Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tsmde ebe olarak görev yapan 3+1 sozlesmlei olarak ise baslayan kisiye fiili hizmet yipranma payi yapilmiyor.Yapilmasi gerekmiyor mu? Özel hastanede çalışan saglikcilara yapılırken 3+1 sozlesmeyle ise baslayn saglikciya sizin sozlesmenizde yazmiyor denilip yapilmiyor. Oysaki sgk 4a olarak hizmet...
4bli personelimin analık raporu sgk e vizitede onaylamaya çalışıyorum ama sgklının 3 aylık kazancı gözükmüyor hesap fişinden son ay kazancını girin diye hata veriyor nasıl yapmam lazım
personelim 29/01/2019 tarihinde analık izni bitti ve bize verdiği rapor manuel iş göremezlik olarak düzenlenmiş ve ben e viziteden onaylayamıyorum ne yapmam gerekiyor
4/b (4+2) ile çakılı atanan personelimin 30/01/2019 tarihinde doğum sonrası ücretsiz izni bitiyor ve personelim doğum sonrası ücretsiz izne ayrılmak istiyor (1 yıl hakları varr) bu personelim sözleşmeli personel olduğu için sözleşmesini fesih edicez. sgk ayrılışını nasıl yapmam gerek?kbsde hangi...