Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ek göstergesi, 375 khk vb. değerler değişiyor. Yalnız üniversitede kadro aldığı tarih olacak, üniversite bunun için kuruma yazı yazıyor kadro geçtiği tarihten itibaren özlük, ek ödeme vb. ...... tarih itibari ile yararlanır gibi.
Arkadaşlar merhaba, bazı iller excell kullanıyor fark yaparken, bazı iller ÇKYS'den hesapladığını söylüyor, bazıları da ÇKYS'de hatalı değerler olduğunu. Rica etsem biri ÇKYS'den nasıl fark yapıldığını atabilir mi ?
Merhaba arkadaşlar, iyi çalışmalar herkese.
4/B sözleşmeli personel 2023 güncel brüt ücretlerini rica edebilir miyim? lise, önlisans ve lisans şeklinde.
1- Mutemetler tarafından her ay olduğu gibi DSSÖ bordrosu ve 375 sayılı KHK sabit ek ödeme bordrosu hesaplatılacak ve bu bordrolarda yer alan tutarlar maaş ödemeleri genel bütçeden KBS üzerinden yapılan personel için merkezden KBS’ne bildirilecektir. Döner Sermayeden maaş almakta olan...
Merhabalar Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliğinde EK-4C maddesini bulamıyorum şu anda ama yardımcı olabilecek var mı rica etsem ?
1648449051
Buldum. Konuyu kapatabilirsiniz teşekkürler.
Hocam daire başkanlığı bu sebebi gösterdi bize. Koordinatörü aradık haberiniz var mı diye görmediğini söyledi. Sonrasında atılan mesajı kopyala yapıştır bize gönderdi. Gruplarınızı bilmiyorum ama bizim koordinatörün grubunda mesaj mevcut.
Merhaba. KBS'ye matrahları yüklerken Şubat ayını seçerek yükledik. Daire Başkanlığı ile görüştük Gelir Vergisi İstisnası devreye girdiği için. 2022 Ocak ayı itibari ile Ocak ayı Ocak ayına yüklenecek cevabı aldık. Acaba KBS'ye yüklenip onaylanan matrahları silme ya da iptal ettirmemiz söz konusu...
Merhabalar. %2,5 zam oranı ile ilgili ekte gönderdiğim yazı ulaştı işçi gruplarından ama. Yorumlarda fikir ayrılığı mevcut yine. %2,5 zam oranı artırımın artırımı şeklinde mi yapılacak yine yoksa memur gibi iki oran arasında ki fark mı verilecek ?
Merhabalar, tediye bordrolarında gelir vergisi istisnası şu anda uygulanıyor mu uygulanmıyor mu ? Sabah hesaplattım istisna uyguluyor, şu anda hesaplattım istisnalar 0.