atbarus kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Kıdem Yılı ?

Arkadaşlar merhaba, Kıdem aylığı ile ilgili bi kaç sorum olacak. Daha önce kurumumda sözleşmeli olarak çalışan bir memur şimdi kadrolu oldu. Bu memurun kıdem yılı şu an 0 kıdem ayı ise 3. Ben bu memura daha önceki kıdem yıllarını verip KBS ye girmem gerekiyormu. 2. sorum memurluktan önce yada...
  2. Çözümlendi | Kilitli Özel Sigorta matrah indirimi

teşekkür ediyorum evet ilave edilebiliyormuş
  3. Çözümlendi | Kilitli Özel Sigorta matrah indirimi

arkadaşlar merhaba, bir personelimin eşi özel sağlık sigortası yaptırmış normalde kendi adına olsa direk vergi indirimi sağlıyacaktım ama eşi kendi adına yaptırınca bilemedim bu arada eş çalışan biri değil personelimin bakmakla yükümlüsü olan
  4. Programlar 5510 Sonrası Ücretsiz İzin Kişi Borcu Hesaplama Programı

hocam sitede incelediğimde en güvenilir ve dpğru sizin programızı uygun gördüm 5510 öncesi için ne kullanıyorsunuz onuda paylaşırmısınız tşkler
  5. Çözümlendi | Kilitli İhraç Sonrası Göreve Dönen Personelin Kıst Maaşı

Hocam sen o PEK tutarını kesintilerden düşeceksin buraya kadar doğru kesenek kısmını gelince o ayı sen tam ödeyeceksin hocanın çalıştığı yer senin ödemenden sonra priminin iadesini isteyecek ben kendimin başına dışarda çalışan bir personel denk gelmediği için bu yönde bir çalışmam olmadı siz...
  6. Çözümlendi | Kilitli İhraç Sonrası Göreve Dönen Personelin Kıst Maaşı

Arkadaşım ihraç tarihi aybaşından işe başlama tarihine kadar süreyi ve keseneklerini sen ödeyeceksin yani 2017 Ocak 15'den başlayıp 2020 Ocak 15'e kadar tam maaş öde 2020 Ocak ayındada 22 günlük kıst maaş öde Ksenek kısmına gelincede bütün ayları tam ödeyeceksin karşı taraf ocak ayındaki ek...
  7. Çözümlendi | Kilitli Üniversitede çalışan şef kadrosuna geçtim ve bana ödenen yan ödeme 1950 puan üzerinden neden yapılıyor.

Mehmet Ali Gökmen, Hüseyin ÇEVİK, Süleyman Kambuk, H.Tuğrul SÜMER Arkadaşlar hocalarım değerli düşünceleriniz için teşekkür ediyorum ama ben 1950 ouandan devam ettiriyorum kafama ve mantığıma en uygun olanı bu keskin bir ifade kullanamıyor kimse
  8. Çözümlendi | Kilitli Üniversitede çalışan şef kadrosuna geçtim ve bana ödenen yan ödeme 1950 puan üzerinden neden yapılıyor.

bordro eklemeye gerek yok hocam şef lisans vhki ile geçeni seçin örnek olarak sizde göreceksiniz 2250 puan üzerinden hesaplıyor 1583734314 KBS doğru yapıyor zaten hocam benim kafamdaki soru burada neden çoğu arkadaş 2250 puan üzerinden bilgilendirme yapıyor sitemizin maaş robotu bile 2250 puan...
  9. Mutemet Arşivi Memurluktan Şefliğe Yada Vhki̇'den Şefliğe Geçenlerin Yan Ödeme Puanı

hocam burda sizin kbs bir hata yapıyor bizim kbs 1950 puandan hesaplıyor benim ikinci merak ettiğim özel hizmet tazminatı şeflere 70 puan verildiğini nerde yazıyor 1583695557 yani hocam bizim programı düzeltelim kesinlikle 1950 ayrıca özel hizmet tazminatı neden 70 ;?
  10. Çözümlendi | Kilitli Üniversitede çalışan şef kadrosuna geçtim ve bana ödenen yan ödeme 1950 puan üzerinden neden yapılıyor.

aynı sayılır bilgisayar işletmenliğinden geçtim olması gereken 1950 puan ama her yerde 2250 yazılıyor doğrusu nedir 1583694014 Arkadaşım burdada aynı şekilde 2250 puan üzerinden hesaplanıyor bu da hatalı ayrıca özel hizmet tazminatı hakkındaki yorumun nedir 1583694145 Hocam bizim sitede yan...
  11. Çözümlendi | Kilitli Üniversitede çalışan şef kadrosuna geçtim ve bana ödenen yan ödeme 1950 puan üzerinden neden yapılıyor.

Merhaba Arkadaşlar Üniversite Çalışanıyım. Kafamı uzun süreden beri kurcalayan iki tane konu Yan Ödeme ve Özel Hizmet tazminatıyla ilgili Öncelikle Zam ve tazminatlar da Genel İdare sınıfında aşağıdaki maddede 27 b) Şef, Koruma ve Güvenlik Amiri kadrosunda olanlar :500-200- yan ödeme alır...
  12. Programlar 5510 Açığa Alınma Ve Ihraçtan Dönüş 1/3-2/3 ve TAM Maaş Hesaplama

yani şifresini vermedikten sonra paylaşmanın da bir anlamı yok sonuçta alacağınız bir duadır burda
  13. Programlar 5510 Açığa Alınma Ve Ihraçtan Dönüş 1/3-2/3 ve TAM Maaş Hesaplama

Hocam elinize sağlık değişiklik yapabilme adına programın şifresini paylaşırmısınız kendim akademik personellerin maaş unsurlarınıda ekleyeyim
  14. Çözümlendi | Kilitli Aile Yardımını KAPBİS'denmi Yoksa Manuelmi yapıyorsunuz?

evet kapsis üzerinden yapılıyor kanıtlayıcı belge isteniyor
  15. Çözümlendi | Kilitli Ek Ders KBS'de Personel Tipi ?

Yok bunlar öğretmen değil biz üniversiteyiz ayrıca sadece ders saat ücreti karşılığı okumuzda ders vermeye geliyorlar 1582185923...
Geri
Üst Alt