Arama sonuçlarınız

1. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 24.12.2018 Tarihinde Askerlik Dönüşü Kesenek Prim Ücreti Girilmiş Ancak Gün Hesaplanmamış Nasıl Girmemiz Gerekiyor Günü

2018 aralık ayında yapılmış kıst olarak ama 14 günlük fark da var içinde sanırım anladığım kadarıyla başladığı gün kıst olarak hesaplanmış maaş ama kesenek olarak bütün personellerle birlikte 14 günlük kesenkle birlikte hesaplanmış ve bildirge olarak orda görünüyor Anlatması bile zor 🤪
  2. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 24.12.2018 Tarihinde Askerlik Dönüşü Kesenek Prim Ücreti Girilmiş Ancak Gün Hesaplanmamış Nasıl Girmemiz Gerekiyor Günü

Merhaba arkadaşlar 24.12.2018 tarihinde Askerlik Dönüşü maaş bu tarihten kıst olarak hesaplanmış sgk dan gelen hizmet dökümün de 2018/12 ek mahiyet olarak tutar Girilmiş ama gün Hesaplanmamış sgk da bunu düzeltmemizi istiyor nasıl yapmamız gerekiyor yardımcı olursanız
  3. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Maaşa Esas Derece/Kademe Düştüğünde Emekli Kesenek Aynı Olması Bekleniliyor Mu Maaşa Esas Tekrar Düşmesi Için

Hizmet birleştirmem tam bir yıl değil ondan mı acaba Bide maaş esas derecem emekliye esas derece kademeyi bekler mi düşmesini Yani 2020 de 3/1 olan maaşa Esas orda 3/1 olarak durup emekliliğe esas 3/1 olana kadar bekleyecek öyle mi
  4. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Kaybedilen Dava Sonucu Avukat Vekalet Ücreti Ödemesi

Ödeme tamamlandığı için dedim zaten ancak ücreti geri o şekilde yatıracak sonra tekrar yapacaksınız kesintileriyle birlikte yatıracak bizim eski memur hep yanlışlarını öyle kapatıyordu😁
  5. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Maaşa Esas Derece/Kademe Düştüğünde Emekli Kesenek Aynı Olması Bekleniliyor Mu Maaşa Esas Tekrar Düşmesi Için

Hizmet birleştirmesini daha önce yapmıştı kurum birleştirme olursa nasıl olur Aynı Olmalır derken maaşa Esas bekleyecek emekliye esas ona yetişene kadar mı
  6. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Kaybedilen Dava Sonucu Avukat Vekalet Ücreti Ödemesi

Maliye ile görüşüp ücreti emanete alıp ödenekte sıkıntı yoksa tekrar ödeme yapsanız sıkıntı olur mu
  7. serap taşar

Merhaba arkadaşlar 2020 de 4/2 Ken DMK ya göre 8 yıl dan dolayı derece aldım 5 iken 3. Kadro derecesine düştüm o arada da maaşa Esas 4/2 iken 3/1 oldu ve emekliye esas da 4/2 de kaldı Şuan benim kaç olmam gerekiyor Emekli Kesenek düşene kadar maaş sabit mi kalması gerekiyor Yoksa düşmesi mi...
  8. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personelin Üst Öğrenim Işlemleri Nasıl Olur

Dilekçe Nisan da verilmiş bakanlık tan görüş alınmış bu güne kadar bekletilmiş geriye dönük işlem yapılacak Manuel maaş hazırlanacak ama sgk işlemleri nasıl olur acaba sıkıntı yaşanmaması için ne yapmak lazım
  9. serap taşar

İlk öğretim iken lise okumuşlar lise iken ön lisans okumuşlar hak değişir o zaman peki ne yapmamız gerekiyor beyan tarihi mi diploma tarihi mi baz alınır. Ne işlem yapmak lazım
  10. serap taşar

Merhaba kolay gelsin arkadaşlar 4b personeli üst öğrenim bitirmiş 1- beyan tarihi mi esas alınır diploma tarihi mi 2-onay almak gerekiyor mu 3-sözleşmede değişiklik olması gerekiyor mu 4-geriye dönük yapılır mı yapılırsa nasıl olur ne gibi işlemler yapılır Şimdiden teşekkür ederim
  11. serap taşar

Mutemet Arşivi Unvanı Hak Ettiği Halde Alamayan Emsal Karar Var Mıdır.

Herkes dilekçe verdi dilekçe başvuru yaptık önce. Bide ben aile birliği bozulmasın diye mecbur tayin alıp geldim ama onun öyle bir durumu yok, özlük olarak da çok fark değil ama fark var benim lehime
  12. serap taşar

Hakkı saklı kalarak alt unvanla geçinildi ki kadroyu alan kişi de o şekilde aldı zaten avukat verilen cevap a istinaden açılır dedi bariz bir hukuksuzluk var dedi atama onayı iptal i olur ama sürecin devam edebilmesi için emsal lazım
  13. serap taşar

Merhaba arkadaş konu dışı belki ama fikrinize ihtiyacım var. 2018 de unvan değişikliği sınavıyla Programcılığı kazandım şuan olduğum ilin dışında başladım sonra ailevi nedenlerden dolayı alt unvanla şuan olduğum ile gelmek zorunda kaldım. 1 yıldır aktif olarak unvanı mı alamadığım halde bilgi...
  14. serap taşar

Mutemet Arşivi Maaşlardaki Değişiklikler Bizi Nasıl Etkiledi

Gerçekten dolu kafam güzel sade bir değerlendirme alsam siz uzman arkadaşlar dan iyi olur gerçekten 🥰🙏
  15. serap taşar

Mutemet Arşivi Maaşlardaki Değişiklikler Bizi Nasıl Etkiledi

Merhaba arkadaşlar maaşları yapıyoruz yorumlarınızı da okuyorum ama hala kafamda bir Sonuç çıkaramadım Zamlar 14 günlük fark 2.50 lük fark tam kafam da oturttamadım. Bundan sonra kesintiler nasıl olur daha çok mu kesinti olur maaşımız nasıl etkilendi tam anlayamadım daha niye öyle oldum...
  16. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 8 Yıllık Hizmet Bitiminde Derece Almayan Aldıktan Sonra Geçmiş Yıllar Için Hak Talep Edebilir Mi?

Kurum yazı yazmış olumsuz onunla mahkemeye gidecek o zaman 1633005382 Geçerlilik tarihi hak kazandığı tarih mi onay aldıkları tarihse olmaz mı
  17. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 8 Yıllık Hizmet Bitiminde Derece Almayan Aldıktan Sonra Geçmiş Yıllar Için Hak Talep Edebilir Mi?

Merhaba arkadaşlar bir personelin 8 yıl hizmetini bitirmiş derecesi altı ay gecikmeli yapılmış ve geçen altı ay için ödeme yapılmamış personel hak talep edebilir mi geçmiş ayları alabilir mi Kurum olumsuz cevap vermiş
  18. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Avukat Geçici Görevlendirmeyle Vekalet Ücreti Alır mı

Merhaba arkadaşlar kurumuzdaki 4b Sözleşmeli Avukat il özel idaresine geçici olarak geçecek ordan hem bizim kurumun hem özel idare deki görevini yürütecek geçici görevli olduğu yerden vekalet ücreti alır mı
  19. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b Sözleşmeli Personelin sgk giriş çıkış işlemleri yapılıyor mu artık

Tşk ederim ayın 01.01.2021 haftasonu na denk geliyor bir sonraki pazartesi yapacam değil mi sıkıntı olmaz yani
  20. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b Sözleşmeli Personelin sgk giriş çıkış işlemleri yapılıyor mu artık

Merhaba arkadaşlar 4b personelin giriş çıkış işlemleri yapılıyor mu artık. Yapılmıyor diye biliyorum ama emin olmak istedim. Bide 01.01.2021 tarihinde emekli olacak bir 4b li personel var giriş çıkış yapılmayacaksa normal emekli işlemleri yapılacak değil mi
  21. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli MYS Ödeme Emri iptal sorunu

yolunun buldum arkadaşlar önce ödeme emrinin bütün işlemlerini bitirin yani ödeme emri oluştur gerçekleştirme görevlisine gönder ordan harcama yetkilisine sonra muhasebe ye sonra muhasebeden çek ve iptal et ancak öyle iptal oluyor 2 tane öyle iptal ettim :) çok uğraştırıyor
  22. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Atanan Personeli KBS maaş sistemine kayıt etme

geldiği kurum kbs den çıkışını yapmış mı öncelikle kbs den çıkışını yapılması lazım sonra siz tekrar yeni atama olduğu için işe başlama olarak alacaksınız diye biliyorum
  23. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 1/8 maaş Maaş Kesme Cezası Yapacam Nasıl Yapabilirim KBS den?

normalde öyle yapıyorum da şuan taşındık ortamım uygun değil tşk ederim
  24. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 1/8 maaş Maaş Kesme Cezası Yapacam Nasıl Yapabilirim KBS den?

Arkadaşlar bizim bir personele aylıktan kesme cezası verilmiş 1/8 oranında kbs den baktım bulamadım nasıl yapacam nerden yapacam acaba bide keseneğe işleyecek miyim onu 5510 öncesi?
  25. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 04.12.2020 tarihinde emekli olacak 4b personel bu ay maaş yapılır mı?

direkt 4.11.2020 de çıkışını verecem sonra bildirgede istirahat rapor eksik gün yapacam değil mi bide bu ayki bildirgeyi yaparken mi geçen ay mı
  26. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Büyükşehir Olmayan İllerde il içinde Görevlendirilen Personele Yolluk yapılır mı?

aynı belediye derken ilçelere gidilip eğitim verilmiş merkez ilçe yok
  27. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Büyükşehir Olmayan İllerde il içinde Görevlendirilen Personele Yolluk yapılır mı?

İl Planlama Müdürlüğümüzde bir personel raportör olarak görevlendirilip İl ilçe polis ve jandarma karakollarına heyet ile birlikte çalışma ziyaretleri yapılmış bu personele yolluk yapılır mı?
  28. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 04.12.2020 tarihinde emekli olacak 4b personel bu ay maaş yapılır mı?

Merhaba arkadaşlar 04.12.2020 tarihinde emekli olacak olan bir tane 4b li personelimiz var bu ay ki maaşını hak ediyor mu acaba bide bu kişi rapor almış on gün bildirgesini nasıl yapacağım işlemler nasıl olacak ?
  29. serap taşar

Mutemet Arşivi KBS-MYS-TKYS sorunları

bir türlü düzelmedi ya
  30. serap taşar

Mutemet Arşivi KBS-MYS-TKYS sorunları

Kolay gelsin arkadaşlar mys ye giriş yapmak çok zor sürekli sıkıntı çıkıyor aynı durumu yaşayan var mı giremiyoruz hata da vermiyor .
Geri
Üst Alt