Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi BES Cayma iade hesapları

birde hala teklif statüsünde duruyor personeller. sizde de öyle mi arkadaşlar
  2. Mutemet Arşivi BES Cayma iade hesapları

arkadaşlar 2 ay kesilme zorunluluğu varmı yokmu acaba hemen çıkabiliyormu kişiler 2 ay kesilmek zorunda değilmi
  3. Mutemet Arşivi Döner Sermaye BES Banka Aktarım işlemleri

MAL MÜDÜRLÜĞÜ İLE GÖRÜŞTÜĞÜMDE BİZDE OTOMATİK ÇIKIYOR BÜTÜN HEPSİNİ AKTARDIK DEDİLER. EMİN OLAMADIM ACABA ÖDEME İŞLEMİ GENEL BÜTÇEDEN YAPILANLAR İÇİN BÖYLE BİRŞEY YAPMAK GEREKMİYOR GALİBA. SADECE VERİ DESENİ OLUŞTURDUM. BORDRO VE TAHSİLAT DESENİ OLUŞTURMADIM.
  4. Mutemet Arşivi Döner Sermaye BES Banka Aktarım işlemleri

4B, 4924 VE 4C Lİ OLANLAR MAL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÖDEME YAPILIYOR BİZ HEPSİNİ AKTARDIK DİYORLAR DSS GRUBU İÇİN BORDRO VE TAHSİLAT OLUŞTURDUM. AMA BU GRUPLAR İÇİN OLUŞTURMADIM OLUŞTURMAM GEREKİYOR MU ACABA
  5. Mutemet Arşivi Döner Sermaye BES Banka Aktarım işlemleri

"Input string was not in a correct format" bordro yüklerken böyle bir hata veriyor. nedir acaba karşılaşan varmı birde örnek şablon indiremiyorum ziraat sitesinden sürekli hata veriyor. arkadaşlar yükleyen varmış, şablonu indiren varsa buradan atabilir mi acaba
  6. Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

veri desenini yükleyebilen varmı
  7. Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

Arkadaşlar KBS Dışı yükleme yaparken sizde de hata verdi mi. bana sürekli bu iş yerine ait sözleşme bulunamadı diye uyarı veriyor, bilgileri göndermiştik daha önce, yükleme yapmadan önce yapacağımız başka bir işlem varmı acaba.
  8. Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

arkadaşlar herkese mail geldimi 1 hafta oldu ben formu göndereli hala mail falan gelmedi bana. mail gelmeden işlem yapamıyormuyuz
  9. Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

slm arkadaşlar kolay gelsin. Bazı arkadaşlar Kbs'ye yükleme yaptıklarını söylüyorlar ama yeni başlayanları nasıl dahil edeceksiniz. Bize sürekli başlama oluyor, ben hala KBS'ye yükleme yapamadım.
  10. Mutemet Arşivi BES Bireysel Emeklilik mutemetlik ayağı yapılacak işlemler

kbs de bi kişiye münferit hesap geçildiğinde 45 yaşını doldurmadıysa uyarı veriyor bes bilgileri girilmeden hesap geçemezsiniz diye, yani bir deneme yapılabilir.
  11. Mutemet Arşivi BES Bireysel Emeklilik mutemetlik ayağı yapılacak işlemler

dün abdullah bey ile görüştüm yazının altındaki numarada bes ten yararlanan yararlanmayan tüm çalışan perseonel yazılacakmış ve kaçtane saymanlık numaranız ve vergi numaranız varsa yazın dedi
  12. Mutemet Arşivi BES Bireysel Emeklilik mutemetlik ayağı yapılacak işlemler

acaba çalışan sayısına 45 yaşını doldurmayanları mı yazıcaz yoksa tüm personeli mi yazıcaz arkadaşlar
Geri
Üst Alt