Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi çalışmalar, 1 yıl geçici görevli olarak kurumumuzda görevlendirilen personel için,
- 2019(Eylül, ekim, kasım, aralık) ve 2020(ocak, şubat) yılına ait 2020 de E-Devletten bildirim yapılıp ödenen 180 günlük geçici görevlendirme ücretinde, sistem 2019 yılı görevlerini de 2020 yevmiyesi...
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Konu çözülmüştür.
Ben şablonu (önceki mutemetten öğrendiğim şekilde) maaşlarla beraber ayın 8 i gibi hazırlayıp Mal müdürlüğüne veriyordum.
Dediğiniz gibi Kbsden hazırladığım Şablonda eski tutar (ayın 15 inden önce hazırladığım için) 15 inden sonra...
Merhaba kolay gelsin,
5510 personel 20.11.2019 tarihinde 9-2 sinden 8-1 e terfi aldı.
KBS terfi bölümünden geçerlilik tarihini 2019 12. ay olarak seçtirmediğinden 2020 1. ay olarak seçmiştim.
Ayın 15.inden önce maaşlarla beraber FHZ KBS den yapıp mal müdürlüğüne veriyordum.
Kesenek...
Merhaba kolay gelsin,
Elimdeki taşerondan geçen işçinin Sgk prime esas matrah hesaplama formülünde ;
(Sgk prime esas tutarlar) - (çalıştığı günsayısı * 5,8860)
Yukarıdaki Sgk prime esas tutarlardan çıkarılan çalışma günü*5,8860 konusunda mevzuatı var mı? Olmaması mı gerekiyor Bizim program...
Merhaba kolay gelsin,
Aralık maaşını yaptıktan sonra gelen, 20.11.2019 tarihli (işlem türü: Ask+Aslt. Hiz.Değ.) terfi eden personel için KBS 12 aydan geçerli terfi girişine izin vermiyor.
Terfiyi yeni yılda mı girmem gerek?
Merhaba,
10. ay'a ait Geçmişe Dönük Aile Yardımı verdiğim 5510 personelin keseneğinde resimdeki hata oluştu.
Aile yardımıyla alakalı keseneklerdeki veriler boş. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Geldikleri kurumda Bes den ayrılmışlar, bizim kurumda göreve başladıklarında yeniden Bes girişi zorunlu mu?
Zorunluluk sadece yeni memurluga atananlar için mi?
Şimdiden cevabınız için tşk ederim.
Merhaba herkese kolay gelsin,
Eş durumundan Geçici Görevli olarak "Atama Onayında Harcırahsız" yazılı personel, eski görev yerinden ikamet adresini aldırmadığını Geçici görev yolluğu ödenmesini talep ediyor.
Personel ikamet aldırmamışsa da yeni görev yerinde ailesiyle kalıyor. Bu yüzden...