Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personele Ait Fazla Ödenen Ssk Prim Iadesi

Hocam çok teşekkür ederim. Yarın tekrar deneyim. İnşallah İPC almayız.
  2. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personele Ait Fazla Ödenen Ssk Prim Iadesi

görüştüm hocam bizzat yanına gittim 6. ayın fazla tutarını hesapla iptal et, bize de telefonla bildir tümünü iptal edersen ceza yersin dedi. dediği işleme de v2 izin vermiyor.
  3. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personele Ait Fazla Ödenen Ssk Prim Iadesi

1660746201 ne yapılması gerekiyor. sgk üst yazıyla bildirsek. aktarım yapılabilir mi ?
  4. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personele Ait Fazla Ödenen Ssk Prim Iadesi

sgk pirimi hocam bildirge 1 ay geriden geliyor bir sonraki zamlı tutarı hesaplamışım.
  5. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personele Ait Fazla Ödenen Ssk Prim Iadesi

Arkadaşlar kolay gelsin. Sözleşmeli 2 personelimizin 6. ay bildirgesini fazla göndermişim. SGK 6. ayın fazla tutarını hesapla iptal et, tümünü iptal edersen ceza yersin diyor. V2 de böyle bir işlem yapılabilir mi denedim olmuyor.
  6. Çözümlendi | Kilitli Ek Göstergesi Verilemeyen Personel Ödemesi

Kontrol ettim terfi sayfasında hizmet tazminat oranı 100 görünüyor. Fakat 2020 nin 9 ayı ek ödeme 2200 hak ettiği ay girilen 110 sanırım ek ödeme görünmüyor ama istisna bilgilerinde 110 gözüküyor. Acaba bundan kaynaklı olabilirmi deyişiklige izin vermiyor ön yüzden onaylasam olurmu. fotoğrafları...
  7. Çözümlendi | Kilitli Ek Göstergesi Verilemeyen Personel Ödemesi

1655880558 Teşekkürler Mehmet bey, bu hazırladığım çeşitli ödemeler bordrosunda olmaz sanırım farklı bir ödeme bordrosu mu hazırlamam gerekiyor?
  8. Çözümlendi | Kilitli Ek Göstergesi Verilemeyen Personel Ödemesi

Mehmet bey, bir önceki mesajımda göndermiştim acaba yanlış mı gönderdim kesenek sayfası dediğiniz sayfa?
  9. Çözümlendi | Kilitli Ek Göstergesi Verilemeyen Personel Ödemesi

1655877902 Mehmet bey günaydın, 8 ayda emeklilik derecesi 3- 2 den 3- 3 gelmiş o yüzden yaptım.
  10. Çözümlendi | Kilitli Ek Göstergesi Verilemeyen Personel Ödemesi

Süleyman hocam, Süleyman hocam, onu isaretlemisim. Foto ekledim. Teşekkürler..
  11. Çözümlendi | Kilitli Ek Göstergesi Verilemeyen Personel Ödemesi

Mehmet bey, Ek mahiyette 1 veya 1 den fazla dönemi seçtim. 1655821392 Acaba çeşitli ödemeler bordrosun damı yanlışlık var?
  12. Çözümlendi | Kilitli Ek Göstergesi Verilemeyen Personel Ödemesi

Bu bordroyu MYS den manuel ödemek için hazırlamıştım. Acaba Önümüzdeki maaş dönemi KBS den maaş manuel bordro girişinden geriye dönük ay ay yapabilir miyim? 1655818255 ek gösterge fark hesaplama proğramı
  13. Çözümlendi | Kilitli Ek Göstergesi Verilemeyen Personel Ödemesi

Kesenek girişinde bu şekilde sorunla karşılaştım acaba nerde yanlış yapıyorum çözemedim.
  14. Çözümlendi | Kilitli Ek Göstergesi Verilemeyen Personel Ödemesi

Değerli Arkadaşlar, Müdürlüğümüzde 5434'e tabi personelimiz 2020 yılı 9 ay 2200 ek göstergeye hak kazanmış yıl sonuna kadar almış, fakat 2021 yılı başından bu zamana kadar 0 (boş) hiç almamış gözüküyor. Sadece bu ay haziran maaşında ön yüzden işledim. terfi modülünü kullanamayacağım için KBS...
Geri
Üst Alt