Arama sonuçlarınız

1. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi 2024 Ağustos Kıst Maaşındaki Toplu Sözleşme Ikramiyesi Damga Vergisi Sorunu

Ferhad bey ben izinde olduğum için maaşları yapan arkadaş askerden dönen 3 personelin kıst maaşını yapmayı unutmuş. Sadece ağustos maaşı hesaplanmış. Temmuzda döndükleri için kıst vermesi gerekiyordu oysaki. Ben şimdi bordro düzenleyip mys den ödeme yapacağım. Sorum şu 18 günlük ve temmuz...
  2. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi 2024 Ağustos Kıst Maaşındaki Toplu Sözleşme Ikramiyesi Damga Vergisi Sorunu

Arkadaşlar merhaba. Konu ile alakalı olduğu için buradan sormak istedim. 3 adet kıst maaşım var temmuz dönemine ait. Ben normalde toplu sözleşme ikramiyesi tarzı ödemelerin kıst maaşda verilmediğini düşünerek o şekilde hesaplama yapmıştım Burada gördüğüm kıst maaş bordrosunda 641,81 TL toplu...
  3. burcu kağanoğlu

Programlar Maaş Ve Kişi Borcu Hesaplama Programı (Tam, Kıst, Günlük, 2/3, 1/3, Katsayı Farkı Vb)

Tuğrul hocam maaşlarla ödüyoruz biz hatta yıllardır bu şekilde KBS den maaşla birlikte ödeniyor
  4. burcu kağanoğlu

Programlar Maaş Ve Kişi Borcu Hesaplama Programı (Tam, Kıst, Günlük, 2/3, 1/3, Katsayı Farkı Vb)

Hocam ellerinize sağlık . Biz bu programa ödeme kalemi eklemeyi nasıl yapabiliriz. Örneğin bizde bölge tazminatı var
  5. burcu kağanoğlu

Çöp Kutusu Kbs Manuel Bordro Giriş Hatası Ekranı

Olmuyor Süleyman bey zaten yeni bordroyu kaydetti diyor ama üst kısımdaki bordro listesinde çıkmıyor yeni oluşturulan
  6. burcu kağanoğlu

Çöp Kutusu Kbs Manuel Bordro Giriş Hatası Ekranı

Arkadaşlar merhaba, geçen aydan kalan toplu sözleşme ikramiyesi için manuel bordro girişi yapmak istiyorum, ancak gecikme ayı 1 gecikme yılı 2022 yazıp kaydet yapıyorum kayıt tamamlandı uyarısı gelmesine rağmen üst kısımdaki açık bordro kısmına bordroyu atmıyor. Sonrasında da diğer tazminat...
  7. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

Fatih bey P.Ö.Gün Sayısı kıst olarak hesapladığımız gün sayısı olmayacak mı mesela ben 7 ocak-14 ocak için 8 gün kıst hesaplamışım gün sayısına 8 girmek gerekmez mi? Ayrıca dönem olarak da aralık/2021 dönemine ait kıst maaş değil midir bu bildirim?
  8. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

Ödeme emri fazla, bildirge eksik çıkıyor. Normalde 68/b ler için ya 2 satır atması gerek yada 5510 kıst maaş refah payının içine atması gerek ama o text boş çıkıyor şuan
  9. burcu kağanoğlu

Benimde 5510 lar tutmadı Süleyman bey. Aylıksız izinde yok ama 68/b günlüklerim var onlar kadar eksik çıkıyor. Emsan text tede ayrıca atmamış yine beklemedeyiz bu durumda
  10. burcu kağanoğlu

Arkadaşlar Bütün keseneklere ait txt dosyaları eklenmiştir.
  11. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

Arkadaşlar maaş fark bordrosuna aktarma sekmesi hala kapalı nakil alacağımız personeli nasıl çekeceğiz bilginiz var mı ?
  12. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi 2022 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge (Güncel-Sıra No:4)

Bende keseceği gönderenlerdenim. SGK sistemine bile ödendi diye geçmiş umarım Bakanlık 2,5 farklar için ek emsan oluşturur yoksa işin içinden çıkmak gerçekten zor. Zaten anlamıyorum ki bir duyuru yayınlayıp göndermeyin bekleyin demek bu kadar mı zor. Zam bile mutemetlere dert oluyor .
  13. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 15 Ocak' Da Göreve Başlayan Çocuk İçin Yardım Alınır Mı?

Mehmet bey bende sizin gibi düşünüyorum ama KBS' den aldıkları listede (sayıştaya özel uygulama varmış sistem içinde ) ocak içinde fazla ödeme görünüyor. Hoş, 23 ocakta eşi işe başlayan içinde sistem hata vermiş ve ocak için fazla ödeme göstermiş ama onların durumunu anlattım sisteminizde hata...
  14. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 15 Ocak' Da Göreve Başlayan Çocuk İçin Yardım Alınır Mı?

Arkadaşlar merhaba, 2021 yılı hesapları için sayıştay denetiminden geçmekteyiz. Denetçilerin elinde bir liste var fazla çocuk yardımı eş yardımı alındığına dair ve bana o listeyi verip kontrol etmemi istediler. 2 personelimde aynı sorun var ikisinin de çocuğu tam 15 Ocak 2021' de iş başı yapmış...
  15. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Ünvan Değişikliği Ve Görevde Yükselme Sonucu 666 Ek Ödeme Ve Yan Ödeme Maaş Kalemleri

Teşekkürler Süleyman bey bende öyle düşündüm ama şimdilik manuel bordro girişi kapalı bugün açarlarsa dediğiniz gibi yapmak en mantıklısı. Konu çözülmüştür kapatabiliriz.
  16. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Ünvan Değişikliği Ve Görevde Yükselme Sonucu 666 Ek Ödeme Ve Yan Ödeme Maaş Kalemleri

Arkadaşlar merhaba, Kurumumuz görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavı sonucu; - Muhasebeci kadrosundan tekniker kadrosuna geçen personelin Kbs maaş bilgileri giriş ekranından hizmet sınıfı ve ünvanını değiştirdim. Terfi kısmından 68/b günlük girişi yaptım, ancak ek ödemesini ocak maaşında...
  17. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 68/B Atama Emekliliğe Esas D/K:4/2 Kaldığından 800 Mü Olur Yoksa Oda 1100 Mü Olur?

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim konu çözüldü kapatabiliriz.
  18. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 68/B Atama Emekliliğe Esas D/K:4/2 Kaldığından 800 Mü Olur Yoksa Oda 1100 Mü Olur?

Süleyman bey KBS de 1100 veriyor otomatik benim kafamı karıştıran o oldu aslında. Müdahale etmemize de izin vermiyor sistem. Ben KBS' de 68/b diye giriş yapınca ödemeye esas d/k: 3/1, emekliliğe esas 4/2 yapınca otomatik ek göstergelerin hepsine 1100 atıyor. Kanuni bir dayanak var mıdır bununla...
  19. burcu kağanoğlu

GİH sınıfına dahil bir personelin ödemeye esas d/k: 4/2 ve emekliliğe esas d/k: 4/2. 68/B ile ödemeye esas d/k: 3/1 ve emekliliğe esas d/k:4/2 olarak Şef kadrosuna atandı. 5510' a tabi bu personelin ödemeye esas ek göstergesi, d/k' si 3/1 i olduğu için 1100 orası tamam ama emekliliğe esas...
  20. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Hayat Sigortası Hesabı Ve Kbs Girişi Hk.

Arkadaşlar birikim primi içeren ve içermeyen hayat sigortasının farkı nedir? Benim bir personelim var 12 yıllık hayat sigortası var sonunda yatırdığı parayı alacak ama aylık teslim ettiği makbuzda birikim primi içermeyen hayat sigortası yazıyor. Yani neye göre birikimli oluyor bu haya sigortaları
  21. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Sabah sıkıntı vardı sistemde ben arayıp güncelleme yaptıktan 3 saat sonra filan görebildim kendi sistemimde, birde bizde 3 sgk sicil numarası var 1' i memur 2' si işçi şuan hepsini görebiliyorum.
  22. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Defterdarlık yapacak Muhasebe birimlerince yapılacak diyor. Ben sabah arayıp söyledim girişleri yaptı emanet servisi.
  23. burcu kağanoğlu

Editörün Seçimi Hastanede İşkazası Raporu verilen Memur için yapılacak iş ve işlemler.

Arkadaşlar merhaba, bir personelimiz görevi başındayken iş kazası geçirdi 1,5 ay önce. Bugün Kuruma bir fatura getirdi hastane Kurumuna ver onlar bu parayı sana ödeyecek demiş ama ben bununla ilgili bir şey bulamadım. İş kazası halinde var mı böyle bir uygulama? (Personel 657 sayılı DMK tabi memur)
  24. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sırası Gelen Icrada Taahhüt Bulunuyorsa Sonraki Dosyaya Geçilirmi?

Tuğrul bey çok teşekkür ederim bende sizinle aynı düşüncedeyim sıradaki icrasına maaşının 1/4' ü + 1.000,00-TL taahhüdünü keseceğim. Mevzuat olarak baktım zaten bu tarz bir uygulama yapmamda bir engel görünmüyor. Çok teşekkür ederim hepinize. Konu çözüme kavuşmuştur.
  25. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sırası Gelen Icrada Taahhüt Bulunuyorsa Sonraki Dosyaya Geçilirmi?

Arkadaşlar merhaba. Memur bir personelimizin toplam 10 adet icra dosyası var. Bunlardan 1 ine sıralı olduğu için 1/4 kesinti yapıyoruz. 3 adet icraya da taahhütü var bu nedenle maaşından toplam 4 adet icra kesintisi yapıyoruz. Bu ay 1/4 icra kestiğimiz dosya borcu bitti ,bu nedenle sıradaki...
  26. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Farklarda Agi̇ Ödeme Emri Tutarı Ve Agi̇ Raporunda Görünen Tutar Birbirinden Farklı

Tuğrul hocam ek ders matrah güncelleme yapmamış arkadaş ondan kaynaklı galiba.Matrah güncelledim muhasebeden geri çekip tekrar hesapladım ama yine aynı agi raporu. Defterdarlık öeb doğruysa sıkıntı yok dedi
  27. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Farklarda Agi̇ Ödeme Emri Tutarı Ve Agi̇ Raporunda Görünen Tutar Birbirinden Farklı

Arkadaşlar 14 günlük farklarda AGİ ödeme emri tutarı ve AGİ raporunda görünen tutar birbirinden farklı neden olabilir 4,52 -TL fark var
  28. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi Kesenek Emsan Veri Personel Sayısı Ve K300 Ve K305 Hatası Çözümü

Teşekkürler arkadaşlar konu anlatıldığı şekilde yapılınca çözüldü.
  29. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi Kesenek Emsan Veri Personel Sayısı Ve K300 Ve K305 Hatası Çözümü

Arkadaşlar merhaba. 5510 sayılı personelin temmuz emsan verisinde 79 personelim var ancak kesenek bilgi sisteminden veriyi yükleyince 38 personel çıkıyor. Benzer hata ile karşılaşan var mı?
  30. burcu kağanoğlu

Köşe Yazıları Kesenek Sisteminden Prim İade Nasıl Yapılır resimli Anlatım

Arkadaşlar peki daha önce kendi hesaplamamız ile üst yazıya bağlayıp iade istediğimiz ama hala gönderilmeyen primleri tekrar buradan yapıp iade istesek olur mu? Mesela benim 2 yıldır iade edilmeyen primlerim var hala.
  31. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Kbs Dil Tazminatı Bir Alt Seviye

Çok teşekkür ederim süleyman bey dediğiniz gibi geçerlilik tarihi ve sınav tarihini aynı girmediğim için sıkıntı olmuş benim galiba. Konu çözülmüştür.
  32. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Kbs Dil Tazminatı Bir Alt Seviye

Arkadaşlar sınav tarihi 27/03/2016 olan ve B seviyesinde (600 puan) dil tazminatı alan bir personelim var. Kurumca dil bilgisinde yararlanılıyor. KBS de sınav geçerlilik tarihi 27/03/2021 ve geçerlilik bitiş tarihi 01/04/2026. Normalde bu ay sistemin otomatik olarak C seviyesine düşürmesi...
  33. burcu kağanoğlu

Temenniler | Kutlama Doğum Günü (Halil Tuğrul SÜMER)

Mutlu sağlıklı huzurlu senelere Tuğrul hocam :)
  34. burcu kağanoğlu

Editörün Seçimi Aylık Prime Esas Kazanç Tutarı Asgari Ücretin Altında Olan (Kadrolu 5510 sonrası) Memurların Prim Farkı Hesaplama Programı

Arkadaşlar açıkta olanları da dahil etmemiz gerekecek mi bu hesaplamaya ayrıca bide ücretsiz izinde olup sadece GSS gönderdiklerimiz var onlarında 3577,50 altında görünüyor PEK
  35. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi 696 khk ve Sürekli İşçiLerin Günlük Yevmiyeleri

Evet rica etsek yazıyı veya görüşü paylaşabilir misiniz kurum özelinde bir yazı değilse tabi. Ben tüm haklarını vereceğim eski sözleşmelerine göre ama sadece %4 zam konusunda tereddüt ediyorum. Dönem aralığı belirtilip verilmiş bir zamdı neticede. Ne bileyim şimdi memura toplu sözleşme yapılmasa...
  36. burcu kağanoğlu

Çok teşekkür ederim tam olarak aradığım görüş buydu çok sağolun 1611224917 son bir şey soracağım dönemsel zamlar hariç eski hakları vereceğiz değil mi onlar için tarih aralığı belirtilmişti ve süreleri bitti çünkü .
  37. burcu kağanoğlu

Bu sorunun cevabını bulabildiniz mi aceba? Bizimde henüz bir toplu sözleşmemiz yok. Yemek, yol, yakacak yardımı, silah tazminatı, ocak ayı 5 günlük ikramiye ödenecek mi tereddüt yaşıyoruz. Yeni bir toplu sözleşme imzalanıncaya kadar eski toplu sözleşme hükümleri geçerli midir veya bir görüş var...
  38. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Memur Askerlik Borçlanması KBS Kesinti Ekranı

Arkadaşlar 2019 yılında e devletten gelen bir mesaj vardı askerlik borçlanmaları ile ilgili biz personele o dönem görevli olduğunuz kuruma başvurun ve bize dekontlarını temin edip getirin diye yazı yazmıştık. Personel de gitmiş o dönem görevli olduğu kuruma ama kurum kapandığı için evrak belge...
  39. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Hafta Tatili Çalışması, Gece Çalışması

Çok teşekkür ederim benimde düşüncem sizin anlattığınız gibi aradığım cevap buydu. Konu Çözülmüştür.
Geri
Üst Alt