Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi MYS'de yurtiçi geçici görev yolluğu

mys de yolluk sürecini tamamladığım halde kişinin e devletinde gözükmüyor neden acaba? bi yerde eksik yanlış bir şey mi yapmış mıyım ki?
  2. Mutemet Arşivi KBS Geriye Dönük Terfi İlerlemesi

5510 sonrası bir personelin geçmişe yönelik terfi işleminden ötürü 6 aylık terfi farkının maaş ödemesini yapıldığında, kesenek bilgi sisteminde keseneğini gönderirken nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
  3. Mutemet Arşivi KBS Geriye Dönük Terfi İlerlemesi

yani örnek veriyorum bugün itibariyle hesaplayıp ödedim diyelim 15 şubattaki kbs maaş text dosyasına mı aktarımı yapılıyor?
  4. Mutemet Arşivi KBS Geriye Dönük Terfi İlerlemesi

5434 e ait geçmişe yönelik ek gösterge farkı ödemesi yaptım diyelim. bunun keseneğini gönderirken kesenek sayfasında 5510 sonrasına ait geçmişe yönelik yapılan terfi işlemi var iken, ancak 5510 öncesinde bu geçmişe yönelik terfi işlemi bulunmamaktadır. bu durumda keseneği nasıl gönderebilirim?
  5. Mutemet Arşivi Aile Bildirimi E-devletten yapılacak

Aile bildirimi personelin bilgilerinde değişiklik olması durumunda bildirimi bundan sonra kendisi yapacak. şuan mevcut durumunda herhangi bir değişiklik olmayan personelin herhangi bir bildirimde bulunmasına gerek yoktur. doğru mu anladım acaba
  6. Mutemet Arşivi Mesleğe İade Edilen Personelin Maaşı

SON KHK İLE MESLEĞE İADE EDİLEN PERSONELİN MAAŞINI ARALIK/2016 DAN BUGÜNE KADAR KBS DEN NASIL HESAPLATABİLİRİM.
  7. Mutemet Arşivi KBS'de Hesaplama işlemi çalışmıyor.

aynı sıkıntı bende de mevcut.2017'den kesmiş olduğum kişi borçları şimdi kbs de görünmüyor. saymanlığa sordum. devir işlemi yapılamadığından gözükmüyor dedi.
  8. Mutemet Arşivi KBS maaş verileri Giremiyorum

2017 den devam eden kişi borcu kesintileri ve icra kesintilerinin say2000'de devir işlemleri açılamadığı için yapılamadığını söyledi burdaki saymanlık. aynı sıkıntı sizde de yaşanıyor mu?
  9. Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu

öncelikle teşekkür ederim ilginizden dolayı. böyle durumlarda kişinin kendi beyanını esas alınmalı mıdır?
  10. Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu

tamam teşekkür ederim sağolun üstadım
  11. Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu

evini taşımamış ise kendisi için yolluğun tüm unsurlarını ödeyelim doğru mu anladım. değişken unsur (km) da dahil olmak üzere
  12. Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu

Rıdvan Ercan YILDIZ üstadım, Sürekli görev yolluğunda kişinin ev taşıyıp taşımadığına bakılmaksızın gündelik+taşık ücreti+sabit unsuru ödenir.dediniz peki sabit unsurdan kastınız yer değiştirme ücreti de dahil mi bu ödemeye?
  13. Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu

ikametini şuan görev yaptığı yerde olup, kendi beyanından yeni tayin olduğu yere evini taşımayacağını bildirmiş bu durumda hangisi ya da hangileri ödenir ya da ödenmez?
  14. Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu

sürekli görev yolluğu ödemelerinde, memur evini taşımayacaksa bu durumda ödenmesi gereken tutarlarda; yevmiye, yol ücreti , yer değiştirme ücreti ile beraber sabit unsur da ödenir mi ödenmez mi? acil yardımınıza ihtiyacı var
  15. Mutemet Arşivi Yetim Aylığı alan Aile Yardımı Maliye Görüş

Eşi emekli olan memurun emekli eşi için asgari geçim indiriminin ödenip ödenmeyeceği hususunda acil yardımınıza ihtiyacım var.
  16. Mutemet Arşivi KBS-14 Gün fark

kbs 14 günlük maaş bilgi girişinde nakil ile gelen birini hesap bilgilerini girip kayıt etmek istediğimde UYARI(KAYIT BAŞIRISIZ) undefined şeklinde uyarı çıkıyor. bu durumla karşılaşan var mı?
  17. Mutemet Arşivi bes yeniden giriş

besten daha önce ayrılan kişiyi yanlışlıkla kbs den tekrar kesinti listesinden kayıt ettim. silmeye çalışıyorum bir türlü silemiyorum. acilen yardımınıza ihtiyacım var
  18. Mutemet Arşivi KBS-Yöksis Rapor

yöksiste kaydı çıkmayan personellerin e- devlet üzerinden başvurusu ne şekilde nasıl yapılıyor?
  19. Mutemet Arşivi Bes Cayanların nakil durumu

tamamdır dediğiniz gibi yapıp sonra ön yüzden durum kodunu 9 yaparak kaydettim. sıkıntı olmadı herhangi bir hata da vermedi. teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan ötürü
  20. Mutemet Arşivi Bes Cayanların nakil durumu

evet çok defa denedim. fakat her defasında aynı uyarı yazısı çıkmaktadır.
  21. Mutemet Arşivi Bes Cayanların nakil durumu

Personel nakille gelmiş ve geldiği yerde cayma talebini gerçekleştirmiş ise tekrardan kbs den kesinti listesine dahil edilmek istenildiğinde İşe başlama ve ücretsiz izin dönüşü tipi ve nakilden gelenler dışında bireysel emeklilik girişi yapılamaz! şeklinde uyarı yazısı çıkmaktadır. bu durumda ne...
Geri
Üst Alt