Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli MYS Harcama sisteminde öğrenci sigortaları nasıl ödenecek

Harcama türü: Personel giderleri Harcama alt türü: Diğer personel giderleri
  2. Çözümlendi | Kilitli MYS Harcama sisteminde öğrenci sigortaları nasıl ödenecek

Hocam kesinti kısmında tamamını SGK ya kesiliyor. SGK sicil boşuna gönderiliyor. HYS sisteminde de 325 kodu yoktu. Bu haliyle Mal Müdürlüğü ile görüştüm ve kabul edildi
  3. Çözümlendi | Kilitli MYS Harcama sisteminde öğrenci sigortaları nasıl ödenecek

Ben hallettim zannedersem. Buyurun. Ödeme kaynağı türü merkezi yönetim Ödeme kaynağı alt türü Milli Eğitim Bakanlığı bütçesi Harcama türlü personel giderleri Harcama alt türü Diğer personel giderleri Seçilecek
  4. Çözümlendi | Kilitli MYS Harcama sisteminde öğrenci sigortaları nasıl ödenecek

Yanlış anlama oldu zannedersem. SGK sayfasından bildirimleri yaptik, fakat MYS üzerinden ödeme emri hazırlama konusunda yardıma ihtiyacım var. Biz türlü yapamadım.
  5. Çözümlendi | Kilitli MYS Harcama sisteminde öğrenci sigortaları nasıl ödenecek

Mesleki ve Anadolu Teknik Liseyiz. Sanayide işletmelere giden öğrencilerimize ait SGK kesintisinden bahsediyorum.
  6. Çözümlendi | Kilitli MYS Harcama sisteminde öğrenci sigortaları nasıl ödenecek

Okulumuz ogrencilerinin sigorta primleri nasıl odenecek.? Yardımlarınızı bekliyorum
Geri
Üst Alt