Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi 5434 kesenek

%100 iki adet var ıkısını de sılınce tutması lazım bızde tuttu o sekılde
  2. Mutemet Arşivi 5434 kesenek

%100 artış sildıgınız zaman tutuyormu
  3. Mutemet Arşivi e bildirge para cezası

bilgiler için teşekkurler :) ziraatta İşyeri Vergi Numarası ile sorgulama yaptı
  4. Mutemet Arşivi e bildirge para cezası

ilginiz için teşekkurler sizin attıgınz formu inceledim benim kastettiğim memur maaşlarıyla ilgili kesenek gecıkme cezası sizin gönderdiğiniz öğrenci sigortalarının yapıldıgı bolumun sıcıl numarası yine de tesekkurler mehmet bey sozleşmelı olrak bır kısı var onu yapacağım yenı dha once...
  5. Mutemet Arşivi e bildirge para cezası

Halk Bank ta sorgulama bolumunde ''İşyeri Sicil No(26)'' çıkıyor ama 26 haneli bi sıcıl no bulamıyorum e bildirgede 26 hanelı bi numara goremedim
  6. Mutemet Arşivi e bildirge para cezası

sgk iş yeri sicil no nereden bulabılırız sistemde goremiyorum
  7. Mutemet Arşivi 4/ Kbs den yapıldıktan sonra emekli kesenekleri

bizdeki arkadaslar yıne eskısı gıbı manuel yaptı işlemlerini hys den kbs hesplama yapmadı
  8. Mutemet Arşivi 4/ Kbs den yapıldıktan sonra emekli kesenekleri

bilgi için teşekkurler benim yaptigim kurumda sadece kadrolu personel oldugu kesenekleri text leri kesenek bilgi sistemine yukleniyordu ordakı çıktılar mal müdürlugune veriliyor. kbs 4/b lide personelde aldıgınız sgk kesinti dokumunu yine eskiden oldugu 4/c deki gibi mi devem ediyor yoksa...
  9. Mutemet Arşivi 4/ Kbs den yapıldıktan sonra emekli kesenekleri

evet 4/c de Sgk Primi var diğer kadrolu personelde de emeklı kesenekleri var 4/b li de kbs den maas hesaplatıldıktan sonrası sgk rımleri hakkında hiç bir biligiye ulaşamadım kbs de bilindiği gibi kadrolu personellerın kesenekleri text. şeklinde bakalım artık bi duyuru çıkar inş.
  10. Mutemet Arşivi 4/ Kbs den yapıldıktan sonra emekli kesenekleri

4/c den 4/b ye geçen personelde Kbs den yapıldıktan sonra emekli kesenekleri nasıl yapılacak diğer öğretmenlerle beraber kbs kesenek bolumu ne mi yansıyacak yoksa ayriyeten mi yapılacak teşekkürler.
Geri
Üst Alt