carpathia41 kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Açıktaki Personelin Asker Dönüşü Kıst Maaşı

Ne gibi olumsuz durumlar olabilir? kişinin temmuz 24 günlük maaşını hemen ödesem Ağustosta bidaha uğraşmamak adına?
  2. Çözümlendi | Kilitli Açıktaki Personelin Asker Dönüşü Kıst Maaşı

Teşekkürler MYS üzerinden hallettim bugün
  3. Çözümlendi | Kilitli Açıktaki Personelin Asker Dönüşü Kıst Maaşı

Göreve iade edilmedi, ise başladı derken askere gitmeden önceki durumuna geldi 22 temmuz itibariyle yanlış anlasildim sanirim
  4. Çözümlendi | Kilitli Açıktaki Personelin Asker Dönüşü Kıst Maaşı

İlgili personel yaklaşık 1 yıldır açıkta ve 2/3 maaş alıyor zaten, askere gitti geldi ve 22.07.2019 tarihinde işe başladı. KBS den işlem kodunu açıkta (2/3) yapınca Ağustos maaşını ödüyor fakat temmuza ait kıst maaşı yapmıyor, sanırım manuel olarak hesaplayıp mys den ödeyeceğim. Beni m merak...
  5. Çözümlendi | Kilitli Açıktaki Personelin Asker Dönüşü Kıst Maaşı

Merhabalar, 22.07.2019 itibariyle açıktaki bir personelim işe başladı. Ağustos maaşıyla beraber 22.07.2019 - 14.08.2019 itibariyle Temmuz dönemi için 24 gün Kıst maaş alması gerekiyor. KBS'den işlem kodunu 8-Ücretsiz İzin Dönüşü Memuriyete Dönüş olarak işaretleyip Terfi kısmında da 24 günlük...
  6. Çözümlendi | Kilitli Askerden gelen kıst maaşta kesenek bildirimi

Merhabalar, Mutemet olarak yeni göreve başladım... 15.06.2019 Haziran döneminde askere giden 5510 sonrası çalışana Haziran döneminde maaş ödenmedi, 08.07.2019 tarihinde işe başlayınca KBS'den ücretsiz izin dönüşü memuriyete dönüş olarak kaydedip terfiden 7 günlük kıst maaş (Terfi Türü: Kst...
  7. Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askere Giden Personel Manuel Maaş Yapılabilirmi?

Bizim üniversitede maaşlar 11-12 si gibi en geç teslim edilir. 15-25 arası da emsan veriden indirilen text dosyalarıyla kesenek bilgi sisteminden primler gönderilir.
Geri
Üst Alt