Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli mys üzerinden gıda alımı v.b

merhaba arkadaşlar mys üzerinden gıda alımı v.b alımlar nasıl yapılır yani doğrudan temin nasıl sisteme giriliyor elinde bi video yada resimli anlatım olan varsa yardımcı olmanızı rica edreim
  2. Mutemet Arşivi TAŞARON İŞÇİ MAAŞLARI

MERHABA ARKADAŞLAR TAŞARON İŞÇİ MAAŞLARI İLE İLGİL ELİNDE EXCEL ŞABLONU YADA NORMAL MAAŞ HESAPLAMA PRGRAMI OLAN VARMI VARSA BANA GÖNDERİRSENİZ MEMNUN KALIRIM SAYGILARIMLA
  3. Mutemet Arşivi DOĞRUDAN TEMİN ve HİZMET ALIMI

arkadaşlar doğrudan teminde kaç evrağa sayı veriyoruz ve hangilerine sırasıyla yazarmısınız ve avrak isimlerinide yazarsanız çok sevinirim şimdiden tüm cevap yazacak arkadaşlara çok teşekürler
  4. Mutemet Arşivi DOĞRUDAN TEMİN ve HİZMET ALIMI

merhaba arkadaşlar DOĞRUDAN TEMİN ve HİZMET ALIMI ile ilgili iyi bi excel şablonu elinde olan varmı bana atarmısınız ve sırasıyla hangi evraklara sayı veriyoruz doğrudan teminde yani nasıl bi süreç işliyor şimdiden gönderen arkadaşlara çok teşekür ederim
  5. Mutemet Arşivi doğrudan temin 22 d

doğrudan temin şablonu varmı elinizde excel formatı olarak
  6. Mutemet Arşivi doğrudan temin 22 d

merhaba arkadaşlar DOĞRUDAN TEMİN ve HİZMET ALIMI ile ilgili iyi bi excel şablonu elinde olan varmı bana atarmısınız ve sırasıyla kaç sayı veriyoruz doğrudan teminde yani nasıl bi süreç işliyor şimdiden gönderen arkadaşlara çok teşekür ederim
Geri
Üst Alt