Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler cevap için ama aslında bunu sormak istemedim tatil çalışma ücreti öderken 7.5 veya 9 saat üzerinden toplamda 3 mesai ödeyin, fazlasını haftalık çalışmaya ekleyin ve fazla mesai ödeyin diyor.
Güvenlik personeli 12 saat çalışıyor sürekli mesaisi böyle onları nasıl yapıyorsunuz ...
Arkadaşlar çok konu var hepsini okudum ama bir görüş, kesin bir bilgi bulamadım. 12 saat üzerinden çalışan güvenlik görevlilerine 9 saat resmi tatil çalışma kalan kısmıda haftalık çalışmaya katıp fazla mesai şeklinde mi ödeyeceğiz. En doğrusu bu şekilde mi ?
Arkadaşlar vefat eden sürekli işçimize kıdem tazminatı hesaplayacağız ama nasıl hesaplanıyor ve hangi şeyleri ekliyoruz ayrıntılı bir yazı veya anlatacak arkadaş varmıdır ?
Arkadaşlar sürekli işçilerimizden birisi vefat etti, Kıdem ve İhbar tazminatı işlemleri sırası ile nasıl oluyor ayrıntılı şekilde bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Personelimizden birisi vefat etti. SSk Çıkışını felan yaptık başka yapılacak işlem varmıdır ?
1 - 02/04/2018 tarihinde kadroya geçmesinden dolayı 1 sene olmadığı için kıdem ve ihbar tazminatı ödenir mi ?
2 - Ölüm yardımı kime ne şekilde ödenir.
3 - Kısıtlı maaşı normal hesabına mı yatıracağız.
Bu kadronun alınabilmesi için şüphesiz en iyi imkanlardan birisi bu forum. Kaç adet mutemet var gerçekten iyi organize olursak Mutemet ünvanını alabileceğimizi düşünüyorum, ama bunun için organize olmamız ve bir temsilci seçip en uygun yerden randevu talep ederek bu düşüncemizi görüşmemiz...
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon, ekim ayında yüzde 2.67 artarken, yıllık bazda yüzde 25.24 oldu.
Sizce memur maaşlarına ne kadar zam gelir ?
Aradım forumda fakat bulamadım sayın mutemetler sürekli işçiler 10 gün rapor almış ise Çalışma Günü, Sgk Günü ve İşe Gelme Gününden düşeceğiz değil mi ?