Cihangir88 kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen SSK İşe Giriş Bildirgesi - Görev Kodu.

Teşekkür ederim dün işimi akşama bırakmıştım bildirgeyi güncelleyince diğerleri seçeneği çıkıyor.
  2. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen SSK İşe Giriş Bildirgesi - Görev Kodu.

Ücretli öğretmen işe giriş bildirgesinde görev kodu ne olmalı?
  3. Çözümlendi | Kilitli Kamu Zararı İşlemlerinin Sırası

Değerlendirme formu doldurulucak mı? Kaymakamlık ve ya Müdürlük makamında olur alınacak mı? Dosyanın Maliye den açılması gerekmiyor mu? Cevabınız için teşekkür ederim.
  4. Çözümlendi | Kilitli Kamu Zararı İşlemlerinin Sırası

İlçe Milli eğitim Müdürlüğünde çalışmaktayım. Fazla ödenen ek dersten dolayı kamu zararı dosyası açmam gerekiyor. Tam olarak işlem sırasını söyleyebilecek olan var mıdır?
  5. Çözümlendi | Kilitli Ölen Memurun Mart Dönemi Maaşı

Bir öğretenimiz 11 mart 2020 tarihinde vefat etmiştir. Bekar çocuk yoktur. Anne babası cenaze yardımı alabilir mi? şimdiye kadarki ilksan kesintileri alınabilir mi?
  6. Çözümlendi | Kilitli Ölen Memurun Mart Dönemi Maaşı

Kesenek işlemleri nasıl yapılacak arkadaşlar. Bizde de aynı durum var.
  7. Çözümlendi | Kilitli Adalet Bakanlığından Milli Eğitim Bakanlığına Atanan Kişiye Sürekli Görev Yolluğu ve Mehil Müddeti

1-Adalet Bakanlığından Milli Eğitim Bakanlığına Atanan Kişiye Sürekli Görev Yolluğu Ödenir mi? 2-İlk Atmada ve İl İçi Tayinlerinde Mehil Müddeti Kullanılır mı?
  8. Programlar Mphb | Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesi Excel Ile Veri Aktarım

Teşekkür Ederim. 1583415317 Teşekkür Ederim.
  9. Programlar Mphb | Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesi Excel Ile Veri Aktarım

Muhtasarda Sigortalı Çalışan Bilgileri tablosu doldurulmayacak yani.
  10. Programlar Mphb | Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesi Excel Ile Veri Aktarım

Göndermiş olduğunuz beyannamenin/bildirimin Sigortalı Çalışan Bilgileri tablosu dolu olamaz. uyarısı alıyoruz. Neden acaba?
  11. Programlar TYP (İşkur) İşçileri Maaş Hesaplama Programı

30 gün çalışan evli eşi çalışanın Agisi 202.34 programda. Sizin ekran görüntünüzde de mevcut. 220. 73 olması gerekmiyor mu 18.51 lira düşük çıkıyor net asgari ücret. Yoksa eşi çalışan çocuksuz kişinin Agisi düşük mü?
  12. Programlar TYP (İşkur) İşçileri Maaş Hesaplama Programı

Onu biliyorum evli eşi çalışıyor çocuksuzun Agisi 202,34 dolayısıyla net asgari ücrette düşüyor bunu sormak istedm.
  13. Programlar TYP (İşkur) İşçileri Maaş Hesaplama Programı

Evli, eş çalışıyor çocuksuzun maaşı niçin asgari ücretin altında?
Geri
Üst Alt