Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi İşçi Tahakkuk Modülü (ÇKYS) Eğitim Dökümanı

1 KİŞİ KAYIT İÇİN DENEME YAPTIM BİR TÜRLÜ YAPAMADIM. HEP HATA VERİYOR. AYRINTILI BİRİ YARDIMCI OLABİLİR Mİ.
  2. Mutemet Arşivi İşçi Tahakkuk Modülü (ÇKYS) Eğitim Dökümanı

Agi Eş Durumu(0 ya da 1 girilecek) Çocuk Sayısı BUNLARI NASIL GİRMEMİZ GEREKİYOR, EXEL E TOPLU KAYDEDİYORUM. AGİ İÇİN EŞİNDEN YARARLANIYOR YA DA YARARLANMIYOR PARAMETRESİ VAR. ANCAK EXEL DE 0 VE 1 VAR
  3. Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Maaşları Hesaplama işlemleri YENİ

ÇKYS EKRANINDA PERSONEL BİLGİLERİNDEN TOPLU OLARAK LİSTEYİ ATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK BİR KAÇ SORUM VAR. EXEL DE AGİ YERİNDE 0 VE 1 VAR BUNLAR IN ANALAMI YAZMIYOR EĞİTİM MODÜLÜNDE. BİR DE ÇOCUK SAYISI YAZIYOR ANCAK BUNLARIN AYRINTISI YOK DOĞUM TARİHİ VESAİR. BUNLARI NASIL YAPIYORUZ BİLGİ PAYLAŞIR...
  4. Mutemet Arşivi Çkys sitesi için giriş yolu:)

evet, şimdi kontrol ettim. ancak yüzeysel anlatılmış
  5. Mutemet Arşivi İşçi Tahakkuk Modülü (ÇKYS) Eğitim Dökümanı

arkadaşlar toplu olarak sisteme nasıl aktarma yapıyoruz, hesap numaraları hala gelmedi ama exel den aktarma işlemi biraz daha kolay gibi geliyor
  6. Mutemet Arşivi Çkys sitesi için giriş yolu:)

dönem bilgilileri, sigorta başlangıç mı 02/04 yoksa 14/04 tarihli mi yapıcağız
  7. Mutemet Arşivi Çkys sitesi için giriş yolu:)

maaş tahakkuk, - işçi maaş tahakkuk, - işlemler, - personel bilgileri nden tıkladığımda dönem bilgilerini giremiyorum. kapalı gözüküyor, maunuel de yapılmıyor, papan var ise, yolunu tarif eder misiniz, teşekkürler
Geri
Üst Alt