Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi 15.10.2020-31.10.2020 tarihleri Arası Sürekli İşçi Sosyal Yardımları Nasıl Yapılmalı ?

anlamadığım neden 17 günlük yapıyoruz maaş farkı yok aynı yevmiye devam.
  2. Çözümlendi | Kilitli Primi gününü dolduran sürekli işçi

Arkadaşlar primi dolduran fakat yaşı doldurmayan işçi ayrılırsa kıdem tazminatı alabilir mi ?
  3. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Güvenlik Görevlisi Resmi Tatil Çalışması

Teşekkürler cevap için ama aslında bunu sormak istemedim tatil çalışma ücreti öderken 7.5 veya 9 saat üzerinden toplamda 3 mesai ödeyin, fazlasını haftalık çalışmaya ekleyin ve fazla mesai ödeyin diyor. Güvenlik personeli 12 saat çalışıyor sürekli mesaisi böyle onları nasıl yapıyorsunuz ...
  4. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Güvenlik Görevlisi Resmi Tatil Çalışması

Arkadaşlar çok konu var hepsini okudum ama bir görüş, kesin bir bilgi bulamadım. 12 saat üzerinden çalışan güvenlik görevlilerine 9 saat resmi tatil çalışma kalan kısmıda haftalık çalışmaya katıp fazla mesai şeklinde mi ödeyeceğiz. En doğrusu bu şekilde mi ?
  5. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Hesaplama

Arkadaşlar vefat eden sürekli işçimize kıdem tazminatı hesaplayacağız ama nasıl hesaplanıyor ve hangi şeyleri ekliyoruz ayrıntılı bir yazı veya anlatacak arkadaş varmıdır ?
  6. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kıdem ve İhbar Tazminatı

teşekkürler çıkış işlemini yaptık, ölüm parasını ödedik. kıdem kaldı sadece
  7. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kıdem ve İhbar Tazminatı

biz sadece kıdem tazminatı için geriye yönelik sgk dökümünü isteyelim sgk dan ona görede hesaplayıp ödeyeceğiz başka bir işlem yok o zaman.
  8. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kıdem ve İhbar Tazminatı

Teşekkürler tuğrul bey ama sgk dan prim günleri ve kıdem tazminatını hak edip etmediğiyle alakalı yazı gerekmiyor mu?
  9. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kıdem ve İhbar Tazminatı

Arkadaşlar sürekli işçilerimizden birisi vefat etti, Kıdem ve İhbar tazminatı işlemleri sırası ile nasıl oluyor ayrıntılı şekilde bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  10. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Ölüm İşlemleri

öncesi var, kıdem ve ihbar tazminatı kim hesaplayıp ödeyecek ve nerden ödeyeceğiz.
  11. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Ölüm İşlemleri

Personelimizden birisi vefat etti. SSk Çıkışını felan yaptık başka yapılacak işlem varmıdır ? 1 - 02/04/2018 tarihinde kadroya geçmesinden dolayı 1 sene olmadığı için kıdem ve ihbar tazminatı ödenir mi ? 2 - Ölüm yardımı kime ne şekilde ödenir. 3 - Kısıtlı maaşı normal hesabına mı yatıracağız.
  12. Çözümlendi | Kilitli Analık izni olana maaş ve rapor ödemesi

Peki sgk ya bildirdiğimiz günleri nasıl duzelttirecez istirahtli diye
  13. Çözümlendi | Kilitli Analık izni olana maaş ve rapor ödemesi

Arkadaşlar analık izbinde olan bir isçiye çalısmadı gostererek rapor parası almış ama çalışmış gibi maaş ta ödemişiz, ne yapmamız lazım.
  14. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS Aralık 17 Günlük Maaş Kesinleştirmede Hata

Aynı hatayı ben alıyorum Aralık 14 günlük hesaplarken ama ne yaptıysam düzeltemedim. Neden olabilir ?
  15. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

2020.00 TL x%4x kendi farkı şeklinde olacağı belirlendi gibi heralde
  16. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

14 günlük aralık ayı değil sıkıntı çıkar mı
  17. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

17 günlük olanı aralık 17 günlük fark kısmı var ÇKYS de 14 günlük olanı nereden yaptınız.
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

17 Günlük olanı nereden hasaplattınız. 14 günlüğü hangi kısımdan hesaplattınız.
  19. Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

program için teşekkürler. Çkys kullanmak zorunlu değil mi ?
  20. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi ÇKYS Dışı Maaş Hesaplama Programı

Arkadaşlar Devlet hastanesinde çalıştırılan sürekli işçiler için ÇKYS dışında maaş programı kullanan var mı ?
  21. Mutemet Arşivi Kavas Görevlileri Ünvan aldı Mutemetler Ne zaman alacak?

Bu kadronun alınabilmesi için şüphesiz en iyi imkanlardan birisi bu forum. Kaç adet mutemet var gerçekten iyi organize olursak Mutemet ünvanını alabileceğimizi düşünüyorum, ama bunun için organize olmamız ve bir temsilci seçip en uygun yerden randevu talep ederek bu düşüncemizi görüşmemiz...
  22. Mutemet Arşivi 4/D 15.12.2018 - 14.01.2019 Dönemi Maaşı Nasıl yapılacak

arkadaşlar ÇKYS girişini nasıl yaptınız. 17 Günlük hesaplamayı hangi kısımdan yaptınız ve 14 günlüğü hangi kısımdan yapacaksınız.
  23. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzinde olan personele sehven ödenen maaş için ne yapılmalıdır

Ücretsiz izinde olana maaş ödenmiş nasıl bir yol izlememiz gerekiyor.
  24. Mutemet Arşivi Toplu İş Sözleşmesi

Arkadaşlar Toplu iş Sözleşmesinin tamamını nereden bulabilirim ? İnternetten arattım ama bulamadım.
  25. Mutemet Arşivi 2018 Ekim ayı Enflasyon oranı

https://www.yenisafak.com/ekonomi/enflasyon-artisiniyuzde-4e-sabitledi-3406583 hepsi değil ama uyuyor mu bilmiyorum.
  26. Mutemet Arşivi 2018 Ekim ayı Enflasyon oranı

Toki enlasyon kaç olursa olsun zam %4 diye açıklama yaptı. Dün okudum haberlerde.
  27. Mutemet Arşivi 2018 Ekim ayı Enflasyon oranı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon, ekim ayında yüzde 2.67 artarken, yıllık bazda yüzde 25.24 oldu. Sizce memur maaşlarına ne kadar zam gelir ?
  28. Mutemet Arşivi 4/D 29 Ekim Bayram Günü Çift Yevmiye Verilmesi

28 Ekim günü saat saat 15:00 da işi bırakan işçiye 2x2=4 saat Genel tatilde çalıştığı için paramı ödeyeceğiz.
  29. Çözümlendi | Kilitli İşe Gelme Günü

Eylül 15- Ekim 14 arası sürekli işçilerin işe gelme günü 25 mi 26 gün mü sistem 25 diyor ama
  30. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Rapor Kesintisi

SGK gününden ve Çalışma gününden düşülmeyecek mi ?
  31. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Rapor Kesintisi

benim sorum bu değildi aslında rapor kesintisini ÇKYS ye girer iken resimdeki alanların hangisinden düşeceğiz rapor süresini
  32. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Rapor Kesintisi

Aradım forumda fakat bulamadım sayın mutemetler sürekli işçiler 10 gün rapor almış ise Çalışma Günü, Sgk Günü ve İşe Gelme Gününden düşeceğiz değil mi ?
  33. Çözümlendi | Kilitli 4d sürekli işçi 15 temmuz mesaisi

Bizim Hastanede Güvenlik Personeli 9 Günlük Bayram Tatilinde 12 saatlik mesai yapacak bunun ödemesi nasıl olur sizce.
  34. Çözümlendi | Kilitli 4d sürekli işçi 15 temmuz mesaisi

Biliyorum o yüzden yazdım. Bu şekilde ödenmez mi 24 saat çalışan sürekli işçi.
Geri
Üst Alt