AYŞE NUR kullanıcısının son içeriği

1. AYŞE NUR

Çözümlendi | Kilitli 3+1 sözleşmeli ebe fiili hizmet zammından yararlanır mı?

Tsmde ebe olarak görev yapan 3+1 sozlesmlei olarak ise baslayan kisiye fiili hizmet yipranma payi yapilmiyor.Yapilmasi gerekmiyor mu? Özel hastanede çalışan saglikcilara yapılırken 3+1 sozlesmeyle ise baslayn saglikciya sizin sozlesmenizde yazmiyor denilip yapilmiyor. Oysaki sgk 4a olarak hizmet...
  2. AYŞE NUR

Çözümlendi | Kilitli 4bli personel e vizite onayı

evet yaptım kişinin raporu başladığı tarihte 90 gün primi dolmadığı için e vizitede onay yapmıyor olabilir diye düşünüyorum
  3. AYŞE NUR

analık raporunu onaylayamıyorum ne yapıcam bilmiyorum
  4. AYŞE NUR

e vizitede hesap fişini nasıl bulucam orda bulamadım
  5. AYŞE NUR

verdim sadece istirahat sürelerinde izinlidir işaretledim 30 gün üzerinden yaptım
  6. AYŞE NUR

4bli personelimin analık raporu sgk e vizitede onaylamaya çalışıyorum ama sgklının 3 aylık kazancı gözükmüyor hesap fişinden son ay kazancını girin diye hata veriyor nasıl yapmam lazım
  7. AYŞE NUR

Çözümlendi | Kilitli 4B Analık İzni E-Bildirge

personelim 29/01/2019 tarihinde analık izni bitti ve bize verdiği rapor manuel iş göremezlik olarak düzenlenmiş ve ben e viziteden onaylayamıyorum ne yapmam gerekiyor
  8. AYŞE NUR

Çözümlendi | Kilitli 4/b 4+2 atanan personel dogum sonrası ücretsiz izine ayrılma nasıl bir yol izlemem gerek

4/b (4+2) ile çakılı atanan personelimin 30/01/2019 tarihinde doğum sonrası ücretsiz izni bitiyor ve personelim doğum sonrası ücretsiz izne ayrılmak istiyor (1 yıl hakları varr) bu personelim sözleşmeli personel olduğu için sözleşmesini fesih edicez. sgk ayrılışını nasıl yapmam gerek?kbsde hangi...
  9. AYŞE NUR

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Personeline ne kadar FHZ verilebilir?

sağlık personeline en fazla ne kadar fiili hizmet zammı verebiliriz
  10. AYŞE NUR

Sohbet Alanı Sohbet Odası

artık bu gece kalip çalışmamız lazım
  11. AYŞE NUR

Çözümlendi | Kilitli 2019 yılı Ocak ayı Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi Hala Yayınlanmadı

2019 maaş katsayılarını bumko halen yayınlamadı , kbs maaş hesaplatma yapan arkadaşlar oldumu acaba
  12. AYŞE NUR

Çözümlendi | Kilitli 5434 Emekli Sandığına Tabi Personel Yıllık FHZ süresi prim tutarı nasıl hesaplanir?

3 ağustostan itibaren yürürlüğü giren 2018 yılı için en fazla ne kadar fhz gün sayısı verilir
Geri
Üst Alt