde Hayat Sigortası Sağlık Sigortası Engelli indirimi (%49) Olan bir kişinin İstisnalar da dikkate alınarak Bir bordro örneğine acil ihtiyacım var. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla
  8. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Usta Öğreticinin Sgk Prim Gün Sayısı Nasıl Bulunuyor?

Aylık Tutar = 21730,47 Günlük Kazanç Alt Sınırı = 666,75 SGK GÜN SAYISI = Aylık Tutar / Günlük Kazanç Alt Sınırı Sonuc = 32 Ama 30' u geçemeyeceğinden dolayı Sonuc = 30 Doğrumudur
  9. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Usta Öğreticinin Sgk Prim Gün Sayısı Nasıl Bulunuyor?

Ustaöğretici bir çalışanın SGK Prim Gün Sayısı nasıl bulunuyor. Bir Örnek İle açıklayabilir misiniz? Teşekkür ederim
  10. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Hatalı Ödenen Derece Kademede Geriye Dönük Hitap Ve Kesenek Durumu

Değerli Arkadaşlar Yukarıda belirttiğim konu ile hiç karşılaşan olmadı mı?
  11. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Hatalı Ödenen Derece Kademede Geriye Dönük Hitap Ve Kesenek Durumu

Değerli Arkadaşlar Bir personelin geldiği yerde derece kademesi olması gerekenden 1 derece fazla olarak işlenmiş. Bu durumu terfi düzeltme ile düzenledik ve kişi borcu ile farkı talep ettik. Bu arkadaşın önceki aylarda gönderilen emekli keseneği ile şimdiki emekli keseneği arasında fark oluştu...
  12. ilhanyüksel

Öneri | İstek ve Şikayetler Çks Kayıt, Hesaplama Ve Raporlama

Değerli Arkadaşlar; İlçe Tarımda görev yapan ve ÇKS işi ile uğraşan arkadaşlarımız var ise kayıt, hesaplama, raporlama gibi işlemleri yapan paket program elinde olan var ise paylaşabilir mi?
  13. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Doğrudan Temin İhalesinde Sgk Bilgi Verilmesi

22/d alımlarında eğer piyasada hazır halde satılan mal alımı yapılıyor ise (Ekmek, Et vb gibi) bildirilmiyor. Şayet hizmet alımını 22/d usulü ile yapmış EKAP sistemine de girmiş isen SGK ya bildireceksiniz. Tabi SGK 22DT......... kısmını anlamayacak. Ya da anlamak istemeyecek. Bu sebeple...
  14. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli İşçi (Belediyeden Geçen) Maaş Bordrosu

İşçilere ait programlar linkinde yukarıda ki program hariç hiçbir programa erişim sağlayamıyorum. Sadece ÖZEL üyeler için diyor.
  15. ilhanyüksel

Yaşar bey dosyayı indiremedim. Nedeni ise linke tıkladığım zaman beni forumdan atıyor
  16. ilhanyüksel

Değerli Arkadaşlar; Millî Eğitim Bakanlığı Sürekli İşçi (Belediyeden Geçen) 2022 yılı Maaş bordrosu (Gelir ve Damga İstisnalı) olan var ise paylaşabilmeniz Mümkün müdür?
  17. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Taşımalı Eğitim Öğrenci Modülü

MEB Taşımalı modülde İlçe MEM Taşıma Merkezi okul olarak İlkokul kısmını belirlemiş ise Lise modülde görünmez. Kontrol etme imkanınız var mı
  18. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Memur Mart Ayı Sgk Günü 7 Olarak Bildirilmiş

Olay şu: Personelin maaşı KBS'nde hesaplanıyor. Bildirgesi veriliyor. Kişi e-devlet üzerinden kontrol ederken 7 gün prim gün sayısının eksik yattığını fark ediyor. Kontrol sonucunda da 7 gün eksik olduğu belirleniyor. "Ücretli öğretmen olmadığına göre" prim gün sayısının eksik yatması mümkün...
  19. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Memur Mart Ayı Sgk Günü 7 Olarak Bildirilmiş

Değerli Arkadaşlar Sözleşmeli Personel (Aşçı yardımcısı) 2022 yılı Mart Ayı SGK prim 7 gün eksik çıktı. il ya da ilçe millî eğitim müdürlüğünde Sözleşmeli Personel (Aşçı Yardımcısı) maaş hesaplanırken eksik çıkan var mı? Türkiye geneli midir? muhasebe elemanı hatası mıdır? nedeni nedir bilen...
  20. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Yeni Gelen Personele Promosyon Hesaplaması

Yardımcı olması dileği ile
  21. ilhanyüksel

Diğer Programlar 22/D Doğrudan Temin Katı Yakıt Alımı 2021

22. ilhanyüksel

Diğer Programlar Açık öğretim Lisesi sınavlarında kullanılan tutanaklar 2019

Açık öğretim Lisesi sınavlarında kullanılan tutanaklar ektedir.
  23. ilhanyüksel

Diğer Programlar Taşımalı Eğitim Araç Takip Formu 2019

Taşımalı okul müdürlüklerinin kullanacağı bir form. Belki işine yarayan bir arkadaşımız kullanır
  24. ilhanyüksel

Diğer Programlar Öğrenci Harçlığı Bordrosu 2019

Ödeme Emri eklenmemiş Öğrenci Harçlık Bordrosu. En azından fikir sahibi olmamızı sağlar Mevzuat: Yazışmalar için İndir
  25. ilhanyüksel

Diğer Programlar Örnek Banka Promosyon Ödeme Hesaplama 2019

Değerli Arkadaşlar Banka Promosyon ödeme hesaplama bordrosu ekte sunulmuştur. Belki bir arkadaşımızın işine yarar.
  26. ilhanyüksel

Memur Pro KBS Maaş Listesini Banka Listesi Olarak Çevirme 2019

KBS sayfasından xls formatında banka listesini indirin 7_Kurum_BankaListesi sayfasına aynı formatta yapıştırın Olması gereken sayfasında Banka Listesi oluştur butonunu çalıştırın. Aradaki boşluklar silinmiş olarak banka listeniz hazır. Banka text listesine yapıştırın
  27. ilhanyüksel

Memur Pro Terfi Takip Programı 2019

Kurum sayı sınırlaması olmaksızın terfi takibini yapabileceğiniz bir dosya
  28. ilhanyüksel

Memur Pro Üstün Başarı Hesaplama Bordrosu 2019

Bu Yönerge, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 122 inci maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. Görevli olduğu kurumda olağanüstü gayret ve çalışmaları ile emsallerine göre başarılı görev yapmak suretiyle, kamu kaynağında önemli ölçüde tasarruf sağlanmasında, kamu zararının oluşmasının...
  29. ilhanyüksel

Memur Pro 5434 Sayılı Kanuna Tabi (Öncesi) Maaş Hesaplama Bordrosu 2019

5434 Sayılı Kanuna tabi (Öncesi) Maaş Hesaplama bordrosu.
  30. ilhanyüksel

Memur Pro Memur Fazla Mesai Hazırlama Bordrosu 2019

Pek ahım şahım değil ama belki bir kardeşimin işine yarar. A) 2019 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununa ekli “Ek Ders, Konferans ve Fazla Çalışma Ücretleri İle Diğer Ücret Ödemelerinin Tutarlarını” gösteren “K – Cetveli” B) 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 13 üncü maddesi C) 657 Sayılı...
  31. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli İlk Alınan Fiyat Teklifinin, Yenilenen Alımlarda Kullanılmasına Dair Süre Var Mı

Elbette Şöyle olur, iki ay önce alımını yapacağınız malzeme iki ay sonra ya fiyatı düşmüşse niye yeni fiyat almadınız? el cevap ? Ama aynı firmadan eski teklifi yenileyerek almanız durumunda daha sağlıklı ve mevzuata uygun alım yapmış olursunuz. Bu arada kamu yararı var dediğiniz durumu da...
  32. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli İlk Alınan Fiyat Teklifinin, Yenilenen Alımlarda Kullanılmasına Dair Süre Var Mı

Piyasa Fiyat Araştırmasında eğer ki; Firma tarafından tarih var ise o teklif fiyatı ile işlem yapmanız mümkün görülmüyor. Fiyatı güncellemeniz gerekiyor. Güncelleme de firma velev ki aynı fiyattan vermeyi teklif ediyor. Aynı fiyattan yeni tarihli teklif alınır. Şayet tarih yok ise (Bu durum...
Geri
Üst Alt