Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 Aralık bildirgesine yetişmese ocak ayına ait bildirgeye eklerseniz bi sıkıntı olurmu çünkü öyle yapmayı düşünüyorum
2-14 günlük besleri manuel ekleyecegiz sisteme çünkü 2018 temmuz ayına ait yüklemeyi öyle yaptık
bizde durum aynı dekontlrı toplayıp hepsini ssk görtürüp sildirmeye çalışacagız bakalım ne olacak oda olmadı Ankara ssk bi üst yazı yazıp göndermeyi düşünüyoruz bakalım hepsi sıkıntılı bi durum
malesef 25 bin yatırmışş ssk kişi yanıma çagırıp e devletin kişiye yatan gecici iş göremezlik rapor çıktını altık ve toplamda yatan 25000 tl malesef dogum iznininden dolayı ve toplamda yatn parada buu malesef
arkadaşlar kolay bu ayki KBS maaşını yaparken sistem bazı personellerin Aile ve çocuk yardımı vermemiş geçmişe dönük olarak KBS de personelle ödeme yapılabiliyormu...iyi çalışmalar
hocam bu ay filli hizmet 22 gün eksik gün sayısı 9 verdim toplamda 31 oldugu için 30 nolu belgeyi onaylıyamıyorum malesef 13 nolu belge de ise ise çalışılan gün 9 eksik gün 22 olarak girdim 13 noluyu belgeyi onayladım ama 30 nolu belge olmuyor bunun doğrusu ne acaba.. iyi çalışmalr
arkadaşlar kolay gelsin bu aya fiili hiz.gönderirgen sistem hata veriyor toplamda 31 gün gönderdigim için onaylamıyor 30 güne tamamlam diyor ama 30 güne tamamladıgım içinde eksik gün girdiniz diyor ve ordada olmuyor eksik günden dolayı...
arkdaşlar kolay gelsin 4/b personel bi personelleniz dogumdan dolayı toplamda 25.000 bin TL hesabına ssk tarafından para yatmış bunun geri ödemesinde nasıl bir yol izlemem gerek bide Analık adı altında yatan tutarıda kişiden alınacakmı
şuan lise mezunu olarak brüt ücretten maaş alıyor personel ölisans ve lisan mezunu oldugunda brüt ücreti yükselirmi yoksa hiçbir etki etmezmi lisans mezunu olsa bilee..
arkadaşlar kolay gelsin 4/c den 4/b gecen lise mezunu personelin üniversite mezunu olması durumunda brüt ücretinde yükseliş olurmu yani üst ögrenim sayıp brüt ücreti yükselirmi yükselmezmi iyi çalışmalar..
günaydın arkadaşlar 4/b personelde ilk defa fiili hizmet kestik ve bunun bildirgesini ilk defa verecegiz merak ettigim konu ise kestigimiz bu fiilli hizmet tutarı 30 nolu belgeye bildirimini hesaplarken tahakuk tutarınamı otomatik ekleniyormu çünkü hem 13 nolu belge hem 30 nolu belgenin...
günaydın arkadaşlar 4/b personelde ilk defa fiili hizmet kestik ve bunun bildirgesini ilk defa verecegiz merak ettigim konu ise kestigimiz bu fiilli hizmet tutarı 30 nolu belgeye bildirimini hesaplarken tahakuk tutarınamı otomatik ekleniyormu çünkü hem 13 nolu belge hem 30 nolu belgenin...
Arkadaşlar kolay gelsin 4/b personelin fiili hizmetni bu ay ilk defa yapacagız e bildirgesini verirken 30 nolu bildirgeye maaşın ssk matrahını bölü fiili hiz.çalışılan gün sayısınının çıkan brüt ücretini mi yazılyoruz
Arkadaşlar 4/b sözleşmeli personele fili hizmeti ödeyen varmı acaba bide bu ay kbs maaş hesaplarken personel kartında herhangi bir değişik yapmaya gerek varmı..
4/B sözleşmeli personellerin 14 günlük maaş farkında sorun çıkıyor arkadaşlar Girilen tutarlar ile toplam brüt tutar ve net tutar uyumlu olmadığı için işlem gerçekleştiremiyorum muhasebe birimine gönderilmiyor diyor sizlerdede aynı sorun varmı acaba