Balibey1299 kullanıcısının son içeriği

1. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası kıst maaş kesenek

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için meseleyi dediğiniz şekilde çözmeye çalışacağım İnşaallah.
  2. Balibey1299

Anladım Mehmet Bey Ankara Sgk Primlerini arayım o zaman ben bu ödeyeceğim 2020/7 dönemi kıst maaşı içinde eksik gün ne kadarsa diğer ödediğim ğeçmişe dönük maaşlardaki bildirimleri yaparken kıst maaşı ödediğim gün kadar kesenk bildiriyim. Doğru anlamışımdır İnşaallah.
  3. Balibey1299

Tamda dediğiniz gibi olmuş kıst maaş terfi olarak bildirmişim Kişiyi ek bildirgede gözüküyor personel ne yapmamız icab eder.
  4. Balibey1299

Anladım teşekkür ederim. Birde benim kişiye Ağustosta kıst+tam verdiğim verilerin keseneğini mal müdürlüğünden teyit edecem ama kesenekleri yaparken ödeme emrindeki verilerle diğer tutarları tutturduktan sonra zaten kesenenği veriyoruz eğer kıst yapılan maaşın keseneği öeb de olsaydı fazla...
  5. Balibey1299

Evet hocam sıkıntının kaynağı anlaşıldı ben normal ağustos keseneklerini yaptım herhangi ek bir kesenek bildirmedim ilgili kişi ile ilgili bunun çözümü nedir herhangi bir İPC ile karşılaşmadan sorunu çözmek için ? İlginize teşekkür ederim tekrardan.
  6. Balibey1299

Hocam çok detaylı açıklamışsınız çok teşekkür ediyorum size ve değerli bilgilerinize ilerlemeyi bu yönde yapacağım inşaallah. Lakin kafama takılan şey ben bu kişiye Ağustos 2020 maaşını yaparken kıst+tam verdim keseneklerden de kontrol ettiğimde temmuz 2020 ye ait kıst olarak ödediğim tutarda...
  7. Balibey1299

2016 da açıkta kaldı 5 ay süre 2017 de ihraç oldu hocam 22.07.2020 de iade edildi
  8. Balibey1299

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar 22.07.2020 tarihinde göreve iade edilen personelimize geldiğinde kıst+tam maaş ödemiştim. Şimdi geriye dönük maaşlarını yapıyorum 2020/7 döneminde 7 günlük te kıst maaş vereceğim bunun keseneğini nasıl bildirmem gerekir yardımlarınızı bekliyorum.
  9. Balibey1299

Programlar 5510 Açığa Alınma Ve Ihraçtan Dönüş 1/3-2/3 ve TAM Maaş Hesaplama

Öncelikle programı hazırlayanın ellerine emeklerine sağlık bir soru soracağım programla ilgili ihraçtan dönen bir personelimiz var bu kişinin maaşlarını hesaplatacağım ama bu vergi dilimi meselesi kafaları karıştırıyor kişinin normal ağustos 2020 maaşnını kbs den yaptım bu programla denemek...
  10. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli Banka Promosyon İşlemleri (Adalet Bakanlığı)

Teşekkür ederim yardımlarınız için iyi akşamlar 1601318127 Biz geçen yıl nisan da tam maaş alarak başladık bize sadece tam promosyon yatmıştı o zaman dediğinize göre hata var orada da bunların geriye dönük ödemesi ile ilgili bi işlem olacak mı
  11. Balibey1299

Bu konu bayağı kafamı karıştırdı kusura bakmayın benim burada bahsettiğim perzoneller yeni işe başlamış kişiler şimdi ben bunlara 18 ay prromosyon ödemesi mi yapacağım anlayamadım
  12. Balibey1299

Buradaki Ağustos kıstası nedir tam anlamış değilim. Birde "Mart-Ağustos 2020 arası 6 ay kıst + 2020—2021 dönemi için tam ödeme" burada anlamadığım 6 ay kısttan sonra tam nasıl olacak o olayı anlayamadım yani toplam ne kadar ödemiş olacağız
  13. Balibey1299

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar banka promosyonu ödemesi ile ilgili olarak birkaç sorum olacak yardımlarınızı rica ediyorum. 1.)2020 yılı 24/02/2020 tarihinde işe başlayan ve 15/03/2020 de kıst+tam maaş alan 100 sözleşmeli personel için tam promosyon mu ödeyeceğiz yoksa başka şekilde mi...
  14. Balibey1299

Programlar 5434-5510 Kişi Borcu Hesaplama Programı - Vergi İstisnalı - Kesenek Sistemi Prim Iadeye Uyumlu

Merhaba bu programı açığa alınan personelimiz için kullanabiliriz değil mi çok verimli bir program emeği geçenin eline sağlık.
  15. Balibey1299

Editörün Seçimi KBS'de Sözleşmeli Personel Kefalet Kesintisi

Çok teşekkür ederim iyi günler. 1600244670 Bazı yerlere sorduğumda direkt olarak para ile uğraşanlardan kesileceği ve örnegin; atölye şefi, satın alma memuru, muayene kabul memurundan kesilmeyeceğini söyleyen arkadaşlar var. Kafam çok karıştı yardımlarınızı bekliyorum. 1600248964 Bazı yerlere...
Geri
Üst Alt