Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Daimi İşçi Maaş İadesi

İade alacağımız tutarda zaman aşımı varmıdır..
  2. Çözümlendi | Kilitli Daimi İşçi Maaş İadesi

iyi günler çkys de ocak 2019 13 günlük işçi maaşlarında idarenin yorumuyla yapılan maaş ödemesinde yeni yayınlanan görüş yazısına istinaden fazla ödeme yapıldığı anlaşılmıştır.bu ödemelerin iade alınması için nasıl bir yol izlemeliyim. çkys deki kesinti tanımlamadan bu işlem yapılabilirmi. yada...
  3. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

Yeni asgari ücretin brütüne göre yapılacak dediler ilimizde yöneticiler bizde yapmaya başladık.
  4. Çözümlendi | Kilitli daimi işçi ikramiye

bende sizin gibi düşünüyorum Halil bey teşekkürler.
  5. Çözümlendi | Kilitli daimi işçi ikramiye

kurum içiersindeki kadroya geçen işçilere şirket personeli iken ikramiye ödemesi yapılmamış.bağlı bulunduğumuz müdürlük 2,5 gün olarak ödeyeceksiniz diyor.sizlerin görüşleri nelerdir.teşekkürler.
  6. Çözümlendi | Kilitli tediye ödeme emri

elinize sağlık teşekkür ederim
  7. Çözümlendi | Kilitli tediye ödeme emri

tediye hesaplatıp ödeme emrini hazırlayan varsa paylaşım yapabilirmi döner sermaye hastane olarak.teşekkürler
  8. Çözümlendi | Kilitli Tediye ve maaş hesaplama

Menderes bey siz yaptınız galiba tediyeyi kesinlestirip maaş hesaplamada 5.ay seçimi yaptınız ve kişi kartlarından tediyeyi gelir tanimlamalarini kaldırdınız ve hesaplattiniz dogrumudur
  9. Çözümlendi | Kilitli Tediye ve maaş hesaplama

Tediye hesqplamasinda dönem 5.ay seçiyorum maaş hesqplamasindada 5.ay olduğu için yeniden tediye hesaplıyor kişilere nasıl yapmam gerekiyor.
  10. Çözümlendi | Kilitli çkys tanımlamalar

menderes bey elinize sağlık bekliyorum mümkünse paylaşım yapabilirmisiniz.teşekkürler.
  11. Çözümlendi | Kilitli çkys tanımlamalar

günaydın nazan hanım forumda konu başlığı olarak arattım ancak bulamadım.belki benden kaynaklı olabilir.rica etsem paylaşabilirmisiniz.teşekkürler iyi çalışmalar.
  12. Çözümlendi | Kilitli çkys tanımlamalar

şu an itibariyle çkys de işçi tanımlamaları tam olarak yapan bir arkadaşımız bilgi verebilmi
  13. Çözümlendi | Kilitli İŞÇİ MAAŞ HESAPLAMALARI TANIMLAMALAR

evet çkys için elinde olan varsa paylaşım yapabilrmi
  14. Çözümlendi | Kilitli İŞÇİ MAAŞ HESAPLAMALARI TANIMLAMALAR

ELİNDE İŞÇİ MAAŞ TANIMLAMALARI TAM OLARAK YAPILMIŞ VARSA GECE ÇALIŞMASI FAZLA MESAİ ULUSAL BAYRAM VS. RESİM ATABİLECEK VARSA MÜTEŞEKKİR OLURUM.TEŞEKKÜRLER.
  15. Çözümlendi | Kilitli Uzman Tabip Hastane Ortalaması

dalında tek olsa blemi %80 den verilecek.yönetmelikte %100 diyor dalında tek hekimse
Geri
Üst Alt