Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi KBS Kefalet kesintisini kaldırırken çıkan uyarı

bu siteyi çok seviyorum . üstadlarımızın sayesinde çok şey öğreniyoruz, klavyenize sağlık. :)
  2. Mutemet Arşivi KBS Kefalet kesintisini kaldırırken çıkan uyarı

üstad böyle bir ekran çıkıyor burada ne yapmalıyım?
  3. Mutemet Arşivi KBS Kefalet kesintisini kaldırırken çıkan uyarı

buraya yeni müdür geldi, ondan da kesiliyor kefalet, benimkini iptal etmemiz gerekiyor maliyeye yazı yazdık şimdi kbs den gereken işlemi yapmaya çalışıyorum. üstad resimdeki okla gösterdiğim 575 sayısını sil demek istiyorsun sanırım. öyle değil mi?
  4. Mutemet Arşivi KBS Kefalet kesintisini kaldırırken çıkan uyarı

kusura bakmayın ben acemiyim bu işlerde tam olarak anlayamadım, detaylandırabilir misiniz acaba
  5. Mutemet Arşivi KBS Kefalet kesintisini kaldırırken çıkan uyarı

merhaba iyi akşamlar üstadlar kefalet kesintisini kaldirmak istiyorum kbs den. Kesilmiyoru işaretledim. kaydet dediğimde resimdeki uyarıyı veriyor ne yapılmalı acaba? http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/12/01/Adsizbbba.png
  6. Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı Nasıl Yapılır

bankaya extra birşey göndermedik.evrakları maliyeye verdik sadece.pazartesi bir arayayım bankayı. cevap için teşekkürler arkadaşlar
  7. Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı Nasıl Yapılır

12 mayısta maliyeye verdim,resimden de görüleceği üzere muhasebeleşmiş diyor ama para yatmadı hesaba. acaba ne zaman yatar bu para arkadaşlar?
  8. Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı Nasıl Yapılır

cevap için teşekkürler sağolun.
  9. Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı Nasıl Yapılır

arkadaşlar giyim yardımını sayenizde yaptım, ben son 3 yıldır giyim yardımı almadım geriye dönük son 3 yılı yapsam bir sorun çıkar mı acaba? yine aynı şekilde mi yapmam gerekiyor kbs den?
  10. Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı Nasıl Yapılır

arkadaşlar cevaplar için teşekkürler, klavuzu indirdim ona göre bir ara yaparım takıldığım yer olursa sorarım saolun varolun.
  11. Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı Nasıl Yapılır

arkadaşlar bugüne kadar hiçgiyim yardımı yapmadım, mutemetliğe yeni başladım nasıl yaplıyor adım adım yazarsanız çok sevinirim.
Geri
Üst Alt