Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba,
Kıdem aylığı ile ilgili bi kaç sorum olacak. Daha önce kurumumda sözleşmeli olarak çalışan bir memur şimdi kadrolu oldu. Bu memurun kıdem yılı şu an 0 kıdem ayı ise 3. Ben bu memura daha önceki kıdem yıllarını verip KBS ye girmem gerekiyormu.
2. sorum memurluktan önce yada...
arkadaşlar merhaba, bir personelimin eşi özel sağlık sigortası yaptırmış normalde kendi adına olsa direk vergi indirimi sağlıyacaktım ama eşi kendi adına yaptırınca bilemedim bu arada eş çalışan biri değil personelimin bakmakla yükümlüsü olan
Hocam sen o PEK tutarını kesintilerden düşeceksin buraya kadar doğru kesenek kısmını gelince o ayı sen tam ödeyeceksin hocanın çalıştığı yer senin ödemenden sonra priminin iadesini isteyecek ben kendimin başına dışarda çalışan bir personel denk gelmediği için bu yönde bir çalışmam olmadı siz...
Arkadaşım ihraç tarihi aybaşından işe başlama tarihine kadar süreyi ve keseneklerini sen ödeyeceksin
yani 2017 Ocak 15'den başlayıp 2020 Ocak 15'e kadar tam maaş öde 2020 Ocak ayındada 22 günlük kıst maaş öde
Ksenek kısmına gelincede bütün ayları tam ödeyeceksin karşı taraf ocak ayındaki ek...
Mehmet Ali Gökmen, Hüseyin ÇEVİK, Süleyman Kambuk, H.Tuğrul SÜMER
Arkadaşlar hocalarım değerli düşünceleriniz için teşekkür ediyorum ama ben 1950 ouandan devam ettiriyorum kafama ve mantığıma en uygun olanı bu keskin bir ifade kullanamıyor kimse
bordro eklemeye gerek yok hocam şef lisans vhki ile geçeni seçin örnek olarak sizde göreceksiniz 2250 puan üzerinden hesaplıyor
1583734314
KBS doğru yapıyor zaten hocam benim kafamdaki soru burada neden çoğu arkadaş 2250 puan üzerinden bilgilendirme yapıyor sitemizin maaş robotu bile 2250 puan...
hocam burda sizin kbs bir hata yapıyor bizim kbs 1950 puandan hesaplıyor benim ikinci merak ettiğim özel hizmet tazminatı şeflere 70 puan verildiğini nerde yazıyor
1583695557
yani hocam bizim programı düzeltelim kesinlikle 1950
ayrıca özel hizmet tazminatı neden 70 ;?
aynı sayılır bilgisayar işletmenliğinden geçtim olması gereken 1950 puan ama her yerde 2250 yazılıyor doğrusu nedir
1583694014
Arkadaşım burdada aynı şekilde 2250 puan üzerinden hesaplanıyor bu da hatalı ayrıca özel hizmet tazminatı hakkındaki yorumun nedir
1583694145
Hocam bizim sitede yan...
Merhaba Arkadaşlar Üniversite Çalışanıyım. Kafamı uzun süreden beri kurcalayan iki tane konu Yan Ödeme ve Özel Hizmet tazminatıyla ilgili
Öncelikle Zam ve tazminatlar da Genel İdare sınıfında aşağıdaki maddede
27 b) Şef, Koruma ve Güvenlik Amiri kadrosunda olanlar :500-200- yan ödeme alır...