adanamutemet kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personellerin fiili hizmet zammı nasıl yapılır?

Kuruluşumuzda yeni göreve başlayan 4/b li personellerin fiili hizmet zammı nasıl hesaplanır, 13 ve 33 belge türünden nasıl yapılır? Sağlık hizmeti veren ve sağlık biriminde görev yapan fakat kadrosu Diğer Sağlık Personeli olan personellere Fiili Hizmet Zammı yapılır mı?
  2. Çözümlendi | Kilitli harcırah ve yolluk işlemleri

sürekli görev yolluğu üzerine mi derken hocam yazıda geçici görevlendirme yazıyor. adana ilinde yapımı devam eden ceza infaz kurumlarının işlemlerini takip etmek üzere mevcut görevlerine ilaveten bakanlık oluru ile harcırahsız ve yolluksuz olarak adana açık ceza infaz kurumu emrinde geçici...
  3. Çözümlendi | Kilitli personelimiz hakkında gelen icra yazısı

hocam bu yargılama gideri miymiş öyle birşey dedi personel vergi borcu yazıyor bişi anlamadık personele sordum ne yaparsanız yapın diyor umursamıyor
  4. Çözümlendi | Kilitli harcırah ve yolluk işlemleri

hocak 1. madde belirttiğiniz üzere kadrosunun bulunduğu kurum yani kozan m tipi ödeyecek dimi bunun peki resmi bir dayanağı var mıdır. rica etsem
  5. Çözümlendi | Kilitli harcırah ve yolluk işlemleri

Hocam Merhaba Ben adana açık ceza infaz kurumunda personel biriminde mutemet olarak görev yapmaktayım. 22/10/2019 tarihinde Kozan M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan bir infaz ve koruma memuru inşaat mühendisliği bölüm bitirmesi nedeniyle adanada açılacak olan cezaevlerinin takibini ve...
  6. Çözümlendi | Kilitli personelimiz hakkında gelen icra yazısı

Hocam merhaba ben adana açık cezaevinde çalışıyorum. Dün personellerimizden biri hakkında kuruma komisyon tarafından bir haciz yazısı geldi ama bu evrak hakkında nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyoruz ne yapmamız gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz? Personeli aradım bu evrak'ın ne olduğunu...
  7. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli kıst maaş hesaplama programı

erhan hocam çok teşekkür ederim hemen inceliyorum
  8. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli kıst maaş hesaplama programı

merhaba elinde sözleşmeli personelin kıst maaş hesaplama programı olan var mı
  9. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli personelin kıbrıs yurt dışı geçici görev yolluğu ödemesi

sözleşmeli ise kadro derecesi yok hangisini uygulayacağız
  10. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli personelin kıbrıs yurt dışı geçici görev yolluğu ödemesi

Merhaba hocam kurumumuzda bulunan sözleşmeli teknisyen kıbrısa 3 günlüğüne orda açılacak olan cezaevi tefrişatı için gitti ancak bu personelin yolluğu neye göre yapılacak günlük yolluğu ne kadar olacak orda otelde kalmışlar. İşin kısası yazıda kurum işyurdu bütçesinden ödenmesi dendiğinden...
  11. Çözümlendi | Kilitli Yurt dışı görevlendirilmelerde maaşa etkisi

Hocam geçici görev yollugunu muhtemelen işyurdu bütçesi yapacak maaşında herhangi bir değişiklik olacak mı?
  12. Çözümlendi | Kilitli Yurt dışı görevlendirilmelerde maaşa etkisi

Hocam merhaba bizim kurum açık cezaevi ve burdan teknisyen ve müdürler kuzey kıbrısta açılacak olan cezaevinin tefrişatı için kıbrısa gidecekler 4 günlüğüne bu olayın maaşlarına veya katsayılarına herhangi bir etkisi olur mu yada yapmamız gereken birşey var mı?
Geri
Üst Alt