bulutsuzluk_özlemi kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli 2019 ve 2020 olarak 180 günlük geçici görevlendirmede yevmiye

İyi çalışmalar, 1 yıl geçici görevli olarak kurumumuzda görevlendirilen personel için, - 2019(Eylül, ekim, kasım, aralık) ve 2020(ocak, şubat) yılına ait 2020 de E-Devletten bildirim yapılıp ödenen 180 günlük geçici görevlendirme ücretinde, sistem 2019 yılı görevlerini de 2020 yevmiyesi...
  2. Çözümlendi | Kilitli Terfi alan personelde FHZ Tutar Uyuşmazlığı Hatası (Yardım)

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Konu çözülmüştür. Ben şablonu (önceki mutemetten öğrendiğim şekilde) maaşlarla beraber ayın 8 i gibi hazırlayıp Mal müdürlüğüne veriyordum. Dediğiniz gibi Kbsden hazırladığım Şablonda eski tutar (ayın 15 inden önce hazırladığım için) 15 inden sonra...
  3. Çözümlendi | Kilitli Terfi alan personelde FHZ Tutar Uyuşmazlığı Hatası (Yardım)

Merhaba kolay gelsin, 5510 personel 20.11.2019 tarihinde 9-2 sinden 8-1 e terfi aldı. KBS terfi bölümünden geçerlilik tarihini 2019 12. ay olarak seçtirmediğinden 2020 1. ay olarak seçmiştim. Ayın 15.inden önce maaşlarla beraber FHZ KBS den yapıp mal müdürlüğüne veriyordum. Kesenek...
  4. Çözümlendi | Kilitli KHK ile Taşerondan Geçen İşçi SGK Pirime Esas Matrah Hesaplaması Hk.

Tuğrul bey teşekkür ederim, yemek yardımı istisna tutarıymış. konuyu kapatabiliriz
  5. Çözümlendi | Kilitli KHK ile Taşerondan Geçen İşçi SGK Pirime Esas Matrah Hesaplaması Hk.

Merhaba kolay gelsin, Elimdeki taşerondan geçen işçinin Sgk prime esas matrah hesaplama formülünde ; (Sgk prime esas tutarlar) - (çalıştığı günsayısı * 5,8860) Yukarıdaki Sgk prime esas tutarlardan çıkarılan çalışma günü*5,8860 konusunda mevzuatı var mı? Olmaması mı gerekiyor Bizim program...
  6. Çözümlendi | Kilitli Maaş hesaplama sonrası KBS terfi girişi

Hocam çok Teşekkür ederim. İyi çalışmalar
  7. Çözümlendi | Kilitli Maaş hesaplama sonrası KBS terfi girişi

Hocam 3 personel var terfisi gelen 1. 9-2 den 8-1 e 2. 8-1 den 8-2 ye 3. 7-1 den 7-3 e terfi etmişler. 2020 ocakta yapılacak ozamn
  8. Çözümlendi | Kilitli Maaş hesaplama sonrası KBS terfi girişi

Merhaba kolay gelsin, Aralık maaşını yaptıktan sonra gelen, 20.11.2019 tarihli (işlem türü: Ask+Aslt. Hiz.Değ.) terfi eden personel için KBS 12 aydan geçerli terfi girişine izin vermiyor. Terfiyi yeni yılda mı girmem gerek?
  9. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Aile Yardımı verilen 5510 personelin kesenek hatası

Merhaba, 10. ay'a ait Geçmişe Dönük Aile Yardımı verdiğim 5510 personelin keseneğinde resimdeki hata oluştu. Aile yardımıyla alakalı keseneklerdeki veriler boş. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  10. Çözümlendi | Kilitli Zorunlu olduğu halde kesilmeyen Bes Kesintilerinin Ödenmesi

Geldikleri kurumda Bes den ayrılmışlar, bizim kurumda göreve başladıklarında yeniden Bes girişi zorunlu mu? Zorunluluk sadece yeni memurluga atananlar için mi? Şimdiden cevabınız için tşk ederim.
  11. Çözümlendi | Kilitli Zorunlu olduğu halde kesilmeyen Bes Kesintilerinin Ödenmesi

Ali bey, kurumiçi atanan personele Bes kesintisi yapmak zorunlu mu?
  12. Çözümlendi | Kilitli Eş durumundan (Harcırahsız) geçici ataması yapılan personele geçici görev yolluğu verilebilir mi?

Merhaba herkese kolay gelsin, Eş durumundan Geçici Görevli olarak "Atama Onayında Harcırahsız" yazılı personel, eski görev yerinden ikamet adresini aldırmadığını Geçici görev yolluğu ödenmesini talep ediyor. Personel ikamet aldırmamışsa da yeni görev yerinde ailesiyle kalıyor. Bu yüzden...
Geri
Üst Alt