Efdal kullanıcısının son içeriği

1. Efdal

Çözümlendi | Kilitli Yol Harcırahı Neye Göre Ödenir?

Tuğrul bey biz maaşını 1/1 inden veriyoruz ama normalde 9/2 de yurtiçi geçici görev yolluğu yapıyoruz soruyuda biraz karışık sordum yani 1 derecenmi yapcaz harcırahını
  2. Efdal

Çözümlendi | Kilitli Yol Harcırahı Neye Göre Ödenir?

Arkadaşlar merhaba acil olarak bir sorum olacak belediye özel kalem müdürünün geçici görev yolluğu maaş aldığı dereceye göremi yoksa gerçek derecesine göremi ödenir
  3. Efdal

Çözümlendi | Kilitli Kıdem yılı ve keseneklerle ilgili

çok sağolun Yasin bey bir şey daha sorsam askere gidecek bi memurumuz var bedelli olarak yapmamız gereken işlem nedir
  4. Efdal

Çözümlendi | Kilitli Kıdem yılı ve keseneklerle ilgili

Selam arkadaşlar bikaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinecem 1.kıdem aylığı süresi eksik olan personelin emekli sandığı /ssk kamu özel nasıl işleniyor. 2.kıdem puanı personel terfi aldığında mı yoksa kıdem yılını tamamladığı tarihtemi terfi alır.3. askerlik süresi borçlanılsın yada...
  5. Efdal

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Maaş Hakkında

PERSONEL İŞLERİNE SORUN İŞYERİYLE İLİŞİĞİNİ KESTİYSE ÖDENMEZ KESMEYİPTE GELMİYORSA GELMEDİĞİ GÜNLER ÖDENMEZ.
  6. Efdal

Çözümlendi | Kilitli 5393 sk 49 md.göre sözleşmeli personeller

Merhaba arkadaşlar burada acemiyim işimde olduğum gibi şimdiden kusuruma bakmayın benim sorum mahalli idarelerde çalışan sözleşmeli personellerle ilgili ilk defa meclis kararına göre zam uygulıycam ve hiç rahat değilim kimse tam anlamıyla bişey bilmiyor 1.sorum bu zammı meclis kararındaki tarihi...
  7. Efdal

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi 14 Günlük Maaş Hesaplama

bizim işçilerde günlük yevmiye 119,25ten yüksek olduğu için diğer ödemelerde bi fark işletmedik toplu sözleşmeye göre veriyoruz diğer zamları bu maaşta sadece agi aile çocuk yüklüyoruz
  8. Efdal

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi 14 Günlük Maaş Hesaplama

14 günlüğü 119.25 yaptık tam olarak anlamadım soruyu
Geri
Üst Alt