ALİ YETİM kullanıcısının son içeriği

1. Konu Çözüldü E-Devlet Yolluk Bildiriminde Birim Amiri Tanımlaması

Bizde malesef çıkmıyor ne yapabilirim
  2. Konu Çözüldü E-Devlet Yolluk Bildiriminde Birim Amiri Tanımlaması

işi çözdüm Genel bütçe oluyor ama döner sermaye kısmından e yolluk girişi yapılınca olmuyor
  3. Konu Çözüldü E-Devlet Yolluk Bildiriminde Birim Amiri Tanımlaması

MYS de kayıtlı dahil kimse çıkmıyor
  4. Konu Çözüldü E-Devlet Yolluk Bildiriminde Birim Amiri Tanımlaması

Aynen bunların hepsini yapıyoruz ama amir kısmını yapamıyoruz.
  5. Konu Çözüldü E-Devlet Yolluk Bildiriminde Birim Amiri Tanımlaması

bizde çıkmıyor. ne yapabilirim
  6. Konu Çözüldü E-Devlet Yolluk Bildiriminde Birim Amiri Tanımlaması

Geçici görev yolluğu için E Devletten yolluk bildirimi oluşturma kısmında Birim Amiri tanımlama işlemleri nasıl yapılacak bilgisi olan var mı. KYS de böyle bir görev tanımı yok yada sistem yeni olduğu için belki beklemek lazım bilemedim. Uygulama yazısı 29.06.2026 tarihinden geçerli diye yazı...
  7. Programlar Maaş Ve Kişi Borcu Hesaplama Programı (Tam, Kıst, Günlük, 2/3, 1/3, Katsayı Farkı Vb)

Makro korumada parola istiyor nasıl korumayı kaldırabilirim
  8. Mutemet Arşivi 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

Kbs de Sözleşmeli Personellere verilen ek ödeme puanlarını paylaşabilirsiniz. Koruma ve güvenlik görevlisi Büro personeli Destek personeli
  9. Mutemet Arşivi 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

Süleyman Beyin eklediği gibi bir tablonun 4B Sözleşmeli Personel Ek Ödeme oranları için yapılanı elinde olan varsa paylaşabilir mi
  10. Çözümlendi | Kilitli İdari Büro Görevlisi Ile İdari Destek Personelinin Ek Ödemesi

4B Sözleşmeli personel 1 yıllık Koruma ve Güvenlik kadrosunda olan kişinin Ek Ödeme Oranı kaç olmalı
  11. Çözümlendi | Kilitli Ayın 15'Inde Eşi İşe Başlayan Memura Aile Yardımı Ödenip Ödenmeyeceği

Merhaba, 15.10 tarihinde işe giriş yapan eşten dolayı 15 Ekim de ödenen eş yardımını almamız gerekir mi.
  12. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Sgk Işe Giriş Bildirgesi Iptali

İşe giriş tarihi bakanlıktan gelecek yeni sözleşme tarihi yani bugün gelebilir 18 Temmuz olması gerekiyor
Geri
Üst Alt